Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daoc Harita

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Yok oyle dusmanlari gormeye gerek yok. Illegal bir sey istemiyorum. Ben sadece yolari goreyim yeter nerden gidecegimi dungeonlarin yerini kalelerin yerini felan. Hava karardı mı bir bok goremiyorum kaybolup duruyorum ne zman gunduz oluyor o zman yolumu bulabiliyorum tekrar ve kaybolmaktan ya da millete yol sormaktan sıkıldım.

O verdiğin sayfayi biliyorum ama cok parca o. Hepsini print etmek lazim ve ben daha cok karisitiririm onunla. Basit bir haritam var zaten de iste dedim soyle su eskiden UO da olan tarzda bir sey olsa da kullansak.
Sosyal ağlarda paylaş

hava karardigi zaman ben hala kayboluyorum..hemde oyunu 2 senedir oynamama ragmen... benim monitör cok karanlik oldugu icin geceleri goremiyorum dogru durust..
bi kac kisi ingame de powerx mi ,simdi adini hatirlayamadigim bi program soylemislerdi ,ekran ayarlari ile oynamak icin...oyle bisey bulup ekranin rengi ac biraz..
diger turlu kaybolmaya engel icinde en iyi cözüm ; netten gitmek istedigin yerin /loc una bak..ve oyunda /loc vererek gitmeyi ögren[signature][hline]UYKUM VAR!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende çok yeniyim daoc'da direkt http://camelot.allakhazam.com/ suraya gir soldan zones dan realmini seç karşına senin realmının yaşadığı toprakların bölgeleri gelsin..Buranın güzelliği bir bölgeyi seçtiğinde oranın farklı farklı haritalarının linkerini veriyor gir ve beğendiğin türü yazdır
Ben tüm bölgeleri yazdırdım :P

Saygılar...[signature][hline]"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz"
Sosyal ağlarda paylaş

desktop>sag tik>properties>settings>advanced settings>oralarda biyerde driver hedesi olcak ordan renk duzenlemeye girin sonra karsiniza cikan yerde bi yigin monitor ayari goreceksiniz ordan parlakligi filan acin tas gibi gorursunuz casterida mekanida. :)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe.
Forumun cop kokmasina karsiyim.
copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...