yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 valla o resimde çıkan tiplerin tam önlerindeydik biz. Hiç de tinerci davranışlarında bulunmadı kimse herkes uslu uslu izledi konserini onu söylemiş olmak istedim. Gelen kitle gayet iyidi hatta diyecem de 50k kitlenin nasıl olduğunu elbette bilemem o yüzden bize hiç mal insan rastlamadı diyeyim ben.
Lui Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Müzik süper de dinleyenlerin bazıları garip gurup insanlar. :D
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben şebnem ferahın yanından izledim lan eeh,,heh exi26 VIP bölümü gibi bi yer vardı orda. ogün şanlısoy, janset, şebnem ferah, mor ve ötesinin gitaristi falan. hepsi yanımdaydı. yok hava falan atmıyorum ben o sırada mor bi yelek giyiyodum, beyaz bi de gömlek eheh ahah ohoh :(
JD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Metallicanın yanında şebnem ferah fln ordaki 30 40 k kişiden hiçbi farkı olmayan bi insan bana göre
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 öle vip mip dediğine bakmayın eşşek gibi çalışıyodu asdfzsdfsa mor mor mor mor..
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 metallica çıkınca kılımı kıpırdatmadım ki xD kapalıya geçtik mis gibi zıpladık orda.ondan önce terlettiler tabi, evet
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 girişte millet sıkılıp balon oynamaya başlayınca video çektim xD ahanda: http://www.new.facebook.com/video/video.php?v=22171332373&ref=nf
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yanında viski içen tipler var mıydı acaba?
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 valla hatırlamıyorum hiç viski içen tipleri :D 3 oğlan 1 kızdık, oğlanlardan 1i beyaz tşörtlü biri de unirock tişörtlüydü(ben) hmm?! :D
Rajeesh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 viski içen tipler benim solumdaydı tabi o kalabalıkta kim bilir kaç kişi viski içiyordu
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bi tane ayı gibi bi herif,bi tane dumanın solistine benzeyen eleman içiodu. bi de o prezoların hepsi bizim bölgede bizim veletlerin sigarasıyla patladı sdfjsfd
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sahne önünde IQ'su yerlerde sürünen insanlar olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim. Misal , Pentagram sahnedeyken ben de dahil bir çok insan ' Bir ' diye bağırırken ' İki ehehehüea ' diye gülenler.. Metallica sırasında yapılan esprileri saymamakla beraber , bu tiplerden 2'siyle çıkışta kavga da ettim. Değdi mi , Pentagram için olsaydı sadece etmezdim belki ama Metallica'ya öyle bir konserde öyle espri can yaktırır vallahi.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hehe provoke olmamak lazım öyle olaylarda. Veledler amba gülmüştür "tipe bak nası sinir oldu nası gaza geldi diye" sdf
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Yok abi yok , yapanlar bildiğin 20'li yaşlarının sonlarına gelmiş insanlar.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Bakınız Zaman gazetesi yazarı Ali Bulaç ne demiş konserle ilgili: “Başkaları da var! İstanbul’un göbeğinde, Ali Sami Yen’de Metallica adlı müzik grubu bir konser verdi. Türkiye’nin her tarafından 40 bin kişi toplanmıştı. Programın başlamasından 15 dakika önce, konserin verildiği yerden birkaç km ötede, yani Güngören’de cesetler parçalandı; kol bacak havaya uçuştu. Bu laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddelerinin de umurunda olmadı. Transa geçmiş vaziyette kafalarını sallamaya devam ettiler; tepindiler; kendilerine özgü ritüelleriyle satanizmden ödünç tapınmalar yaptılar. İçtiler, bağırdılar, gürültüyü bastıran gürültü cinsinden müzikleriyle İstanbul semalarından arşa yükselen çığlıkları, bedenleri parçalanan masum insanların feryatlarını bastırmaya çalıştılar. Ve elbette sorumsuz gazete ve televizyonların boy boy yayınladığı kanlı ceset görüntüleri. Bu, kan tutmasının insana vahşeti teşhir ettirmesidir!” Çok komik ya.
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ahah baya bi komik olmuş ama naapıcan işte. hangi gazete olduu belli...
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 auahahah allah bilir oğlu yiğeni bilmemne de gitmiştir o konsere.herkese akıl fikir ne diyim.
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yav said: girişte millet sıkılıp balon oynamaya başlayınca video çektim xD ahanda: http://www.new.facebook.com/video/video.php?v=22171332373&ref=nf Madcat said: oha ben senin yanındayım lan? oha bende sizin yanınızdaydım o zaman. arkanızdaki kırmızı demirlerin ordaki sarı kapının önündeydik bizde, üzerinize içinde sidik olan pet şişeleri atmıştık asdasf
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 herkes yanyana aku, ps: sidik midik gelmedi
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 konser mp3leri çıktı http://www.livemetallica.com/live-music/0,193/Metallica-mp3-flac-download-7-27-2008-Ali-Sami-Yen-Stadium-Istanbul-TUR.html
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Pre - Order etmiştim , heyo. Gel bana Metallica gel gel
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 dinliyorum şu anda içim ürperdi master of puppets sırasında james'in tepkilerine ve gazına. bi daha olsa keşke.
Öne çıkan mesajlar