Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşikaş-Lazio

Blackeagle

Öne çıkan mesajlar

ne yazıkki beliktaş şampiyon olamıyacak olmasını kimse benden fazla isteyemez ama size nedenini açıklayayım umarım tarih beni yanıltır.

yıl 2002 beşiktaş kongresi salonda serdar bilgilinin konuşmasını dinliyorum "sevgili beşiktaşlılar,beşiktaşımızşuan türkiye kupasında finalde,ligde şampiyonluğun en büyük adayı" bu konuşmanın ardından 3 gün sonra beşiktaş kocaelinden 5 yedi 2 hafta sonra şampiyonluktan koptu

yıl 2003 yer beşiktaş inönü statı 100. yıl törenleri gene serdar bilgili konuşuyor "sevgili beşiktaşlılar,beşiktaşımız türkiye kupasında ve uefa da kupanın en büyük favorisi,emin adımlarla da şampiyonluk yolunda ilerliyoruz" bu konuşmadan sonra önce türkiye sonra uefa kupası gitti neyazık ki bana tarih tekerrür ediyormuş gibi geliyor[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş hem kötü hem yanlış oynadı.
oyuncular zaten kötü oynadılar, yasin'in yerini bulan pasları bir elin parmaklarını geçmez. İlhan çok bariz pozisyonlar kaçırdı, pancu çok şahsi oynadı. sergen falan da iyi değildi.
ayrıca lucescu da yanlış taktikle oynattı, corner'den tek top çıkmaları ve direk gol yapmaları ne kadar büyük bir taktik hatası yapıldığının göstergesidir. ayrıca 10 kişilik defansın arasından derin paslarla pozisyon yaratmaya çalıştılar, elbette 10 lazio'u oyuncunun birinin ayağına çarpıp çıktı. kanattan beşiktaş zaten top yapamadı. ilk maçta tutmayan taktiği luce gene denedi, gene tutmadı.
ama kabul etmek lazım, beşiktaşın önemli eksiklerı vardı.
üzüldük hep beraber, geçmiş olsun...[hline]Her şey düşündüğün gibidir...
Sosyal ağlarda paylaş

o galatasaraylı derken kimden bahsediyorsun bilemem ama blackeagle dışında imzasında yok bilmem kimi oraya sürdük döverek, onları oraya kadar koşturduk vs. gibi yazılar yok

adam dövmekten haz aldığınıda belirten yok

herneyse zaten nukem'in kimseyi ban'lama yetkisi yokki[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

said:
UrZa, 21 Mart 2003 18:28 tarihinde demiş ki:
meph'de bariz gs taraftarı ama kro gibi fanatiklik yapmamıştır (bkz. Blackeagle) daha hiç fenerli sapıkta görmedim.

[Bu mesaj UrZa tarafından 21 Mart 2003 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]

ne diosun lean sen!!!
bu alemde kral FENER
lol :D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 21 Mart 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
3 kupa diye çıkıldı kaldı 1 tane, bakalım onu alabilicek mi beşiktaş

düzeltme yapiim üç kupayı isteyen taraftardı takım değil. yönetim yarı final diyordu sene basında ve 2 kupa
luce ise hedefim gazetelerde 1. sayfaya tasımaktı sampiyonluk garanti degil diyordu

taraftar dogal olarak hepsini isteyecek.[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bunu bilmiyorum pancu pancu ve yine pancu ceza sahasında 3 çalım attı hatırlamıyorum ilhanada valelik bir orta attı o gol olup yenilseydik de gam yemezdim :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada hmet dursunun sitedeki yazısını koyiim

[hline]
ÖZÜR DİLERİZ… !

Sevgili Karakartallar

Şu anki duygularımı size anlatmam inanın çok zor. Lazio maçında dosta düşmana nasıl taraftar olunur en iyi şekilde ispat ettiniz. Tek kelime ile mükemmeldiniz. Lazio maçı kaybetmemize ve de elenmemize rağmen unutamayacağım maçlar arasında yerini aldı. Sizlere kendim ve takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Siz her şeyin en iyisine layıksınız.

Şansızlık mı denir, yoksa gücümüz mü yetmedi denir, ne denir bilmiyorum ama, Lazio’ya elenmemiz sizden çok bizi üzdü. Siz 12. adam olarak tribünde mükemmeldiniz ama biz maalesef size verdiğimiz sözü yerine getiremedik. Bundan dolayı da sizden özür diliyoruz.

Daha maçın başında yediğimiz iki golle adeta yıkıldık. Tüm planlarımız alt üst oldu. Ne bu skoru ne de böyle bir sonucu beklemiyorduk açıkçası. Hocamızın da dediği gibi bu maçı kaybetmemize rağmen gelecek seneler için tecrübe adına çok şey kazandık.

Taraftarlarımıza borçluyuz. Artık tutunduğumuz bir tek Süper Lig şampiyonluğu kaldı. Bu nedenle tüm gücümüzle size 100. yılda şampiyonluk hediye etmek için mücadele edeceğiz. Buna mecburuz ve bunu da başaracağız.

Bazı gazeteler ve özellikle bazı spor yazarları, Lazio maçında oyundan alınınca, yedek kulübesinde oturmak yerine, soyunma odasına gitmemi eleştirmiş ve hocaya tavır koyduğumu iddia etmişler. Öncelikle şunu söyleyeyim, hocama kesinlikle kızgın değilim ve tavır koymak gibi bir düşüncem asla olmadı, olamaz da. Ancak 2-0 mağlup oynadığımız bir anda oyundan çıkmak beni elbette çok üzdü. Bu maçta sonuna kadar mücadele etmek ve şansımı en iyi şekilde değerlendirmek isterdim. Elbette buna karar verecek olan tek kişi hocamızdır ve bizim futbolcu olarak saygı göstermekten başka hiçbir aksi davranışımız olamaz. Ben bu şekilde bana sorma nezaketi bile göstermeden çok bilmişlik yapan bu yazarları ve de gazeteleri kınıyorum. Kendi kafalarına göre senaryo yazan bu insanların art niyetli olduğunu düşünüyorum.

Hepinizi çok seviyorum. Kendinize iyi bakın…[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş aşkını kro ve fanatiklik diye özetleyen zihniyetlere söyleyecek şeyleri ayıp olur gerekçesiyle içime atıyorum..Beşiktaş savaştı,elendi..Olsun helal olsun..Bu takım bu sene büyük işler yaptı,yapacak...laflarımı bir daha çarpıtmadan yorum yapmanızı tavsiye ederim...Özellikle bir kaç kişi sürekli sözlerimi çarpıtıyo..Bir gazetenin spor bölümünde iyi iş yaparsınız..tavsiyem böyle bir yere gitmeniz...Dün olanları herkes gördü...90.dakika da bile "bütün stad ayağa" diye bağıran muhteşem taraftarın dünyada bir eşi daha yoktur..(büyük konuşmakta hiç bir sakınca görmüyorum)[hline]GÖKYÜZÜ KARATALLARIN,TRÜBÜNLER CARSININ SAMPIYONLUK BESIKTASIMIZIN....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 21 Mart 2003 21:04 tarihinde demiş ki:
Taraftarlarımıza borçluyuz. Artık tutunduğumuz bir tek Süper Lig şampiyonluğu kaldı. Bu nedenle tüm gücümüzle size 100. yılda şampiyonluk hediye etmek için mücadele edeceğiz. Buna mecburuz ve bunu da başaracağız.

Insallah :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...