Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. Geleneksel Paticik Paintball Turnuvası (Ankara) Karar Topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar saydım çoğunluk yarım saat erken uyar dediği için buluşmayı yarım saat erkene alıyorz

!!!BULUŞMA YARIM SAAT ERKENE ALINMIŞTIR HERKESİN DİKKATİNE!!!

bi mod a sölerim zahmet olmazsa ilk sayfadaki saati düzeltiriz :)[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
dikkat et de salı pestilini çıkartmasınlar, sonra çarşamba millete kolay frag olursun :P[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
oh oh kolay gele homoid :P[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
helal olsun valla süper toplandınız bu turnuva ilkini de geçip 6-7 takımla felan olacak herhalde.

bizim takım da yok bu sefer baya çekişmeli geçer heralde :)

[Bu mesaj OguzAmca tarafından 26 January 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sizin takim olmayabilir, ama biz yuklu miktarda para getirip ramboyu transfer edicez nihaha

mekan da daha dar olsa gerek, tamam artik milletin beyninin pekmezi akacak bu sefer hakkaten ahah[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
hehe transfer piyasası hızını almış bi kere ama rambonun bonservisi bende önce benle masaya oturacaksınız ;)

mekan daha küçük değil ama fabrika kısmının o kadar çok girişi çıkışı penceresi vs. var ki insan pekmez akıtmadan duramıyor[signature][hline]Ankara Paintball
Mesaj tarihi:
arkadaşlar hem uplamış olayım hemde hatırlatma yapayım, kimse yicek içecek getirmeyi unutmasın, yorucu bi gün olcak herkes cok acıkmıs olur paylasmam vala ben :P[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
said:
Aegean, 24 January 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
beyler öneri getiriyorum buluşma ve hareket saatlerini 30 dakka geriye alalım mı? çok maç var çünkü, bide ulaşım için kaç kişide araba var? 20-30 kişi dolmuş-taksi zor olabilir diye diyorum yani arabayla gelen alışverişini önceden yapar o gün yakında oturanları toplar oraya gider direk diğerleri dolmuş taksiyle gelir

kendi gelicekler için adres fln herşey var sanırım --> www.boyatopu.com

valla kharon ve ben aynı bölgede oturuyoruz,
hele ben 2-3 dakka yürüyüp gelebilirim tesisin oraya..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Mesaj tarihi:
ha yani kendi olanaklarıyla gelebilen gelsin ama yicek içiceğini almayı unutmasın benim yazdıım plan öyle gidemeyenler için, bu arada bone sende kharon un cep var mı? yoksa veriyim sana onun gelip gelemiceği kesin değil sen konusursun gelebiliyosa siz kendi planınızı yaparsınız =][signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
Buluşma Tarihi: 28 Ocak Çarşamba
Buluşma Saati: 10.00'da toplanma, 10.30'da hareket edicez, kendi olanaklarıyla gelicekler 10.30-11.00 arası sahaya varsınlar.
Buluşma Yeri: YKM'nin dolmuş duraklarına yakın olan kapısı
[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep

[Bu mesaj Aegean tarafından 26 January 2004 10:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yanınızda getirirseniz faydalı olacak bir kaç bişey yazayım buraya;

Eldiven: Eldivensiz oynamaya kalkarsınız elleriniz feci donar bu havada zaten silahlar soğuk. Ha ama diyosanız ki ben eldivensiz gelcem Ooz Amca'dan şahane korumalı felan yarım parmak paintball eldiveni alcam o ayrı tabii ;)

Bere/Şapka: Soğuktan korumasının yanında kafanıza alacağınız boya topu darbelerinin etkisini azaltır.

Ayakkabı: Seçiminizi iyi yapın ve tercihen en azından yarım boğazlı bişeyle gelin bilek burkulmalarına karşı. Tüm gün koşturacağınızı da düşünürsek rahat bişey olursa sizin yararınıza.

Yedek Çorap: En kral ayakkabıyla da gelseniz tüm gün karda koşturunca ayaklarınız ıslanacak cırcır olmayın sonra ;)

Yedek Kıyafet: Üstünüze bizim üniformaları geçireceksiniz ama olsun noolur noolmaz.

Yüzük vs: Gibi değerli eşya GETİRMEYİN !! Düşürürseniz hayatta bulamayız bi daha koca sahanın içinde.[signature][hline]Ankara Paintball
Mesaj tarihi:
biri yemegi digeri icecegi falan getirmeye kalkarsa kesin birileri ac kalir ehha

oguz bize orda ne var ne yok icecek yiyecek olarak bi soylerse (malum kafeterya varmi$ ya) , herkes ona gore ayarlar.
bence herkes kendini doyuracak kadar getirsin yeter .[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar herkes kendi kendini doyurmak için alsın, sadece grup olarak gelenler filan ortaklaşa kullanma yapsın öbür türlü birileri aç kalabilir yani, oğuz abi ben senin eldivenlerden istiyom vala yün eldivenlerle çok kayıyo çünkü, ya onları giyerim yada hiç giymem ben ona göre :P bide illa bot mu giysekki? benim zaten bi tane botum var, harley onunla yürümesi ölüm, koşabilceğimi hiç sanmıyorm bide sahanın durumu nedir şu anda? çamur varmı? yoksa karlarmı kapladı?[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 26 January 2004 19:10 tarihinde demiş ki:
...Acep yiyecek olmasa mı?

naaaptın sen ya gebeririz orda vallaha akşama kadar haha
ben şahsen kendime 5 öğün yetecek kadar getiririm sizi bilmem ahha :P[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
ya ben şimdi olayı cözemedim tam
bizim oynicamız alan tam olarak neye benziyo?
açık/kapalı??[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
hadi bee?
hass... donduk o zaman be

*yün iç çamaşırları aramaya koyulur...* :-P[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
Tamamdır. Ben yanımda 3-4 kişi getircem ama kesin değil. Daha yeni haberim oldu bone sağolsun...[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Mesaj tarihi:
arkadaşlar şimdi bonepart la magic in tren saatleri iyi, ama sabah saat 8 de onları ya gardan alıp saat 10 a kadar onlarla oyalanabilcek birileri yada oraları iyi bilen ve onları trenden inince kızılaya yönlendirip, kızılayda da 1-2 saat geçirebilcekleri bi yerlere yönlendirebilcek birileri lazım, bide bone orta halli bi otel dedi :)[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
yapma be azmo pederden borç alıver arakla fln yap bişiler istersen banka soy da oyna :P nese olmadı asl pls cekersin millete bizde eğleniriz :P[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
  • Yeni Oluştur...