Poring Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Illidan'ı kesince bu forumdan uzak durun, zira pek sıcak karşılamıyorlar eheh :) Celena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 gratz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Eilean said: Darkthrone said: Kenan paladin ile mi oynadın ? =) alper o konuya hiç girme bence :] girdim bile ?? ;))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 GZ Lechium Eski Guild Mate lerime ayrıca sevgiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 sorma tükendim =) Darkthrone said: geze leçyüm. ééé Kenan paladin ile mi oynadın ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bu "ééé" neydi bu arada, cidden merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marcopasha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Dworgian <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Tebrikler hepinize, bendende ééé :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Ne kadar çirkin bir tablo.. Alliance raidde... Tebrikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Krmz said: bu "ééé" neydi bu arada, cidden merak ettim daha önce yazıcaktım unutuorm hep, kötü bi şeyler olarak algılayanlar da kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Kenan, taktire şayan bi kişiliksin. O sert görünüşünün altında bir kedi yavrusu saklıymış meğerse. MSN smileylerin çok şirin. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 omg duygusal kenan ééé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marcopasha Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Siz öyle zannedin... Raidlerde basit hatalar olunca bi esiyo pir esiyo (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Lady vashj phase 3 özel taktiğini invadoria^ya veren raid lideri kenanmış. "phase 3 tek nokta olun lütfen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical_Ed Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 said: Siz öyle zannedin... Raidlerde basit hatalar olunca bi esiyo pir esiyo Di mi? :D Garibim Mert tidewalker trashinde kazara 2 pack çekince ne oldu demiştiniz? Kenan: Arkadaşlar raid bitmiştir iyi geceler. /radisband éééééé The Horny One (Ainav<3Kafam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Radical_Ed said: said: Siz öyle zannedin... Raidlerde basit hatalar olunca bi esiyo pir esiyo Di mi? :D Garibim Mert tidewalker trashinde kazara 2 pack çekince ne oldu demiştiniz? Kenan: Arkadaşlar raid bitmiştir iyi geceler. /radisband éééééé The Horny One (Ainav<3Kafam) Ainav > ALL ;) l2play nab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical_Ed Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Darkthrone said: Ainav > ALL ;) l2play nab Dünkü dmg meterın fotoğrafını çektin mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Radical_Ed said: Darkthrone said: Ainav > ALL ;) l2play nab Dünkü dmg meterın fotoğrafını çektin mi? :P Yok kanka 4k ms ile oynadım biliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 forumu messengera çevirdiniz de gidin hade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 «dodo» said: forumu messengera çevirdiniz de gidin hade Kes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Beyler sürdürecek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Gangren said: Beyler sürdürecek misiniz? henüz başlamadık : ) p.s : şaka bir yana pardon moku çıktı(nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marcopasha Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Darkthrone said: Lady vashj phase 3 özel taktiğini invadoria^ya veren raid lideri kenanmış. "phase 3 tek nokta olun lütfen" Dünde Mother Shahraz combatında tutturmuş tek nokta olun diye Alper, kıllanmaya başladım ben bu işten. Geçen günde tepeme işaret koydu, "herkes vokrinin üzerinde toplansın" diyo, beni alet etmeyin kardeşim fantazilerize :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Gangren said: Beyler sürdürecek misiniz? agresif alan yetkilisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pashos Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Darkthrone said: Lady vashj phase 3 özel taktiğini invadoria^ya veren raid lideri kenanmış. "phase 3 tek nokta olun lütfen" Patentli bir harekettir o, akıllı olmakta yarar var >:D< Lütfen ! patenti başkasına ait olan taktikleri Nanaja çıkarmış gibi lanse etmeyelim insanlara... Nanaja, eğer sende bu taktiğin yaratıcısıymış gibi davranıp emeğe saygısızlık yapıyorsan senin gibi bir oyuncuya yakıştıramadım. PS: Birde bunun holy nova versiyonu vardır, lütfen kimse sahiplenmeye kalkmasın. Herkes haddini bilecek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar