adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 N-c said: göğüs ölçülerim 100 ve göğüs ucum yok ama senin gibi boş bi adamla bir dakikamı geçirceime hakaten o yukardaki sandalyeye herhangi biş koyup oturmayı tercih ederim şimdi sus ve mümkünse bidaha da hiç konuşma gerizeka ya ııı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 N-c, saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 N-c said: göğüs ölçülerim 100 ve göğüs ucum yok ama senin gibi boş bi adamla bir dakikamı geçirceime hakaten o yukardaki sandalyeye herhangi biş koyup oturmayı tercih ederim şimdi sus ve mümkünse bidaha da hiç konuşma gerizeka ya Pics or GTFO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 varsınolsun said: kalabalıksanız ters çevirip oturun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ahah ya patide son zamanlarda kızın teki sinirlenip bi msj atıyo (bkz. burtonesk-facebook konusu-bonec üçgeni), sora patlama oluyo, neden acaba? :D bi de konu dışında çıkan bu CUMSHOT, varsınolsun nickli arkadaşımızın bir doz artırılmışı gibi geldi ama bilemicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 N-c said: göğüs ölçülerim 100 ve göğüs ucum yok ama senin gibi boş bi adamla bir dakikamı geçirceime hakaten o yukardaki sandalyeye herhangi biş koyup oturmayı tercih ederim şimdi sus ve mümkünse bidaha da hiç konuşmagerizeka ya hmm. *fatal error* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Benim göğüslerim 90 göğüs ucumda yok. Böyle de olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bi dakka doktor bey ben bi ölçüp geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 sen git kumda oyna sdfds anladın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 göğüs ucu pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 kumdan kale yapar içinde sana saplarım özcan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 i;;, h `':;;;;;;;;;, `.`.`.`h `" ?c `$;;;;, $r `:;;;;;;;;, .`.`.`.$ J$i;;h $; `:;;;;;;;, `.`.`.`$""=, .$$$$h;, ,C; `;t;;;;, `.`.`.?c $$$$$$h;, $;, :?);;, .`.`.?h,_ $$$$$$$; j'; `:?);;, C?h. ?$$$$$$; $;, `;L;;, ?h 3$$$$?; J?;, :;L;, ` $?L .$$$$;;' ,C;;, `;3;, ?h$ $$$$;;: $;;;, `;3; ;;F $$$?;; `.JF;;;, ;3; `hiF J" $$?;' .`.`.c$h;;;;, ;;f;, ,;iF z" z C;; .`.`JCCC$;;;;; ;;$;;;; `;i;, ;;J" J' J' ;; .`.` JF;;??$hi;;;;. .;;$;;;;;, ;?$;;;, ,;;i$ J'.P ' `.`. ,C;;;;, `"h;;;;;;;;;;;;;;;i$?;;;;;;;, :;?h;;;;;;;;9"?. j',' .`.` .$;;;;' "??iijjjjii?""`.`;;;;;;;, `;;?h;;;;iP $,'.P `.`. ,C;;;, `;;;;, `;;;J""' `h $ .`. ,C;;;;' ;;, ;;;9 $$ `.` ,C;;;;f `;;, `;;J r `L .` z$;;;;, `;, ;;9 $ h j"`h;;;' `;, ;;$ `r 3 j' ,c;;, ;, ;;$ $ `h .P <$;;, `;, .;;$. ?. $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 böyle bişey olsa gerek 100 olmuş mudur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ardeth said: i;;, h `':;;;;;;;;;, `.`.`.`h `" ?c `$;;;;, $r `:;;;;;;;;, .`.`.`.$ J$i;;h $; `:;;;;;;;, `.`.`.`$""=, .$$$$h;, ,C; `;t;;;;, `.`.`.?c $$$$$$h;, $;, :?);;, .`.`.?h,_ $$$$$$$; j'; `:?);;, C?h. ?$$$$$$; $;, `;L;;, ?h 3$$$$?; J?;, :;L;, ` $?L .$$$$;;' ,C;;, `;3;, ?h$ $$$$;;: $;;;, `;3; ;;F $$$?;; `.JF;;;, ;3; `hiF J" $$?;' .`.`.c$h;;;;, ;;f;, ,;iF z" z C;; .`.`JCCC$;;;;; ;;$;;;; `;i;, ;;J" J' J' ;; .`.` JF;;??$hi;;;;. .;;$;;;;;, ;?$;;;, ,;;i$ J'.P ' `.`. ,C;;;;, `"h;;;;;;;;;;;;;;;i$?;;;;;;;, :;?h;;;;;;;;9"?. j',' .`.` .$;;;;' "??iijjjjii?""`.`;;;;;;;, `;;?h;;;;iP $,'.P `.`. ,C;;;, `;;;;, `;;;J""' `h $ .`. ,C;;;;' ;;, ;;;9 $$ `.` ,C;;;;f `;;, `;;J r `L .` z$;;;;, `;, ;;9 $ h j"`h;;;' `;, ;;$ `r 3 j' ,c;;, ;, ;;$ $ `h .P <$;;, `;, .;;$. ?. $ thx /kiss /lick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hahahaha smiller mükemmel olmuş orda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 a cup of coffee said: kız ise hepten kötü zaten, yanlış yoldasın arkadaşım sen hehe. csi las vegas'ın o bölümünü izlemeden yorum yapmaman lazım. hem zaten genelev değildi ben konudan konuya atladım. aslında sado-mazo relaxing evi idi. kimse seks yapmıyordu. neyse ben beğendim. o da bir yatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 nc +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ne +1 lan, sen de mi oturmak istiyosun sandalyeye? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hayır destekliyorum kız haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ne aklaksız ne teferruatsız forum oldu bura ya hasdjkal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 burtonesk said: a cup of coffee said: kız ise hepten kötü zaten, yanlış yoldasın arkadaşım sen hehe. csi las vegas'ın o bölümünü izlemeden yorum yapmaman lazım. hem zaten genelev değildi ben konudan konuya atladım. aslında sado-mazo relaxing evi idi. kimse seks yapmıyordu. neyse ben beğendim. o da bir yatırım. onu bunu boşverde sen acıyı seviyor musun onu söyle, bana bu lazım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 pek severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar