Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27 Temmuz 2008 - Metallica / İstanbul Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi simdi bunun üzerine biz hangi konseri izlicez ki? hangi konser bize keyif vericek. valla staddan ayrıldıgımda bunu dusundum hep. bi daha kolay kolay konsere gitmem herelde.
Mesaj tarihi:
toggie said:
abi simdi bunun üzerine biz hangi konseri izlicez ki? hangi konser bize keyif vericek. valla staddan ayrıldıgımda bunu dusundum hep. bi daha kolay kolay konsere gitmem herelde.

onlarca metal konserine gittim. harbi izlediim en ii konserdi. yani tamam adamların parası var showdur o alevlerdir ışıklardır ok onları geç adamlar sahneyi harika dolduruolar şarkıları falan , sahneye hakimiyetleri, neden metallica olduunu açıklıo.
Mesaj tarihi:
toggie said:

hemen önümde 2-3 adamın diyaloğunu aktarıyim size:

-usta bu metallica konserinin organizasyonunu yapan herif "eylülde bombayı patlatıyorum" demiş.

-neymiş abi bomba iron maiden dır bomba dediğine göre

-abi işte bilmiyorum ama büyük ihtimalle iron maidendır çünkü onların o tarihe göre denk gelen tur planı kdjfkgjagf (burda baya bi ülke saydı oraya gidiyo buraya gidiyo falan diye) eylüldede ordan türkiyeye gelicekler yada eve gidicekler son konseri yaparlarsa burda yaparlar

-aaaabi iron maiden gelirse ben başka bişey istemem.

ben bu diyalogtan sonra zaten böyle bi ışık gördüm (cmylmz) gökyüzüne baktım metallicamıymış hıh o ne ya falan tamamen unuttum orayı hayaller kurmaya başladım. eylülde yağmurda yağar şimdi yağmur altında maiden sahneye çıkar, 11.58'de 2 minutes to midnight çalar konser biter falan filan ooof.....

düşünmek bile güzel geliyor ya. ayrıca, neden olmasın? The Iron Maidens geldi, avea maiden kosnerine gönderen kampanya yaptı, heavy metal tanrıları türkiyeye geldi, metallica geldi maiden niye gelmesin? üstelik gelmiş geçmiş en büyük turnesini yapıyorken?
Mesaj tarihi:
bide bunu yazmassam ölürüm. en sonda yaşanan bi ufak sessizlikten faydalanıp kalan son gücümün hepsini harcayarak SEEK AND DESTROOOOY!!! diye bağırdım. baktılar ben bağırıyom bikaç kişi daha bağırmaya başladı. duymuş olsa gerekler :)
Mesaj tarihi:
konserden çıktım gidecek yerim yok istiklal de bir internet cafe buldum şimdi oradan yazıyorum lol.
Sabah 9 gibi alisamiyen'e vardım.sıraya girmedim ilk başta biraz dolandık ondan sonra saat 12 gibi 7 ve 8 numaralı kapılarda sıra olduk saat 15.00 yazıyordu elimdeki biletler de kapı açılışı ama sonradan biletix'te 14.00 e alındığı yazmıştı o yüzden erken girdim :D. sıradayken pet şişe su ve biraların rasgele atılmasından tutun,prezo şişirip balon misali oynamaya kadar çeşitli absürdlüklerle geçti. Baya bir isyan ettik tabi. yamulmuyosam 15.30 gibi kapı açıldı ve azar azar insan alınmaya başlandı,ilk girenlerden birisiydim ama sonra yol yorgunluğu vs gibi sebeplerden sahnenin dibinde ki yerimden oldum o ayrı.
Konser zamanı geldi ve benim hiç tahmin etmiceğim bi şekilde one öncesi patlamalar ve havaii fişekler atıldı,inanılmaz bir sahneydi.(hele o alevler tam ortada olmamıza rağmen baya bi hissettik,t-shirtüm sırılsıklam ter,boynum ağrıyor,pişik oldum yürüyemiyorum ama hayatımda gittiğim en iyi konserdi diyebilirim açık açık.
Teşekkürler Metallica.
Mesaj tarihi:
93-99 konseri benim için yaşanmadı ama,o insanların eh eski metallica değil artık vs diye beğenmemesi yüzünden gelmemesinin tamamen saçmalık olduğunu gösterdi,herkes hep bir ağızdan performansı "mükemmel" olarak değerlendirdi.
Mesaj tarihi:
aptal saptal şarkılar çalıcaklar, performansları o kadarda iyi olmaz diyenlere güzel bi yanıt oldu
gerçekten herkesin aklında "deydi be abi" fikrinin oluşmasını sağlamış olan konserdir.
Mesaj tarihi:
yiyecek içeceklerin pahalı olması ve içeri alma sırasında yaşatılan işkence dışında MÜKEMMELDİ. gitmeyen, küçümseyen arkadaşlara şak diye cevabı yapıştırdı metallica. helal olsun gerçekten, sahne bu kadar güzel doldurulur... seyircinin performansıda kesinlikle güzeldi, çok mutlu oldum. metallicayı beklerken yapılan meksika dalgasında heycanlanmayan yoktur herhalde (: playlist bir şahaneydi ayrıca. aynı istediğim gibiydi. load-reload-st.anger dan uzaktı ve şaşırtıcıydı benim için. kill em all'dan kaç parça çalındı sayamadım. bu arada playlist iyi olduğu kadar her elemanın kendi performanslarıda iyiydi. bazı şarkıların bazı bölümlerinde ekstra hızlı oluklarını bile söyleyebilirim. yaşlanınca hızlan diye bişey yok... ama bu neydi ya! (: muhteşemdi gerçekten...

manowar'un yaptığı gibi yapmazlarda james'in dediği gibi çok yakında bi daha gelirlerse, ne kadar param varsa sonuna kadar harcayıp gidicem falan tüm enerjimi konsere odaklicam.

bu metallica konserinde eğlendiğim kadar eğlenebilirsem bir daha(ki hiç sanmıyorum) ne mutlu bana.
  • Yeni Oluştur...