Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spor yaparken kullanılabilecek mp3 çalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
koşarken, antrenman yaparken, spor salonunda çalışırken, varlığını neredeyse hissetmeyeceğim ama aklımı farklı yöne çekmemi sağlayacak bir mp3çalar istiyorum, en önemli özelliği sabit bir yerde (cep) düşmeden duracak ebatlarda (küçük) olması, sonra tabii kalitesi de iyi olmalı. fiyatı da çok olmamalı (75-150 ytl). ekranı da olmalı tabii şarkı seçebilmeliyim vs.

biraz araştırınca şunları buldum:

CREATIVE ZEN STONE PLUS 2GB FM RADYOLU MP3 PLAYER

SONY NWD-B105 2GB MP3 PLAYER

radyo olması önemli değil, kalite, ergonomi, kullanılabilirlik ve ebat birinci derecede önemli benim için. sizin tavsiyeniz önerileriniz nelerdir?
Mesaj tarihi:
http://tr.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=744&product=16581
böyle bi kaç olayı varmış hatta creative'lerin..
gerçi bilmiyorum mp3 player ortamını pek, diğerlerinde de vardır bu tarz şeyler:D
Mesaj tarihi:

Emre'de (lancelion) bileğe koluna falan sabitlediği bi mp3 vardı. çırt çıt derler ya öyle bi kemeri vardı mp3 ün. var abi hala da :D ona bi sor istersen

edit: benzer bi ürün bu gliba sadece aparatını şapmış, komple satılanı var mp3 ile

Mesaj tarihi:
bende şu alet var cebimde taşıyorum takılacak bi tarafı yok ama çıkardığı sesten memnununm(tu)

creative kullanmadım ama senin yerinde olsaydım sony'i alırdım
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...