Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya uyar da işte insan sabırsızlanıyo o yüzden :) hadi be homoidcim o günkü derslerin konusunu örensen fln evde baksan :))[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 peki sat kaç yapıcaz?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ilk sayfada yazıyo ama bi daha yaziim 10.30 gibi toplaşmaya başlarız 11 de hareket ederiz[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 yav evde çalısmasına çalısırımda bi derse girmezsem devamsızlıktan kalıyorum + ertesi gün final var perşembe fln olsun yada cuma ama pazartesi olmasın hatta perşembede olmasın sınav kaçta biter bilmiyorum :)) tabi uyuyorsa herkese
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bu sefer gelebilirdim ama o tarihte kuzenler gelecek :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya ben gelebilirim demiştim ama bir işim çıktı kusura bakmayın ...[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
arc Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya o zaman bi dakka , gun kesin belirlenmi$ gibi yazilmi$ 1. sayfada ama sanirim herkese uymuyo o zaman o silinsin mumkunse bi mod tarafindan falan, buraya herkes hangi gunler arasi uyuyorsa yazzsin , daha ortak bi$ey belirlemeye cali$alim? mesela bana butun hafta e$it derecede musait.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. [Bu mesaj sanerixx tarafından 23 January 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 mmmmm gün olayı bende Güme gidebilir yalnız.. günü iyi belirleyin aman diyim..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 homoidcim oğuz abi ye mesaj attım bu saatte aramıyım dedim ayıp olur diye, cuma boş mu diye sordum ben bide haftaiçimi haftasonu mu sayılır diye, cevap bekliyorz, herkes yazsın bu arada cuma gelip gelemiyeceğini[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya gün cuma günüdür abi haber ucurun herkese :=) orclord kuzenleri flnda kap getir eahuea
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bu arada yaklaşık 4 kişi cuma olursa benimle gelebilir. Bahçelide buluşuruz ordan direk akarız mühyeye
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya ben o günü kafadan yazdım istersek değiştirirz, bi çok yerde yaşadım bunu herkesden bi vakit belirtmesini isteyince olay patlıyo kimse bişi demiyo, o yüzden ben biraz oldu bittiye getirdim istenirse değişir ya sorun değil[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 eh dayanamadım aradım arkadaşlar şimdi oğuz abiyle konustum, cuma şimdi bi kere bi kaç organizasyon varmış. ouz abi ayrıca, carsamba günü bize ayırabilmek için bazı organizasyonları geri çevirmiş yani cuma tüm gün şansımız yok, ouz abi şöyle bişey söyledi çarşamba günü oynanır dedi çarsamba günü şampiyon olan takım bedeva bi oyun kazanır dedi, şampiyon takımla birlikte çarşamba gelemeyenlerde cuma günü gelir ufak 1-2 saatlik bir şey yaparız onlar içinde böylece herkes oynamış olur dedi[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
arc Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya o zaman en guzeli ne biliyo musunuz? herkes $artlarini zorlicak car$amba gelcek, hayvanlar gibi eglencez, budur! :P[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 eh öyle vala, kusra bakmayın arkadaşlar biraz benimde salaklıım ama biraz zorlama olmadıkça belli bir plan olmadıkça katılım olmuyor, salak gibi gidip çarşamba dedim ona üzüldüm ama neyse hiç olmamasından daha iyidir en azından[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 abi ben bişi yazmadım ama baskılar üzerine açıklama yapayım.herşey yarınki microprocessors finaline bağlı.eğer sınavım süper geçerse bende repeat olmaktan kurtuluyorum.o zaman gelebilirim.ama repeat olursam bende bi yasa havası olacağından gelemem.gelsemde olmaz.belki uğrarım.:)[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.?
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 öyleyse senden yarında bir açıklama bekliyoruz ra'd kardiş :)[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ankarada hava nasıl? kar maskesi ile gelsem olur mu? :p Çantayla vs vs gelicem,stuff ı koyucak bir yer bulabilitem var mı? vs vs?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ankarada hava şu anda biraz soğuk çok değil, ama şu anda istanbulu vuran fırtına yarın buraya kayar kesinlikle kaçarı yok o yüzden kesinlikle getir derim nolur nolmaz eşya konusunda da sen ne zaman gelcen eğer paintball oynarken koyabilceğim diyosan eşyalarla gelsen olur çünkü o gün orda bizden başkası olmicak, öbür türlü erken gelicem biraz diyosan bilemicem onu vala[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya hava cok mızıyacağa benziyor istanbuldaki hava buraya kayarsa çufçufleriz valla[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Magic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Bu hava çok bomba ve ani oldu. Gelmek zorlaşabilir. Trende bir sorun yaşamazsak biz tren'i tercih edeceğiz (tabii bir tren ayarlanabilirse) Tahminen Bonepart ve Ben geliyoruz. Bu hafta içerisinde 2 ila 4 kişiyi ayarlamaya çalışacağım paticik camiasından. İstanbul'dan akın akın geleceğiz mümkün olursa.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 benim için her gün uygun yok o gün gelemem bu gün gelemem diye naz yapmam eheh.. bu arada, bizim orada akşamları fırtına oluyor, şöyle öğlen saatlerinde halletsek bitirsek ne güzel olur.. dün gece kapılar pencereler uçuyordu, ama sabahları durgun hava baya bir..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Confirmed Aegean özetlemiş size dediklerimi zaten tekrar bir hatırlatma yapayım. 1. Turnuva kesin çarşamba günü yapılacak. 2. Turnuvada şampiyon olan takım cumaya beleş paintball oyunu kazanacak (beleş olan oyun yannız boya topları size ait batırmayın beni sakın ;) 3. Çarşamba gelemeyenler cuma gelecek ve şampiyon takımla beraber mini bir turnuva daha çeviricez. Mangal tarifesi felan geçerli tabii yine. 4. Cuma kaçta başladığımızı buradan bildiricem ben size bu akşam. [Bu mesaj OguzAmca tarafından 23 January 2004 10:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 geçen sefer herkesin ilk oyunuydu, oğuz abi bu sefer briefing i daha hızlı geçer, benim tahminim hava kararmadan biter oyunlar neyse son listeyi yaziim ben -Bonecrusher -sanerixx -Halfmumi -Aegean -Angelfire (+3-4 kişi) -BOccOB(%50) -KHaRoN(zaman uyarsa öss sucks!) -Nefr -wanderer1985 -psx takımından en az 3 kişi orda olur -magic -bonepart -azmodai ra'd bugun belli olacak işallah zegna, raider, pacos_bill, codmaster, throndor, tsubasa ya ulaşabilenler ulaşsın sölesin bende şimdi pm çekcem[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 arkadaşlar ben ankara dışında olacağım size iyi eğlenceler :)
Öne çıkan mesajlar