Masteis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Eskiden msn gaming zoneden oynayabiliyorduk fakat şimdi baktım oynayamıyormuşuz kalkmış artık. İnternetten oynayabileceğim bildiğiniz adresler varmı heroes iii için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 oof of ne oyundu be çok canım çekti :) harbi bilen varsa söylesin bana da,cdsini bulursam yükliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 gamespy var,beleş oynayabiliyosun ama beni acayip bayıyor beklemek,en güzeli hot seat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 tek pcde oynucan herkes birbirinin ne yaptığını görebilicek kimse bariz bi yenilgiden lagalugayla kurtulamıcak arkaya sakladığı sağlam bi heroyla falan =D güzel oyundu da yazın oynarken error verip duruyodu =/ biara oynayalım dedik günaşırı saveleyerek oynayabildik anca... o hata nasıl düzeltilir bilen varmı? sorun benim cdde falan değil galiba benden tamamen bağımsız bi arkadaştada aynı sorun yaşanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 restoration of erathiada cok ciddi olarak vardı o sorun shadow of death de çok azaltmışlardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar