Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Show TV - Can Dostum

«dodo»

Öne çıkan mesajlar

Düşünce güzel de, katılanlar ünlüler olmasaydı dedim şimdi. Elenen adam yok alerjim var vs almayayım köpeği dedi. Kalkıp dövesim geldi, o zaman niye eğitiyorsun iblis. Başkasını bulamadılar mı. Biraz aceleye gelmiş gibiydi program zaten. Ama düşünce güzel, kutladım. İnşallah hepsi iyi sahiplere giderler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir süredir, TV'lerde, popstar vari yarışmalar mevcut. Bunun türevleri de çıktı, türk halk müziği için ayrı, türk sanat müziği için ayrı. Gerçi ne kadar türk halk müziği, ne kadar türk sanat müziğine sadık programlar, orası ayrı tartışma konusu.
Ama yarışmacıların saçını başını tırnağını, gözünün üstünde kaşının olmasını felan eleştirerek, sadece yarışma programı değil, dedikodu programı da oldular.

Can Dostum da böyle bir program.

Ancak şöyle birşey var ki, biz köpekseverler arasında ciddi anlamda bir efsane haline döndü.
TRT'deki Pako programını bile heyecanla izlerdik. Böyle şeylere açız çünkü.

Geçen haftaki yayınlanan programı izleyemedim. Birileriyle yemekteydik.
Ertesi gün öğrendim böyle bir program olduğunu.
Geçen gün de, köpeği dışarı çıkartıp gezdirirken, başka bir köpek sahibinden öğrendim jüride Tarkan'ın olduğunu.
İnanamadım.
Youtube'da bir iki videosunu izledim de orda gördüm, ciddi ciddi Tarkan jüride'ymiş.

Hep böyle Hande Ataizi gibi, Seda Sayan gibi, Deniz Seki gibi, Asena gibi, magazin programlarında belirli bir yeri sağlamış, yıllardır tv'lere çıkan kişileri jüri olarak görmeye alışkınız.

Bu yüzden, günlük hayattan, sıradan insanların da jüri haline gelmesi çok hoşuma gitti.

Ayrıca Tarkan'ın böyle bir programa seçilmiş olması beni çok gururlandırdı.

Zamanında eski merkezinde yangın çıkmış, ordaki tüm köpekleri kurtarmış, ancak bir tek kendi köpeğini kurtaramamış.
İyi bir köpek eğitmenidir, saygılıdır ve sevecendir.
Burnu büyük kişilerden değildir, oldukça salaş bir görüntüsü vardır :)

Bilkent'te birçok köpekli tanıdığımın köpeği Tarkan tarafından eğitilmiştir mesela.
Hatta bizim tavsiyemiz üzerine birçok kişi de oraya gitmiştir :)

Birkaç kere yer değiştirdi, ama tatile çıkcağımız zaman bile Ayk'ı onun merkezine bırakırız, o da orda tatil yapıyor :P
O da seviyor Tarkan'ı, görünce çok seviniyor.

Böyle birisini ekranlarda görmek keyiflendirdi beni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...