KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 .. arkadaşlar bugün izledim filmi imdb notu 8.7 top 250'de sanırım 3 oscar aldı en iyi yardımcı en iyi film en iyi seneryo. ama ben mi hiç bişe anlamadım yoksa cidden mi film hiç bişeyi hak etmiyor? benim gibi düşünenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 biraz garip bir film evet :D ama guzel bence kotu degil yani sadece garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 oscar mı aldı? oscara aday olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Aramayı seviyorum,yeni konu açmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 hahahha haftayaki loto'yu söylede zengin olim yaw, hangi oscar'ları aldığını biliyosan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Neyse saçma oldu sdf; Aramaya inanmıyorsunuz biliyorum,en azından ilk sayfaya bir göz atın,ilk sayfa http://forum.paticik.com/search.php?11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar