Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 odun koltuk gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 N-c said: göğüs ölçülerim 100 ve göğüs ucum yok ama senin gibi boş bi adamla bir dakikamı geçirceime hakaten o yukardaki sandalyeye herhangi biş koyup oturmayı tercih ederim şimdi sus ve mümkünse bidaha da hiç konuşma gerizeka ya bi dakka... bi...bi dakka bi dakka.... hı hıhı hıhıhıhıhııh hıhıhıhıhıhıhuhıoho ohaıohauhuauhauhauhuahuauhauha sdafsadasfasdasfasdasfasdfasfasdfafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 N-c said: göğüs ölçülerim 100 ve göğüs ucum yok ama senin gibi boş bi adamla bir dakikamı geçirceime hakaten o yukardaki sandalyeye herhangi biş koyup oturmayı tercih ederim şimdi sus ve mümkünse bidaha da hiç konuşma gerizeka ya *dumur olur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 a cup of coffee said: ha unutmadan şunuda söyliyim belki forumun geneli ateist, akp hükümetini sevmeyen belki bi çoğu da komünist kişiler olduğundan hani birilerinin hoşuna gitsin diye aman aklıma ne geliyorsa yazıvereyim diye düşünmüşte olabilirsin bu savların birçoğunu bende paylaşıyorum forumdakilerle ama senin bu şekilde prim yapmaya çalışmanda çok yanlış fazla tepki verdiğimi de sanmıyorum birşeyi eleştirirken basitleşmeyelim. sende niye rayka nın üstünden prim yapıyosun? böle bir çok mesaj bulabilrdn heralde ayar yemekten korktun da burda rayka ya yazdn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Zuahah böyle boş bi konudan bile böyle postlar gelmiş ya zuzuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 N-c said: göğüs ölçülerim 100 ve göğüs ucum yok ama senin gibi boş bi adamla bir dakikamı geçirceime hakaten o yukardaki sandalyeye herhangi biş koyup oturmayı tercih ederim şimdi sus ve mümkünse bidaha da hiç konuşma gerizeka ya zaten geçiremezsin o yüzden gereksiz olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 senin ki gereksiz sdfs uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 nc haklı ve sonuna kadar destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 burtonesk genelev hakkında bu kadar geniş hayalgücünün olmasını aslında normal karşılıyorum senin hiç kız arkadaşında olmamıştır hem. tal sana gelince forumdaki densizlikleri, basitlikleri bulup onlara ayar verme gibi bir misyonum yok bu topic ilgimi çekti girdim ve topicle alakasız aşağılık birşey görüncede sinirim bozuldu ki tekrar tekrar söylüyorum türban falan en az sizin kadar sevmem.ayar alma gibi bi korkum da yok bu konudada gayet sakinim rahatına bak sen hatta istiyorsan kapışalım sidik yarışına girelim oldu mu?...tey allam ya üç beş zaman inekleyen herkes yurdumun sayılı liselerine ünilerine gidiyor zihniyetlere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 a cup of coffee said: burtonesk genelev hakkında bu kadar geniş hayalgücünün olmasını aslında normal karşılıyorum senin hiç kız arkadaşında olmamıştır hem. kız arkadaşı olmadıysa hayal gücü neden geniş olsun, çatır çatır gerçekleri görmesi mantıklı diil mi sfsfd ki burtonesk kızdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 @ N-c aha! oynak garı!!1 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 kız ise hepten kötü zaten, yanlış yoldasın arkadaşım sen hehe. hayalgücünün geniş olmasını şuraya bağlamıştım ben idrak edememişsin.neyse açıklıyım; şimdi kız arkadaşın yoksa hayvan bi erkeksen düşünürsün , hayal edersin bilmiyorum bunu forum ortamında daha nasıl açık anlatabilirim anladın işte yahu =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bi dakka o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 nc YÜRÜ BE ASDFF ... .. . . . . bi dakka O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 n-c yi destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 a cup of coffee said: bu topic ilgimi çekti girdim ve topicle alakasız aşağılık birşey görüncede sinirim bozuldu Başlığa bakıp masum bir konu bekliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 @a cup of coffee:girememişn içnde kalmş sanırm... Garbage daki 10 postun 9 u topicle alakalı olmayabiliyor zaten madem bu kadar merak go ahead garbage police Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 madem bu kadar dikkatli alıntı yaparak cevaplıyorsun iyi oku alıntıları orada koca bir aşşağılık kelimesi var farkına varamamış olman gayet normal. bakın size ufak bi hikaye anlatayım bi tane kız varmış bir eve gelin gitmiş.evin ve evdeki insanların öyle bir kokusu varmış ki dayanamazsınız.aradan epey bir süre geçmiş o koku artık gelininde üstüne sinmiş ve tabi farkında olamamış bu kokuyu taşıdığının.övünmüş kendisiyle ben geldim koku gitti diye.idrak edemeyen olursa pm atsın artık ordan devam edeyim garbıçda fazla hasar verdim sori =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Hikaye şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 N-c said: göğüs ölçülerim 100 ve göğüs ucum yok ama senin gibi boş bi adamla bir dakikamı geçirceime hakaten o yukardaki sandalyeye herhangi biş koyup oturmayı tercih ederim şimdi sus ve mümkünse bidaha da hiç konuşma gerizeka ya ss armoury or did not happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 böle bi kadın var mı yaw :pPpP nasıl gögüs ucu olmaz yani..mutant mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yani göğüz ucu var ama böyle fındık gibi değil yani biraz içe basık gibi.bizim sınıfta damla var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Cuce said: N-c said: göğüs ölçülerim 100 ve göğüs ucum yok ama senin gibi boş bi adamla bir dakikamı geçirceime hakaten o yukardaki sandalyeye herhangi biş koyup oturmayı tercih ederim şimdi sus ve mümkünse bidaha da hiç konuşmagerizeka ya ss armoury or did not happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Şimdi reklamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Uuuu damla yeah man! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar