Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Merhaba arkadaşlar, En kısa sürede By-Pass ameliyatı olması gereken babaannem Sabahat Bozdoğaniçin AB rh + kan gerekmektedir. Kendisi şu anda Memorial Hastanesi'nde yatıyor. Memorial Hastanesi sadece Florance Nightingale'dan ve doğrudan bağışlardan kan kabul ediyor. Dolayısı ile seçeneğimiz az. Yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa Memorial Hastanesi'ne başvurabilirler. Şimdiden herkese teşekkürler, esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan BYTE & PCPratik
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 AB Rh + :((( Ama Konyadayım :(([signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bir uplayım yeterli kan bulunana kadar sticky yapsınlar bari[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Acil Şifalar Dilerim UP![signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Geçmiş olsun bendende.. Buz yada başka bir şeyle kargo yada benzer türde bir sistemle gönderme imkaanı yok mu :[[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 acil şifalar dilerim, ya direk bağış şart olmasa soğutmalı sistemle kan taşınabilirdi[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 18 yaş olayı var mı? Yoksa hemen çıkıp verebilirim yani sorun değil. A RH +...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: -Legendary-, 28 January 2004 02:56 tarihinde demiş ki: ya direk bağış şart olmasa soğutmalı sistemle kan taşınabilirdi Bu konu hakkında bilgim yok maalesef. Buradan gelecek bağışlar her şekilde daha hızlı olacaktır.[signature][hline]Berkin Bozdoğan BYTE & PCPratik
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Alexi_Septimus, 28 January 2004 02:59 tarihinde demiş ki: 18 yaş olayı var mı? Yoksa hemen çıkıp verebilirim yani sorun değil. A RH +... Burada detaylı bir yönerge var.[signature][hline]Berkin Bozdoğan BYTE & PCPratik
inf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Alexi_Septimus, 28 January 2004 02:59 tarihinde demiş ki: 18 yaş olayı var mı? Yoksa hemen çıkıp verebilirim yani sorun değil. A RH +... evet malesef var :( acil şifalar diliyorum
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 istanbulda olsam gelirdim ama maalesef acil sifalar dilemekten baska care yok[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead
elma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 geçmiş olsun :(([signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Geçmiş olsun.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Merhaba arkadaşlar, Bir dakika önce yaptığım konuşmada Florence Nightingale'den iki ünite kan bulunmuş, hâlihazırda bir kişi daha kan veriyormuş. Bu iyi haber, fakat her şekilde bir-iki ünite daha gerekiyor. Kaldı ki, babaannemden sonra da bu kana ihtiyaç duyulacak, çünkü az bulunuyor. Uğraşan ve mesajı ileten herkese teşekkürler. Hâlen bekliyoruz. Her ne kadar kişisel olsa da gelişmeleri size ileteceğim.[signature][hline]Berkin Bozdoğan BYTE & PCPratik
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Tekrar merhaba, Az önce aldığım bilgiye göre azami miktarda gerekli olan kan bulunmuş. Bir süre sonra ameliyata girecek sanırım. gelişmeleri buradan iletirim. Herkese ilgisi ve duyarlılığı için teşekkürler. Esen kalın,[signature][hline]Berkin Bozdoğan BYTE & PCPratik
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Tekrar geçmiş olsun ameliyatın iyi geçmesi ve kendisinin sağlıgına kavuşması dileğiyle..[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P
can Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 e zaten AB+ bütün + kanlardan alabildiğine göre çok rahat bulunması lazım değil mi? allah allah! neyse, acil şifalar![signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
Mix Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 hah sevindim bulunduguna. acil sifalar[signature][hline]
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 cok gecmis olsun.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 geçmiş olsun acil şifalar diliyorum....[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 umarım en kısa zamanda ayağa kalkar, geçmiş olsun.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Çok çok geçmiş olsun kanın bulunduğuna sevindim[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!
Gawain Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Geçmiş olsun ...[signature][hline]Die Die My Darling
Öne çıkan mesajlar