Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27 Temmuz 2008 - Metallica / İstanbul Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
enter sandmanin canlısını pek sevmiyorum ben bak onu çıkartabilirler :D
whiplash i james söylemesin o jason a yakısıyodu :D
creeping death de aynı şekilde

pff 3 şarkı gitti bile :(

bi de jason anestesia çalsın eheh
Mesaj tarihi:
heh onceki konserlerde ne calmıslar diye sormaya geldiydim, iyi oldu iyi. benim peder nothing else matters hastası, onu calmazlarsa darılır adam. bi de one calıyolarmıs ya oh be. liste guzel valla sevindim, korkuyodum yeni parcalar agırlıklı olur diye.
Mesaj tarihi:
Metallica kaçta çıkar kaçta iner sizce imza resim fln mümkünmüdür birde sabah 9.5 da otobüsüm var da taksimden otogara nası geçerim
Mesaj tarihi:
biletix.com dan aldım bileti babamın kredi kartıyla,bilet teslimatında kullanılan kredi kartı ve sahibi olmalı diyordu fakat babamın gelmesi mümkün değil acaba bi arasam mı
Mesaj tarihi:
yok şey soruyolar su kimligin üstünde bulunan bi numara var
6 haneli bişey yaz bi kagıda sallama onu soylersin :)

şahsen deneyimliydim her seferinde farklı bi sayı atıyorum :D

edit: işin komigi kart benim ama hiç kasamam valla :D
Mesaj tarihi:
S-H said:
biletix.com dan aldım bileti babamın kredi kartıyla,bilet teslimatında kullanılan kredi kartı ve sahibi olmalı diyordu fakat babamın gelmesi mümkün değil acaba bi arasam mı

sorun çıkartma olasılıkları yüksek. biletix özellikle hassas bu konuda hattta. Başıma geldi ordan biliyorum. Korkutmak gibi olmasın ama önlemini al da git derim...
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Valla gitmeyecektim konsere arkadaşın annesine beleş vip bilet vermişler 4 tane gidiyorum şimdi. Ne güzel di mi? Biliyorum benden nefret ediyorsunuz :D

!!!!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
yav said:
S-H said:

sorun çıkartma olasılıkları yüksek. biletix özellikle hassas bu konuda hattta. Başıma geldi ordan biliyorum. Korkutmak gibi olmasın ama önlemini al da git derim...

babamı getirmem mümkün değil ne yapabilirimki başka ?
Mesaj tarihi:
abi aynı şey başıam geldi KADIKÖY e git
babanın kimliini al kadıköydeki biletixdeki adam la konuşmuştum o veriodu

insanların insiyatifine kalmış çoğu vermio.

caddebostandaki adam vermemişti mesela benim aynı şey Unirock da başıma geldi
  • Yeni Oluştur...