Bone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 %82'e geldi takıldı böyle. pause ediyorum resume ediyorum, kapatıp açıyorum, bazen devam ediyor. belli bir yere kadar akıcı download etmişti, %70'den sonra işkence oldu. %100 yapamadım bir. acaba internet bağlantısıyla mı alakası var, bioshock ile mi, yoksa steam ile mi? torrent gibi, emule gibi bir sisteme mi geçtiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ara sıra aynı sorun bende de çıkıyor steam ile alakalı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 steamle alakalı,biraz takla at aç kapa steami,olmadı bırak bugün,yarın devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 sag clickleyip dosyalara bir kontrol yaptirin, sonra resume ediyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar