Masteis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Eskiden msn gaming zoneden oynayabiliyorduk fakat şimdi baktım oynayamıyormuşuz kalkmış artık. İnternetten oynayabileceğim bildiğiniz adresler varmı heroes iii için?
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 oof of ne oyundu be çok canım çekti :) harbi bilen varsa söylesin bana da,cdsini bulursam yükliyim.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 gamespy var,beleş oynayabiliyosun ama beni acayip bayıyor beklemek,en güzeli hot seat bence.
Drall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 tek pcde oynucan herkes birbirinin ne yaptığını görebilicek kimse bariz bi yenilgiden lagalugayla kurtulamıcak arkaya sakladığı sağlam bi heroyla falan =D güzel oyundu da yazın oynarken error verip duruyodu =/ biara oynayalım dedik günaşırı saveleyerek oynayabildik anca... o hata nasıl düzeltilir bilen varmı? sorun benim cdde falan değil galiba benden tamamen bağımsız bi arkadaştada aynı sorun yaşanmıştı
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 restoration of erathiada cok ciddi olarak vardı o sorun shadow of death de çok azaltmışlardı =)
Öne çıkan mesajlar