Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 mesela paypal.com ve amazon.com açılmıyor denediklerimden ama diğer kimselerde açılıyor. Bunun nedeni nedir acaba ? Başka sitelerde sorun yok
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 HAHAHHAHAA... Bir an su tayyib dusuncelerini kafamda yokluyordum bu mesajda ustune seker gibi geldi :d ///// bilmem lopeth ama yanlislikla engelleme yapmis olmayasin.
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bendede Darkhorse'un sitesi açılmıyor yaw 1 yıl oldu nerdeyse :(
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bana bir çare pls amazon a giremiyorum kafayi yiğcem 100 tane dns denedim olmadı
Sypro Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 giremediğim site yok denebilir. dns'i payla$abilirim.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 72.21.210.11 : amazon.com bu ip adresini adres çubuğuna yazınca giriyorsan sorun dns'lerle alakalıdır.
sharky Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ya da hosts dosyanda tanimlamissin bu hostlari, DNS e sormuyor bile.
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ip işe yaradı hmm bunu düzeltmek için ne yapmam lazım ?
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 öncelikle hosts dosyasına (windowssystem32driversetchosts) bak sharky'nin dediği gibi.. amazon.com falan varsa o satırı sil. diğer bir ihtimal dns önbelleğinda amazon.com'un yazışmış olması olabilir. start > run > "cmd": ipconfig /displaydns komutu, dns cache'indeki kayıtları gösterir. öyle bir bak oraya =P ipconfig /flushdns komutu, dns cache'indeki kayıtları siler. bunun bir zararı yoktur.
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 teşekkür ederim hallettim ama o listede bayağa bir site vardı adını sanını duymadığım. Niye doldu ki acaba o öyle ?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 o liste dedigin hosts mu ipconfig /displaydns mi? hosts dosyasindan bahsediyorsan bir tur solucan degistirmis olabilir belkim?
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 hosts muhtemelen soluncadır çünkü adreslerin çoğu kaspersky vsvs gibi isimler
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 o zaman hosts dosyasını temizle. temizle derken 127.0.01 localhost default olarak vardır. onun altında kalanlardan senin eklediğin yoksa sil. solucanlar değiştiriyor sıklıkla.. real-time bir virus scanner'ın varsa, aslında farketmesi lazım hosts dosyasında değişiklikleri.. genelde uyarırlar..
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 iki yolda işe yaramadı başka yolu yokmu bunun? =(
Öne çıkan mesajlar