Aegean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Arkadaşlar burda son detayları konuşalım Ben yazıyorum sonra gerekli değişiklikler yapılır Aktiviteler: Paintball + Mangal(kalın bi şeyler getirmeyi unutmayalım arkadaşlar malumunuz ankaranın kışı :)) said: Aegean, 26 January 2004 10:33 tarihinde demiş ki: Buluşma Tarihi: 28 Ocak Çarşamba Buluşma Saati: 10.00'da toplanma, 10.30'da hareket edicez, kendi olanaklarıyla gelicekler 10.30-11.00 arası sahaya varsınlar. Buluşma Yeri: YKM'nin dolmuş duraklarına yakın olan kapısı [Ilerleyen sayfalarda tarih/saat değişikliği yapılmış, kaışmasın diye buraya taşıdım / nefr] Geleceklerin Listesi: -Bonecrusher -sanerixx -Halfmumi(vala inanmam kalkıp istten gelecekte :P(gazmode on :P)) -Homoid -Aegean(+1 kişi) -Angelfire (+3-4 kişi) -BOccOB(%50) -KHaRoN(zaman uyarsa öss sucks!) -Nefr -wanderer1985 - psx takımından en az 3 kişi orda olur şimdilik 15 kişi var gibi işallah daha da artar[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... [Bu mesaj Nefr tarafından 26 January 2004 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 halfmumi konyada bir kere ne istanbulu[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 apache ve deli333, sizde gün gelirse geliriz demişsiniz de emin olamadım siz yinede ayrıca söyleyin buraya gelicez diye öyle ekleyelim[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 olsun yinede inanmam :P[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 bende onu dıcektım tam ne isti konya atlar pisikletine gelir nolcek hehe :)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 benim ya$Im tutsa geLecem. $aka canIm :D[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 bende gelmek isterim . kişi başı ne kadar . bide birbirimizi nasıl tanıyacağız .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 gırmızı karanfil takcak herkez ceebine[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ehuehue benim kırmızı karanfil takmama gerek yok . eğer matrixten çıkmış gibi yada askeri mont giymiş gibi birini görürseninz o kesin benim :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 daha dün geldim ankaradan buzzzz... insanın canını çektiriyorsunuz, şöyle benim kayıt tarşhşne yakın 13-14 şubatta yapar insan, di mi ;)[signature][hline]smthng about sx&drt
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: zgrw, 22 January 2004 01:58 tarihinde demiş ki: ehuehue benim kırmızı karanfil takmama gerek yok . eğer matrixten çıkmış gibi yada askeri mont giymiş gibi birini görürseninz o kesin benim :) kusura bakmayın süre doldupuiçin yeni post atıyorum bişey eklemeyi unutmuşum . belki 2-3 kişi daha getirebilirim .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Magic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Aslında 28'i başka bişiyle çakışmıyosa Bonepart ayusunu ikna edebilirsem bizde gelepliriz :)[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 kişi başı giriş ücreti + 50 boya topu 9 milyon eğer çarşamba yaparsak, işte herkes kendi yiyeceğini alacak o da bi 5-10 milyon tutar, bi de baya bi boya topu harcanıyo oyunlarda 45-50 milyondan aşağı tutmaz(50 boya topu 5 milyon) ama düşünüyorum da eğer katılım fazla olursa çok takım olacağından biraz daha fazla harcayabiliriz, birbirimizi tanıma açısından işte bir tüm günü beraber geçircez zaten çoğu kişi yazın ki paintballdan tanıyo birbirini nese okula geç kalcam şimdi kalkmazsam ehe :)[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ok 28'i çarşambayı size ayırdım hayırlı olsun :) Soğukları dert etmeyin yeni sahada içinde gürül gürül soba yanan bir kapalı kafemiz var oyun aralarında felan orda bekleyebilirsiniz. Bi de fabrikayı felan ışıklandırdık o çok dert değil de akşamları hava iyice soğuyabiliyor dolayısıyla ne kadar erken gelirseniz o kadar iyi olur öğlen vakti daha yumuşak bir havada olur oyunlar.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ben alışığım o havaya ehehe nasıl olsa evim bitişiğinde.. bu arada Eagleeye'in dediği bir lafı tekrarlamak istiyorum "Halfmumi bisikletle Ankaraya gelemez, yemez o"
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Abi biraz ileri bir tarihte yapsaydık zart diye 28 dedınız :) İşallah bir sorun olmazsa gelicem.[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 kerimcim sen gelirsin bahçeliye ben senne onuruda alırım gideriz ineriz kızılaya ordanda doru yıldız + taksi kombosu ile hallederiz çok uzak bi yer değil.[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya ertesi haftada bayram memlekete giden olur gelen olur vs sakat yani[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ya ne kadar kötü bir tarih bu ya :) benim 2.30 da okulum bitiyor 29 unda finalım var pff Yinede gelicem yada gelmeye çalısıcağım Bu arada herkes kesin yazsın sonradan tatsızlık çıkmasın ouz abi bütün bir gunu ayarlamış bize sonra çook ayıp olur. Bu arada şu işi cuma gunu yaparsanız muhteşem olur. Haftaiçi aktivitemi olur ya:)
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 hadi bakalim, insallah eglenceli olur[signature][hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 *!Gaz yapar* *!Silahı elinde döndürür* *!döndürürken bacağına çarptırır* ehe Geliyim geliyim..Gelmeliyim..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
arc Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 gel gel :P valla ben ve wanderer saglik sorunu hedehodo gibi ciddi sorunlar olmazssa kesin geliyoruz...[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bana farketmezde cuma yı haftaiçi mi sayarlar haftasonu mu? ona göre 6 milyon oynuyo çünkü :P ama bence ne kadar erken o kadar iyi çünkü sabırsızlanıyorm :)[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Yav cuma günü hafta sonu sayılmazki :)) ama harbi eğer carsamba olursa gelmem çoook zor
arc Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bana cuma falan da uyar farketmez[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Öne çıkan mesajlar