varsýnolsun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ben insanları kullanan insanlardan hiç haz etmem biliyor musunuz çok duygusal bi yapım var esasen kırılganımdır falan akşam napıyosunuz ?
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 arabaları da kullanıyoruz. peki ya onların duyguları?
Reb1rth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 insan yoksa sorunda yok . kill em all
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 açtığın tüm konu, mesajların ve cevapların inanılmaz anlamsız. büyük bir boşluktamısın dostum? acayip kıl oldum .
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 üflersen biraz o tarz gögüslere ucu belirir panik yapma.
rayka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 genel evlerde türban serbest bırakılmalı onları hiç düşünmüyomusunuz?
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 rayka senin beyin hücrelerinde sorun mu var? türbancı falan değilim de senin bu tarz konuşmana basitlik denir.
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 harbi bende acayip kıl oldum varsınolsun.garbacın bile cıvkını ckardın! BOŞ ADAMSIN BOŞ OL BOŞ BOŞ OŞBOŞBLOLNB
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ha unutmadan şunuda söyliyim belki forumun geneli ateist, akp hükümetini sevmeyen belki bi çoğu da komünist kişiler olduğundan hani birilerinin hoşuna gitsin diye aman aklıma ne geliyorsa yazıvereyim diye düşünmüşte olabilirsin bu savların birçoğunu bende paylaşıyorum forumdakilerle ama senin bu şekilde prim yapmaya çalışmanda çok yanlış fazla tepki verdiğimi de sanmıyorum birşeyi eleştirirken basitleşmeyelim.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 -varsın olsun (yöründe dışı kaldıkdan sonra)
Syn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 neden bu kadar çok gereksiz topic açıyorsun?
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ekşiden başlık araklayıp buralara koymakla olmaz gençler.
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ralnıdak mukham ayamlınalluk nayamlo pihas anucu süğög ad pulo 001 üsüçlö süğög ne diyim yani ne denir bu topik*e?
varsýnolsun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ayarlarınızı bunun üzerine dik olarak koyun ve rahatınıza bakın
N-c Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 göğüs ölçülerim 100 ve göğüs ucum yok ama senin gibi boş bi adamla bir dakikamı geçirceime hakaten o yukardaki sandalyeye herhangi biş koyup oturmayı tercih ederim şimdi sus ve mümkünse bidaha da hiç konuşma gerizeka ya
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 selamın saygılar ben dj aranjör kral heckır erciği arıyorum ?
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 a cup of coffee said: rayka senin beyin hücrelerinde sorun mu var? türbancı falan değilim de senin bu tarz konuşmana basitlik denir. yok bence rayka da benim gibi düşündü. bence türbanlı fetişi olanlara da özgürlük verilmeli. değişik dekorları olan genelevler bence güzel olabilirdi sdfs. bu fikri de sevgili lady heather'dan edindim açıkçası ilham perim lady heather'dır(csi las vegas). imkanım olsa lady heather olurum o derece.
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 abicim garbaj'a eğlenmek için giriyorum heryerde tartışma. pof :( ya eskiden böyle diildi buralar
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 nasıl başlık ya bu :( içkili misiniz nesiniz!
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 N-c said: göğüs ölçülerim 100 ve göğüs ucum yok ama senin gibi boş bi adamla bir dakikamı geçirceime hakaten o yukardaki sandalyeye herhangi biş koyup oturmayı tercih ederim şimdi sus ve mümkünse bidaha da hiç konuşma gerizeka ya pardon da bu mesaj efsane sanırım ben mi yanlış anlıyorum sabah sabah ?
Öne çıkan mesajlar