Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27 Temmuz 2008 - Metallica / İstanbul Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pek umrumda değil ^_^

yoruldum artık benden geçti en son judas da en önde durunca anladım . Böle keyfi çıkmıo. çünkü en öne yardırınca karambolden dinleyemiosun bişey ses de bok gibi gelio. ha burdaki sistem ii olacak diolar da ne kadar ii olabilri bakalım. Ben belli bi mesafeden hepsini rahat görecek şekilde izliim yeter ^_^
Mesaj tarihi:
yaklasık 50k insan olucak iceri girecek, sorun yasar mıyız sizce? saat kac gibi orda olsak iyi olur?
yani program 17.00'de baslıyosa 14.00'te oraya gitmenin anlamı yok yahu. bi de sıcak olucak zaten.
Mesaj tarihi:
kapılar üçte açılacak..
biletinizi exi26dan indirimli aldıysanız kapı 7-8(ya da 6-7) özel exi26 kapısı çok hayvani sıra beklemeden girilecek ordan diye bekliyorum.diğer kapılar allah kerim.
bi de erkenden girip girmemek sahneyi ne kadar nereden görmek istediğin konusunda bir fikrin olup olmamasına göre değişiyor.
Mesaj tarihi:
erken gitmek pek bişe değiştirmez bence sonçta 2 3 de oraya giren biri en az bi defa wc ye kesin gider.yada içecek bişeler almaya giderken yer yine kaptılıabilir.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
kapılar üçte açılacak..
biletinizi exi26dan indirimli aldıysanız kapı 7-8(ya da 6-7) özel exi26 kapısı çok hayvani sıra beklemeden girilecek ordan diye bekliyorum.diğer kapılar allah kerim.
bi de erkenden girip girmemek sahneyi ne kadar nereden görmek istediğin konusunda bir fikrin olup olmamasına göre değişiyor.

o access kart kapısı çok yalan olucak çünkü herkes onla aldı zaten ahah yani baya bi yığılma olacak o kapıda da
Mesaj tarihi:
Greeny said:
toggie, sen yerime oturdun desen kavga çıkar orada. yok öyle birşey, bulduğun yere oturucan.

şu yer kavgası benim yerim senin yerin olayından nefret...
Mesaj tarihi:
toggie said:
saha icinde yer tutmaktan bahsetmiyosunuz herelde. tribünler numaralı, yerime oturanı döve döve kaldırırım.
aynen ya hiç uğraşmam döverim ulan ibişliğe bak ben boşuna mı yakın tarihte aldım a.q
  • Yeni Oluştur...