«dodo» Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Yeni başladı program. Güzele benziyor şimdilik. Eyez'in eğitmeni tarkanda juri üyesiymiş şimdi gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ben gazozdan daha iyi bir performans bekliyordum doğrusu hayal kırıklığına uğrattı biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Düşünce güzel de, katılanlar ünlüler olmasaydı dedim şimdi. Elenen adam yok alerjim var vs almayayım köpeği dedi. Kalkıp dövesim geldi, o zaman niye eğitiyorsun iblis. Başkasını bulamadılar mı. Biraz aceleye gelmiş gibiydi program zaten. Ama düşünce güzel, kutladım. İnşallah hepsi iyi sahiplere giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miniþ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 iyi program 1 de saati biraz erken olsa iyi olur benim görüşüm bu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 eheh evet juri uyesi arkadasim ve egitmenimiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 şerefsiz alerjin warsa niye katılıyon yarışmaya...bunlar reyting için tövbe tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ahah jüri üyesi Tamer Dodurga karısıyla birlikte köpeğimin veterineri. Tekrarını izledim akşam üzeri Merve Sevi'ye + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 çok hoş bir yarışma olmus gercekten,daha yeni tekrarını izleyebildim.umarım zamanla amaçtan sapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 evet dusunce guzel ancak ızlemek mumkun olmadı..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Zegna said: eheh evet juri uyesi arkadasim ve egitmenimiz :) ahah o numarayı aldığım adam mı ? ünlü oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Bir süredir, TV'lerde, popstar vari yarışmalar mevcut. Bunun türevleri de çıktı, türk halk müziği için ayrı, türk sanat müziği için ayrı. Gerçi ne kadar türk halk müziği, ne kadar türk sanat müziğine sadık programlar, orası ayrı tartışma konusu. Ama yarışmacıların saçını başını tırnağını, gözünün üstünde kaşının olmasını felan eleştirerek, sadece yarışma programı değil, dedikodu programı da oldular. Can Dostum da böyle bir program. Ancak şöyle birşey var ki, biz köpekseverler arasında ciddi anlamda bir efsane haline döndü. TRT'deki Pako programını bile heyecanla izlerdik. Böyle şeylere açız çünkü. Geçen haftaki yayınlanan programı izleyemedim. Birileriyle yemekteydik. Ertesi gün öğrendim böyle bir program olduğunu. Geçen gün de, köpeği dışarı çıkartıp gezdirirken, başka bir köpek sahibinden öğrendim jüride Tarkan'ın olduğunu. İnanamadım. Youtube'da bir iki videosunu izledim de orda gördüm, ciddi ciddi Tarkan jüride'ymiş. Hep böyle Hande Ataizi gibi, Seda Sayan gibi, Deniz Seki gibi, Asena gibi, magazin programlarında belirli bir yeri sağlamış, yıllardır tv'lere çıkan kişileri jüri olarak görmeye alışkınız. Bu yüzden, günlük hayattan, sıradan insanların da jüri haline gelmesi çok hoşuma gitti. Ayrıca Tarkan'ın böyle bir programa seçilmiş olması beni çok gururlandırdı. Zamanında eski merkezinde yangın çıkmış, ordaki tüm köpekleri kurtarmış, ancak bir tek kendi köpeğini kurtaramamış. İyi bir köpek eğitmenidir, saygılıdır ve sevecendir. Burnu büyük kişilerden değildir, oldukça salaş bir görüntüsü vardır :) Bilkent'te birçok köpekli tanıdığımın köpeği Tarkan tarafından eğitilmiştir mesela. Hatta bizim tavsiyemiz üzerine birçok kişi de oraya gitmiştir :) Birkaç kere yer değiştirdi, ama tatile çıkcağımız zaman bile Ayk'ı onun merkezine bırakırız, o da orda tatil yapıyor :P O da seviyor Tarkan'ı, görünce çok seviniyor. Böyle birisini ekranlarda görmek keyiflendirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bone bir yerden copy paste yapmışsın zannettim yazıyı. meğersem kendin yazmışsın şaşırdım valla yanlış anlama demeç verirmiş gibi yazmışsın yazıyı hoşuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 «dodo» said: bone bir yerden copy paste yapmışsın zannettim yazıyı. meğersem kendin yazmışsın şaşırdım valla yanlış anlama demeç verirmiş gibi yazmışsın yazıyı hoşuma gitti :) yok ya benim yazılarım böyle uzun, saçma, deli dolu oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 orda beyendiğin köpekleri biz sahip olabiliyormuyuz yani böyle bi başvuru falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Lucky'i alırım valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Benım asıl merak ettıgım program bıtınce bu conileri barınaklara gerımı koyucaklar, yada bır arkadasın dedıgı gıbı ısteyenler başvurumu yapıcak. Programdan sonra bu conilerin barınaklara gerı koyulması piskolojik açıdan hoş olmayabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Kendi soruma cevap verıyım coniler sahıplendırılyıormuş Her elemeden sonra elenen hangı barınaktaysa o barınagın ınternet adresı cıkıyor. O ınternet sayfasından ulasıp elenenı sahıplenebılırmısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Nuri Alço'nun köpeği tecavüzcüymüş!!! hayvan terbiyesi diye buna derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Gofret Rulaz =) Köpeğin dünya umurunda değil çok tatlı bir şey.Gerçi Yağmur Atacan ben ilgileniyoru dese bile yalan.Bir köpek bu kadar itaatsiz olamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 gofret biraz yaşlı galiba hiç bişey yapası yok gibi. ayrıca o kanişe ve eğitmenine rep hehe harbiden iyi dost olmuş gibiler d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar