Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Beeh, 99 sayfa ilk yazı da baya güzel. Hani gülümsetiyor adamı http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=293179877&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bu herif benim serverda işi gücü forumda "bakın birine yardım ettim!" falan demek yada blizzard aleyhine yazı yazmak. ama tavuk suyuna çorba serisi gibi hikaye valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 hakikaten ilginçmiş. if de adam gelip "you deserve it" deyip 5999g vermesi daha da ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 70 lerden scamleyip nubcakelere dagiticam. lowbie efsanesi olacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 efsaneymis cocugun babasi felan tesekkur etmis lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 benim geldiğim yerde böylelerine carebear derler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bizim hortende boleydı valla sadece benım 1-2k gold borcum vardı adama zamanında 1 kerek istemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 aha adam bizim serverdaymıs hemen msg atim helal süpersin hayranın oldum diyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 kıskanmayın la 1334 h4l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 valla "NERF WTF" "OMG LOLOL" gibi seylere o kadar alismisiniz ki geyik malzemesi yapmisiniz adami. ne carebear ne bisiy, sadece veletler oynamiyor su oyunu. yaptigi sey gayet guzel, dedikleri de dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Wissy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 o zirvalari patiye tasiyan biri tarafindan onaylanmak daha da guzelmis! tesekkur ederim diyecemde anlasilmayabilir. bu jeste karsilik jest yapim bari: "kkthxbye" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 şu anda karşılıklı rp yazpıyoruz Falcore ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 valla "NERF WTF" "OMG LOLOL" gibi seylere o kadar alismisiniz ki geyik malzemesi yapmisiniz adami. ne carebear ne bisiy, sadece veletler oynamiyor su oyunu. yaptigi sey gayet guzel, dedikleri de dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 o zirvalari patiye tasiyan biri tarafindan onaylanmak daha da guzelmis! tesekkur ederim diyecemde anlasilmayabilir. bu jeste karsilik jest yapim bari: "kkthxbye" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 şu anda karşılıklı rp yazpıyoruz Falcore ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar