Daesu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 piyasada en düşük 100$+kdv gördüm 2 farklı takçıkar dış yüzey agırlıklarıyla birlikte 80milyon kutudan cıkan herşey duruyor bir tek kutusu yok.1 aydan biraz uzun süre kullandım. said: Lazer 3200 dpi Tam akıcı USB hızı (1.000 report/sn) ve 6.4mp/sn görüntü işleme hızı MicroGear™ Precision Tekerleği sayesinde hızlı scroll ve hızlı silah değişimi Ağırlık kartuşu sayesinde farklı ağırlıklarda kullanım Değiştirilebilir dış kasa ve boyutlar 20 G maksimum ivme 1,15-1,65 m/sn maksimum hız 16 bit/axis USB veri biçimi 29 gr maksimum ağırlık Profile kaydetme özelligi (memory) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 satma sebebini öğrenebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 artık oyun oynamadıgım için tamamen :) pcyide satıp laptopa geçicegim için mousea falan ihtiyacım olmıycak cok touchpad cok rahat kullanıyorum yanımda mouse taşımak istemiyorum bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 alet çok tatlı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 başlı başına bi sistem gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Daesu İstanbul'da mısın. Benim mighty mouse un scrollü babalara geliyor ufaktan, lazer fare derken bu hoşuma gitti. İstanbul'daysan alabilirim. COD2'de biraz daha fazla adam vururum hem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 satıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 HAAYIIIIRRR BEN ALICAKTIM :sad smiley mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Bende de şans olsa zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Bende G9'umu satabilirim ama henüz karar vermedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Daesu said: artık oyun oynamadıgım için tamamen :) pcyide satıp laptopa geçicegim için mousea falan ihtiyacım olmıycak cok touchpad cok rahat kullanıyorum yanımda mouse taşımak istemiyorum bide hiçte yapamadın öyle birşey, bide nası bi düşünce yapısıki şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 3 yılda touch pad kullanmamı o kadar geliştirdim bf3'te akıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar