adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 N-c said: göğüs ölçülerim 100 ve göğüs ucum yok ama senin gibi boş bi adamla bir dakikamı geçirceime hakaten o yukardaki sandalyeye herhangi biş koyup oturmayı tercih ederim şimdi sus ve mümkünse bidaha da hiç konuşma gerizeka ya ııı şey
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 N-c said: göğüs ölçülerim 100 ve göğüs ucum yok ama senin gibi boş bi adamla bir dakikamı geçirceime hakaten o yukardaki sandalyeye herhangi biş koyup oturmayı tercih ederim şimdi sus ve mümkünse bidaha da hiç konuşma gerizeka ya Pics or GTFO.
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 varsınolsun said: kalabalıksanız ters çevirip oturun..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ahah ya patide son zamanlarda kızın teki sinirlenip bi msj atıyo (bkz. burtonesk-facebook konusu-bonec üçgeni), sora patlama oluyo, neden acaba? :D bi de konu dışında çıkan bu CUMSHOT, varsınolsun nickli arkadaşımızın bir doz artırılmışı gibi geldi ama bilemicem...
utopia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 N-c said: göğüs ölçülerim 100 ve göğüs ucum yok ama senin gibi boş bi adamla bir dakikamı geçirceime hakaten o yukardaki sandalyeye herhangi biş koyup oturmayı tercih ederim şimdi sus ve mümkünse bidaha da hiç konuşmagerizeka ya hmm. *fatal error*
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Benim göğüslerim 90 göğüs ucumda yok. Böyle de olur mu?
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bi dakka doktor bey ben bi ölçüp geliyorum.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 kumdan kale yapar içinde sana saplarım özcan!
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 i;;, h `':;;;;;;;;;, `.`.`.`h `" ?c `$;;;;, $r `:;;;;;;;;, .`.`.`.$ J$i;;h $; `:;;;;;;;, `.`.`.`$""=, .$$$$h;, ,C; `;t;;;;, `.`.`.?c $$$$$$h;, $;, :?);;, .`.`.?h,_ $$$$$$$; j'; `:?);;, C?h. ?$$$$$$; $;, `;L;;, ?h 3$$$$?; J?;, :;L;, ` $?L .$$$$;;' ,C;;, `;3;, ?h$ $$$$;;: $;;;, `;3; ;;F $$$?;; `.JF;;;, ;3; `hiF J" $$?;' .`.`.c$h;;;;, ;;f;, ,;iF z" z C;; .`.`JCCC$;;;;; ;;$;;;; `;i;, ;;J" J' J' ;; .`.` JF;;??$hi;;;;. .;;$;;;;;, ;?$;;;, ,;;i$ J'.P ' `.`. ,C;;;;, `"h;;;;;;;;;;;;;;;i$?;;;;;;;, :;?h;;;;;;;;9"?. j',' .`.` .$;;;;' "??iijjjjii?""`.`;;;;;;;, `;;?h;;;;iP $,'.P `.`. ,C;;;, `;;;;, `;;;J""' `h $ .`. ,C;;;;' ;;, ;;;9 $$ `.` ,C;;;;f `;;, `;;J r `L .` z$;;;;, `;, ;;9 $ h j"`h;;;' `;, ;;$ `r 3 j' ,c;;, ;, ;;$ $ `h .P <$;;, `;, .;;$. ?. $
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 böyle bişey olsa gerek 100 olmuş mudur acaba
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ardeth said: i;;, h `':;;;;;;;;;, `.`.`.`h `" ?c `$;;;;, $r `:;;;;;;;;, .`.`.`.$ J$i;;h $; `:;;;;;;;, `.`.`.`$""=, .$$$$h;, ,C; `;t;;;;, `.`.`.?c $$$$$$h;, $;, :?);;, .`.`.?h,_ $$$$$$$; j'; `:?);;, C?h. ?$$$$$$; $;, `;L;;, ?h 3$$$$?; J?;, :;L;, ` $?L .$$$$;;' ,C;;, `;3;, ?h$ $$$$;;: $;;;, `;3; ;;F $$$?;; `.JF;;;, ;3; `hiF J" $$?;' .`.`.c$h;;;;, ;;f;, ,;iF z" z C;; .`.`JCCC$;;;;; ;;$;;;; `;i;, ;;J" J' J' ;; .`.` JF;;??$hi;;;;. .;;$;;;;;, ;?$;;;, ,;;i$ J'.P ' `.`. ,C;;;;, `"h;;;;;;;;;;;;;;;i$?;;;;;;;, :;?h;;;;;;;;9"?. j',' .`.` .$;;;;' "??iijjjjii?""`.`;;;;;;;, `;;?h;;;;iP $,'.P `.`. ,C;;;, `;;;;, `;;;J""' `h $ .`. ,C;;;;' ;;, ;;;9 $$ `.` ,C;;;;f `;;, `;;J r `L .` z$;;;;, `;, ;;9 $ h j"`h;;;' `;, ;;$ `r 3 j' ,c;;, ;, ;;$ $ `h .P <$;;, `;, .;;$. ?. $ thx /kiss /lick
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hahahaha smiller mükemmel olmuş orda:D
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 a cup of coffee said: kız ise hepten kötü zaten, yanlış yoldasın arkadaşım sen hehe. csi las vegas'ın o bölümünü izlemeden yorum yapmaman lazım. hem zaten genelev değildi ben konudan konuya atladım. aslında sado-mazo relaxing evi idi. kimse seks yapmıyordu. neyse ben beğendim. o da bir yatırım.
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ne +1 lan, sen de mi oturmak istiyosun sandalyeye? sdf
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ne aklaksız ne teferruatsız forum oldu bura ya hasdjkal
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 burtonesk said: a cup of coffee said: kız ise hepten kötü zaten, yanlış yoldasın arkadaşım sen hehe. csi las vegas'ın o bölümünü izlemeden yorum yapmaman lazım. hem zaten genelev değildi ben konudan konuya atladım. aslında sado-mazo relaxing evi idi. kimse seks yapmıyordu. neyse ben beğendim. o da bir yatırım. onu bunu boşverde sen acıyı seviyor musun onu söyle, bana bu lazım. (tu)
Öne çıkan mesajlar