ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 http://www.ifistanbul.com/ inceleyemedim henüz de, güzel filmler var gibi gözüküyor. Hit filmlerde david lynch ve no country for old men i gördüm, oha dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 cok ilginç filmler var şu filmleri arayıpta bulamamak sinir ediyor zamanda yok gitmeye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 hit filmler baya iyi bu sene, özellikle roy andersson'u şiddetle tavsiye ederim. ama diğer bölümler sanki zayıf kalmış gibi. bi de sado-mazo özel bölümü var, işkence dolu adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 No Country For Old Men ve Lars and The Real Girl gibi Türkiye'de vizyona girmemiş filmeleri izlemek lazım. Ama benim esas beklediğim film Donnie Darko'nun yönetmeni Richard Kelly'in ikinci filmi Southland Tales. David Lynch de var diğer bölümlerde de ilginç filmler var, para kısıtlı. Öf bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 vexille i kacırmam buyuk ıhtımal 24 subatta caddebostan afm de gıder syrederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 http://www.ifistanbul.com/interaktif/uyeler/509.aspx Hali hazırda şöyle bir liste yapmış bulunmaktayım. Pek tabii eklemeler, çıkarımlar, festival başlayana kadar bulduğum dvdler filan derken değişir bu liste o ayrı. Edit: Link ekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 benimki de şöyle david lynch sevenler muhakkak sinemada gitsinler inland empire'a. liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 daha bir liste oluşturmadım ama interaktif liste olayı muhteşem düşünenlerin ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Ankara programı belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 heima inland empire broken english southland tales - benim listem bu biletlerimide aldım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar