varsýnolsun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ben insanları kullanan insanlardan hiç haz etmem biliyor musunuz çok duygusal bi yapım var esasen kırılganımdır falan akşam napıyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 sosyomat ektiketi gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 arabaları da kullanıyoruz. peki ya onların duyguları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 çöpte üretim yasaklanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 reankarne olamican yani :D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 insan yoksa sorunda yok . kill em all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 açtığın tüm konu, mesajların ve cevapların inanılmaz anlamsız. büyük bir boşluktamısın dostum? acayip kıl oldum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 üflersen biraz o tarz gögüslere ucu belirir panik yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 genel evlerde türban serbest bırakılmalı onları hiç düşünmüyomusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 rayka senin beyin hücrelerinde sorun mu var? türbancı falan değilim de senin bu tarz konuşmana basitlik denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 harbi bende acayip kıl oldum varsınolsun.garbacın bile cıvkını ckardın! BOŞ ADAMSIN BOŞ OL BOŞ BOŞ OŞBOŞBLOLNB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ha unutmadan şunuda söyliyim belki forumun geneli ateist, akp hükümetini sevmeyen belki bi çoğu da komünist kişiler olduğundan hani birilerinin hoşuna gitsin diye aman aklıma ne geliyorsa yazıvereyim diye düşünmüşte olabilirsin bu savların birçoğunu bende paylaşıyorum forumdakilerle ama senin bu şekilde prim yapmaya çalışmanda çok yanlış fazla tepki verdiğimi de sanmıyorum birşeyi eleştirirken basitleşmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 -varsın olsun (yöründe dışı kaldıkdan sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 konular karışmış, +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 neden bu kadar çok gereksiz topic açıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ekşiden başlık araklayıp buralara koymakla olmaz gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ralnıdak mukham ayamlınalluk nayamlo pihas anucu süğög ad pulo 001 üsüçlö süğög ne diyim yani ne denir bu topik*e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ayarlarınızı bunun üzerine dik olarak koyun ve rahatınıza bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 göğüs ölçülerim 100 ve göğüs ucum yok ama senin gibi boş bi adamla bir dakikamı geçirceime hakaten o yukardaki sandalyeye herhangi biş koyup oturmayı tercih ederim şimdi sus ve mümkünse bidaha da hiç konuşma gerizeka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 selamın saygılar ben dj aranjör kral heckır erciği arıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 a cup of coffee said: rayka senin beyin hücrelerinde sorun mu var? türbancı falan değilim de senin bu tarz konuşmana basitlik denir. yok bence rayka da benim gibi düşündü. bence türbanlı fetişi olanlara da özgürlük verilmeli. değişik dekorları olan genelevler bence güzel olabilirdi sdfs. bu fikri de sevgili lady heather'dan edindim açıkçası ilham perim lady heather'dır(csi las vegas). imkanım olsa lady heather olurum o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 abicim garbaj'a eğlenmek için giriyorum heryerde tartışma. pof :( ya eskiden böyle diildi buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 nasıl başlık ya bu :( içkili misiniz nesiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ajhahah mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 N-c said: göğüs ölçülerim 100 ve göğüs ucum yok ama senin gibi boş bi adamla bir dakikamı geçirceime hakaten o yukardaki sandalyeye herhangi biş koyup oturmayı tercih ederim şimdi sus ve mümkünse bidaha da hiç konuşma gerizeka ya pardon da bu mesaj efsane sanırım ben mi yanlış anlıyorum sabah sabah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar