DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 koşarken, antrenman yaparken, spor salonunda çalışırken, varlığını neredeyse hissetmeyeceğim ama aklımı farklı yöne çekmemi sağlayacak bir mp3çalar istiyorum, en önemli özelliği sabit bir yerde (cep) düşmeden duracak ebatlarda (küçük) olması, sonra tabii kalitesi de iyi olmalı. fiyatı da çok olmamalı (75-150 ytl). ekranı da olmalı tabii şarkı seçebilmeliyim vs. biraz araştırınca şunları buldum: CREATIVE ZEN STONE PLUS 2GB FM RADYOLU MP3 PLAYER SONY NWD-B105 2GB MP3 PLAYER radyo olması önemli değil, kalite, ergonomi, kullanılabilirlik ve ebat birinci derecede önemli benim için. sizin tavsiyeniz önerileriniz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 creative daha güzel gibi duruyo bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 creative zen stone var bende.. hissetmessin cebinde falan hiç, hatta kulaklığı tak mp3player sarksın cebine falan da koyma.. o derece hafif ve küçük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 valla ipod kullanıyolar bizim burda bicepse takılan bi aparatı varda. bench presse filan girerken patlar gibi geliyor bana o aparat gerilmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 http://tr.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=744&product=16581 böyle bi kaç olayı varmış hatta creative'lerin.. gerçi bilmiyorum mp3 player ortamını pek, diğerlerinde de vardır bu tarz şeyler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Emre'de (lancelion) bileğe koluna falan sabitlediği bi mp3 vardı. çırt çıt derler ya öyle bi kemeri vardı mp3 ün. var abi hala da :D ona bi sor istersen edit: benzer bi ürün bu gliba sadece aparatını şapmış, komple satılanı var mp3 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bende şu alet var cebimde taşıyorum takılacak bi tarafı yok ama çıkardığı sesten memnununm(tu) creative kullanmadım ama senin yerinde olsaydım sony'i alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 meizu m4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 creative'in sesi sony'e göre biraz daha fazla çıkıyor onun dışında bir farklarını göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Creative hoş duruyor! Bende Shuffle var gayet menunum ama illaki ekran isterim dersen creative daha doğru bir seçim olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 yeni ipod nano'lar küçük müçük spor için iyidir, sesi ztn tartışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ipod nano ama daha ufak istiyorsanız shuffle ideal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Laorx said: yeni ipod nano'lar küçük müçük spor için iyidir, sesi ztn tartışılmaz. evet tartışılmaz kötü :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar