Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. Geleneksel Paticik Paintball Turnuvası (Ankara) Karar Topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar burda son detayları konuşalım
Ben yazıyorum sonra gerekli değişiklikler yapılır

Aktiviteler: Paintball + Mangal(kalın bi şeyler getirmeyi unutmayalım arkadaşlar malumunuz ankaranın kışı :))

said:
Aegean, 26 January 2004 10:33 tarihinde demiş ki:
Buluşma Tarihi: 28 Ocak Çarşamba
Buluşma Saati: 10.00'da toplanma, 10.30'da hareket edicez, kendi olanaklarıyla gelicekler 10.30-11.00 arası sahaya varsınlar.
Buluşma Yeri: YKM'nin dolmuş duraklarına yakın olan kapısı

[Ilerleyen sayfalarda tarih/saat değişikliği yapılmış, kaışmasın diye buraya taşıdım / nefr]

Geleceklerin Listesi:
-Bonecrusher
-sanerixx
-Halfmumi(vala inanmam kalkıp istten gelecekte :P(gazmode on :P))
-Homoid
-Aegean(+1 kişi)
-Angelfire (+3-4 kişi)
-BOccOB(%50)
-KHaRoN(zaman uyarsa öss sucks!)
-Nefr
-wanderer1985
- psx takımından en az 3 kişi orda olur

şimdilik 15 kişi var gibi işallah daha da artar[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...

[Bu mesaj Nefr tarafından 26 January 2004 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
apache ve deli333, sizde gün gelirse geliriz demişsiniz de emin olamadım siz yinede ayrıca söyleyin buraya gelicez diye öyle ekleyelim[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
olsun yinede inanmam :P[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
bende onu dıcektım tam ne isti konya atlar pisikletine gelir nolcek hehe :)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
bende gelmek isterim . kişi başı ne kadar . bide birbirimizi nasıl tanıyacağız .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehuehue benim kırmızı karanfil takmama gerek yok . eğer matrixten çıkmış gibi yada askeri mont giymiş gibi birini görürseninz o kesin benim :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 22 January 2004 01:58 tarihinde demiş ki:
ehuehue benim kırmızı karanfil takmama gerek yok . eğer matrixten çıkmış gibi yada askeri mont giymiş gibi birini görürseninz o kesin benim :)
kusura bakmayın süre doldupuiçin yeni post atıyorum bişey eklemeyi unutmuşum . belki 2-3 kişi daha getirebilirim .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
Aslında 28'i başka bişiyle çakışmıyosa Bonepart ayusunu ikna edebilirsem bizde gelepliriz :)[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Mesaj tarihi:
kişi başı giriş ücreti + 50 boya topu 9 milyon eğer çarşamba yaparsak, işte herkes kendi yiyeceğini alacak o da bi 5-10 milyon tutar, bi de baya bi boya topu harcanıyo oyunlarda 45-50 milyondan aşağı tutmaz(50 boya topu 5 milyon) ama düşünüyorum da eğer katılım fazla olursa çok takım olacağından biraz daha fazla harcayabiliriz,
birbirimizi tanıma açısından işte bir tüm günü beraber geçircez zaten çoğu kişi yazın ki paintballdan tanıyo birbirini nese okula geç kalcam şimdi kalkmazsam ehe :)[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
Ok 28'i çarşambayı size ayırdım hayırlı olsun :)

Soğukları dert etmeyin yeni sahada içinde gürül gürül soba yanan bir kapalı kafemiz var oyun aralarında felan orda bekleyebilirsiniz.

Bi de fabrikayı felan ışıklandırdık o çok dert değil de akşamları hava iyice soğuyabiliyor dolayısıyla ne kadar erken gelirseniz o kadar iyi olur öğlen vakti daha yumuşak bir havada olur oyunlar.
Mesaj tarihi:
ben alışığım o havaya ehehe nasıl olsa evim bitişiğinde..

bu arada Eagleeye'in dediği bir lafı tekrarlamak istiyorum "Halfmumi bisikletle Ankaraya gelemez, yemez o"
Mesaj tarihi:
kerimcim sen gelirsin bahçeliye ben senne onuruda alırım gideriz ineriz kızılaya ordanda doru yıldız + taksi kombosu ile hallederiz çok uzak bi yer değil.[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
ya ertesi haftada bayram memlekete giden olur gelen olur vs sakat yani[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
Ya ne kadar kötü bir tarih bu ya :)

benim 2.30 da okulum bitiyor 29 unda finalım var
pff

Yinede gelicem yada gelmeye çalısıcağım
Bu arada herkes kesin yazsın sonradan tatsızlık çıkmasın
ouz abi bütün bir gunu ayarlamış bize sonra çook ayıp olur.

Bu arada şu işi cuma gunu yaparsanız muhteşem olur.
Haftaiçi aktivitemi olur ya:)
Mesaj tarihi:
gel gel :P

valla ben ve wanderer saglik sorunu hedehodo gibi ciddi sorunlar olmazssa kesin geliyoruz...[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
bana farketmezde cuma yı haftaiçi mi sayarlar haftasonu mu? ona göre 6 milyon oynuyo çünkü :P ama bence ne kadar erken o kadar iyi çünkü sabırsızlanıyorm :)[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
  • Yeni Oluştur...