Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölümcül KUŞ GRİBİ!!!???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu nedir ya milyonlarca kişiyi öldürebilirmiş falan tehlikeliymiş baya her bokda uzak doğudan çıkıyo tırsmamız mı gerek acaba??[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy
Mesaj tarihi:
kuş beyinlilerde etkiliymiş.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Mesaj tarihi:
Amerika yine Çin gelişmesin diye ekonominisinin anasını ağlatıyor.
Kimyasal silah budur işte.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Mesaj tarihi:
grip mrip bahane sinüzit en fenası ölecem ya off![signature][hline]28.01.2004 tarihinde capslock ile şifresini yazmaya çalışmış ve accountuna girememiş hatta hacklendiğini sanmış ki:
Uykusuzum mazur görün !..
Mesaj tarihi:
hepimiz ölcezzzzzzzzzzzzzzzzzzz

öölcez, öölcezzz ( pink'e bişi olmasın ama ) =)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 28 January 2004 20:02 tarihinde demiş ki:
Kimyasal silah budur işte.

mantıklı beklenir abd den[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 28 January 2004 20:02 tarihinde demiş ki:
Kimyasal silah budur işte.

komplo teorisi üretme len
gerçi amerikanın napçağı belli olmaz doğrudur. bi de biyolojik silah bu :p[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız....
Mesaj tarihi:
said:
metboy, 28 January 2004 20:15 tarihinde demiş ki:
komplo teorisi üretme len
gerçi amerikanın napçağı belli olmaz doğrudur. bi de biyolojik silah bu :p

Sars neydi?
Öyle birden çıktı değil mi?
Yemeyin beni ya.
Çin ekonomisi gelişiyor bunu istemeyecek 1. ülkede Amerika.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Mesaj tarihi:
Lutfen biri aciklama yaparmi ben burda kalp krizinden gitmeden... kimse yanit vermiyor ya[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
Valla diab http://www.ntv.com.tr/news/252961.asp.

Tavuk tüketme sakın ha.
Birşeyler yeme mümkünse hatta.

Eğer bunu gerçekten amerika düzenlediyse zaten endişenlenmene gerek yok.Sars gibi sarı ırk üstünde etkilidir.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Mesaj tarihi:
said:
elma, 28 January 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
hepimiz ölcezzzzzzzzzzzzzzzzzzz

öölcez, öölcezzz ( pink'e bişi olmasın ama ) =)

Dogan her yaratik gibi olmeye mahkumuz...
Allah gecinden versin derler ya ole birsey...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Mesaj tarihi:
Solunum yoluyla bulaşıyormuş.
Bu demek ki mezbaha kasap falan gibi yerlerden uzak duracaksın diab.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Mesaj tarihi:
son günlerde Menenjit de yayılmaya başladı duydugum kadarıyla. Oda solunum yollarıyla gecıyor.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
said:
DiaBLeSSe, 28 January 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
Lutfen biri aciklama yaparmi ben burda kalp krizinden gitmeden... kimse yanit vermiyor ya

ya uzak doğuda galiba çinde bi virüs çıkmış kus gribi hastalığı ve çindeki bilim adamları milyonlarca insanı öldürebilir demiş ve sarsdan daha tehlikeli galiba[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mesaj tarihi:
=o(

Cok ic acici haberler of bashlicam hep de ben nerdeysem bela orda zaten...
Alexis burda ne bulursan onu yiyorsun valla... kurbasindan tut kaz dili yok ayagi hersey kisacasi e tavuk da yemiceksek artik otlayalim en iisi... bi yedim tavuk vardi zaten haha...

Yahu herseyi yiyen bir toplum olursan olacagi da budur ishte.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
diab nerdesinki?[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
valla sen çinde napıyon?

gerçi bende hep gitmek istemişimdir ama dur bakalım daha var şansımız[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

Mesaj tarihi:
Çin'mi?
En çok seni ilgilendiricek olaylardan biri sanırım bu.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
said:
Unbreakable, 28 January 2004 20:40 tarihinde demiş ki:
DiaB Çin'de... kurbağabacağı yemeye gitmiş gelecek... :D :-)

Çin'dedir heralde...

o fransız yemeği değil miydi ya?

-Çin yemeklerine laf yok bu arada-[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

• Yeni Oluştur...