eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bu nedir ya milyonlarca kişiyi öldürebilirmiş falan tehlikeliymiş baya her bokda uzak doğudan çıkıyo tırsmamız mı gerek acaba??[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
seemann Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 heee bende şimdi dinledim haberlerde. yok be buraya kadar gelmez.[signature][hline]Wo willst du hin,so uferlos,die kalte see...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 umarım[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ağır bi grip falan mı acaba ne etkisi vardır neden ölümcül bilgisi olan varmı?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 kuş beyinlilerde etkiliymiş.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Amerika yine Çin gelişmesin diye ekonominisinin anasını ağlatıyor. Kimyasal silah budur işte.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 grip mrip bahane sinüzit en fenası ölecem ya off![signature][hline]28.01.2004 tarihinde capslock ile şifresini yazmaya çalışmış ve accountuna girememiş hatta hacklendiğini sanmış ki: Uykusuzum mazur görün !..
elma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 hepimiz ölcezzzzzzzzzzzzzzzzzzz öölcez, öölcezzz ( pink'e bişi olmasın ama ) =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Alexi_Septimus, 28 January 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Amerika yine Çin gelişmesin diye ekonominisinin anasını ağlatıyor. Kimyasal silah budur işte. mantıklı beklenir abd den[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ne diorlar tam olarak haberlerde buraya yazarmisiniz lutfen?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
metboy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Alexi_Septimus, 28 January 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Amerika yine Çin gelişmesin diye ekonominisinin anasını ağlatıyor. Kimyasal silah budur işte. komplo teorisi üretme len gerçi amerikanın napçağı belli olmaz doğrudur. bi de biyolojik silah bu :p[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız....
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: metboy, 28 January 2004 20:15 tarihinde demiş ki: komplo teorisi üretme len gerçi amerikanın napçağı belli olmaz doğrudur. bi de biyolojik silah bu :p Sars neydi? Öyle birden çıktı değil mi? Yemeyin beni ya. Çin ekonomisi gelişiyor bunu istemeyecek 1. ülkede Amerika.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Lutfen biri aciklama yaparmi ben burda kalp krizinden gitmeden... kimse yanit vermiyor ya[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Valla diab http://www.ntv.com.tr/news/252961.asp. Tavuk tüketme sakın ha. Birşeyler yeme mümkünse hatta. Eğer bunu gerçekten amerika düzenlediyse zaten endişenlenmene gerek yok.Sars gibi sarı ırk üstünde etkilidir.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: elma, 28 January 2004 20:11 tarihinde demiş ki: hepimiz ölcezzzzzzzzzzzzzzzzzzz öölcez, öölcezzz ( pink'e bişi olmasın ama ) =) Dogan her yaratik gibi olmeye mahkumuz... Allah gecinden versin derler ya ole birsey...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Solunum yoluyla bulaşıyormuş. Bu demek ki mezbaha kasap falan gibi yerlerden uzak duracaksın diab.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 son günlerde Menenjit de yayılmaya başladı duydugum kadarıyla. Oda solunum yollarıyla gecıyor.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: DiaBLeSSe, 28 January 2004 20:23 tarihinde demiş ki: Lutfen biri aciklama yaparmi ben burda kalp krizinden gitmeden... kimse yanit vermiyor ya ya uzak doğuda galiba çinde bi virüs çıkmış kus gribi hastalığı ve çindeki bilim adamları milyonlarca insanı öldürebilir demiş ve sarsdan daha tehlikeli galiba[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 =o( Cok ic acici haberler of bashlicam hep de ben nerdeysem bela orda zaten... Alexis burda ne bulursan onu yiyorsun valla... kurbasindan tut kaz dili yok ayagi hersey kisacasi e tavuk da yemiceksek artik otlayalim en iisi... bi yedim tavuk vardi zaten haha... Yahu herseyi yiyen bir toplum olursan olacagi da budur ishte.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 diab nerdesinki?[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Maalesef Cin de dag bashinda... Neyseki Vietnamdaymish sanirim...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 valla sen çinde napıyon? gerçi bende hep gitmek istemişimdir ama dur bakalım daha var şansımız[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 DiaB Çin'de... kurbağabacağı yemeye gitmiş gelecek... :D :-) Çin'dedir heralde...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Çin'mi? En çok seni ilgilendiricek olaylardan biri sanırım bu.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Unbreakable, 28 January 2004 20:40 tarihinde demiş ki: DiaB Çin'de... kurbağabacağı yemeye gitmiş gelecek... :D :-) Çin'dedir heralde... o fransız yemeği değil miydi ya? -Çin yemeklerine laf yok bu arada-[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!
Öne çıkan mesajlar