Fly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 evet acil cevap lazım, tatlı krizindeyim. sütlaç vardı dolapta ancak annemlr ayarını bozmuş, tam yiyecektim ki baktım donmuş , bıraktım kenara oyun oynadım biraz şimdi bakıyorum çözülmüş. tadına baktım bişey yok sadece fazla soğuk ama bişey olur mu ? sütlaç taze, sadece donması gıdayı negatif yönde etikilyor mu diye merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ben olsam yerim. Hasta olma ama dikkat et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 o ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 sütrük olma dikkat et..! donmuş süt gıdaları bele bele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ye bakalım noluo görelim biz de örenelim=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hiç bişe olmass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 YE TABİ BİŞE OLMAZ :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yiyeyim bakalım dedim, tam bir kaşık alınca biraz garipleşmiş olduğunu gördüm, bıraktım. pütür pütürdü, olmaz öyle şey. bir topiğin daha sonuna geldik, emeği geçen herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 pütür pütür Olma sebebi Sütün Fazla soğuğa karşı gosterdiği füzyo... Hede hödö :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 buzdur buz ye sen ! YE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bi gün midye dolma yemeye gitmiştik arkadaşda sırf kıllık olsun diye "yeme olm midye dolma günahmış" falan demeye başladı midyeci abim orda çok güzel bi cevap vermişti "yaa ye sen ye bak burdaki cami imamı bile benden yiyo sen ye günahı bana" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 "günahı bana" manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 götürr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 kazandibi ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar