mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 enter sandmanin canlısını pek sevmiyorum ben bak onu çıkartabilirler :D whiplash i james söylemesin o jason a yakısıyodu :D creeping death de aynı şekilde pff 3 şarkı gitti bile :( bi de jason anestesia çalsın eheh
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 heh onceki konserlerde ne calmıslar diye sormaya geldiydim, iyi oldu iyi. benim peder nothing else matters hastası, onu calmazlarsa darılır adam. bi de one calıyolarmıs ya oh be. liste guzel valla sevindim, korkuyodum yeni parcalar agırlıklı olur diye.
JD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Metallica kaçta çıkar kaçta iner sizce imza resim fln mümkünmüdür birde sabah 9.5 da otobüsüm var da taksimden otogara nası geçerim
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 imza imkansız. meet&greed'e başvurman gerekiyordu,onun için de metclub üyesi olman gerekiyordu.
JD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hmm peki taksimden otogara nasıl geçerim ?
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 direk otobüs vardı,olmadı aksaray'a geç herhangi bir otobüsle oradan metroya bin otogarda in
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 biletix sorun çıkarmaz umarım 2haftadır dua ediyorum yakarım lan
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 biletix.com dan aldım bileti babamın kredi kartıyla,bilet teslimatında kullanılan kredi kartı ve sahibi olmalı diyordu fakat babamın gelmesi mümkün değil acaba bi arasam mı
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yok şey soruyolar su kimligin üstünde bulunan bi numara var 6 haneli bişey yaz bi kagıda sallama onu soylersin :) şahsen deneyimliydim her seferinde farklı bi sayı atıyorum :D edit: işin komigi kart benim ama hiç kasamam valla :D
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nerde o numara :) çok sevindim bu duruma oh be :) ohhh
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 al benim sallamalardan birini kullan 235169 eheh edit: ben dürüst adamımdır diyosan resmin hemen altında
LastTouch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 son anda konsere gidememkde baya bi koyar..evdekiler tatile goturcem sizi die tutturdu buda konser yalan demek oluyo ve kardesimle elimizde biletler patladı anlicanız..patlamaması için elden cıkartmam lazım isteyen olursa :S [email protected] :X
LastTouch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 evett ...:S gitti canım konserrrrr....:S
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 S-H said: biletix.com dan aldım bileti babamın kredi kartıyla,bilet teslimatında kullanılan kredi kartı ve sahibi olmalı diyordu fakat babamın gelmesi mümkün değil acaba bi arasam mı sorun çıkartma olasılıkları yüksek. biletix özellikle hassas bu konuda hattta. Başıma geldi ordan biliyorum. Korkutmak gibi olmasın ama önlemini al da git derim...
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 son anda aldım bilet geleyim bari.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hesap numaramı versem 5er kağıt atar mısınız ya
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Valla gitmeyecektim konsere arkadaşın annesine beleş vip bilet vermişler 4 tane gidiyorum şimdi. Ne güzel di mi? Biliyorum benden nefret ediyorsunuz :D
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 nileppezdel said: Valla gitmeyecektim konsere arkadaşın annesine beleş vip bilet vermişler 4 tane gidiyorum şimdi. Ne güzel di mi? Biliyorum benden nefret ediyorsunuz :D !!!!!!!!!!!
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yav said: S-H said: biletix.com dan aldım bileti babamın kredi kartıyla,bilet teslimatında kullanılan kredi kartı ve sahibi olmalı diyordu fakat babamın gelmesi mümkün değil acaba bi arasam mı sorun çıkartma olasılıkları yüksek. biletix özellikle hassas bu konuda hattta. Başıma geldi ordan biliyorum. Korkutmak gibi olmasın ama önlemini al da git derim... babamı getirmem mümkün değil ne yapabilirimki başka ?
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 abi aynı şey başıam geldi KADIKÖY e git babanın kimliini al kadıköydeki biletixdeki adam la konuşmuştum o veriodu insanların insiyatifine kalmış çoğu vermio. caddebostandaki adam vermemişti mesela benim aynı şey Unirock da başıma geldi
Öne çıkan mesajlar