KahnX Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Arkadaşlarla skype a girdik 5 kişilik konferans oluşturduk ve kontörü olan birimiz ev telefonlarını konferansa sokuyo, rahatsız edilecek küfürbaz bir arkadaş babası tanıyosanız ev telefonlarını mesajla falan atsanıza ? gece gece eğlence bulamadık muahahahafdsfdadsdf kızların babasını eski sevgilisi ismiyle arıyıp babasını çıldırtmak süper eğlenceliymiş bu gece bunu öğrendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 gece gece uyuyan çalışan insanları kaldırmaya ne hakkınız war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 yok zaten sabah olmak üzere günaydın diye arıyoruz daha zewkli oluyo 04.00 - 05.00 arasında sdfasdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 7/21 açığım, arayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 cocuk musunuz gereksiz misin sacma misiniz nesiniz bilmiyorumda milleti rahatsiz etmek huzursuz etmekten zevk aliyosaniz bi basin gidin bu orumda bole salak aktivitelerle ovunmey eyer yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 illa küfür hakaret falan yemek hoşunuza gidiyosa kontör montör harcamanıza gerek yok o işi beleşe de yapan bulursunuz. değişik bi zevk tabi sizinkisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 çocuklar eğlenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 harbi yani ne kadar ağır konuşmuşsunuz sanki siz zamanında hiç yapmadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 yapmadım hatta yanımda birileri yapmaya çalıştı hastane arayıp işletiyolardı vaz geçirdim. hastane daha da büyük hayvanlık meşgul ediyosun adamları boş yere bak anılarım canlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bizde zamanında mezar şeysini arıyorduk.. yapmadık diyemem.. ama terbiyesizce olmadığını da söyliyemem.. kın kın kın.. kınadım sizi ve kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ben hattı çıkartıp 112'yi bile aradım.. 7 veya 8. sınıfa gidiyodum, maldım.. kendimi sokakta görsem şimdi döverim o derece diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 beni arayın gonuşak sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar