elm Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Demokrasi eşit insanlar arasında uygulanması gereken bir sistemdir.Ülkemizde eğitim ve gelir açısından baktığından ne kadar bir eşitlik var.Bence sorunu demokraside değilde ülkenin gelişmislik düzeyinde arayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 turkiyede demorkasi yokki lol cogunlugun saltanati var anlayis ve uygulama olarak secilmsi krallar yonetiyor bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 muhtemelen iktidarda sevdiğin, desteklediğin bir parti olsaydı bu yazıyı yazmayacaktın.o yüzden sisteme laf etmektense iktidardakilere laf etmek daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 E tabi bu yazıyı yazmayacaktık. Yada yazmayacaktım diyeyim, başkaları adına konuşmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Başta benim desteklediğim parti olsa zaten demokrasinin işlediğinin kanıtı olurdu ,öle şeyler demeye gerek kalmazdı B)- Şaka bir yana ortada görülen birşey var ve bu takım tutmak gibi değil.Türkiyenin demokrasi kültürüne yeni olduğu ve hala demokrasinin tam oturmadığı gerçek.Bunu seçilenlerin artık demokrasiyle olay bitmiştir deyip muhalefeti hiçe sayıp davranmalarından rahatça görülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Çünkü insanların düşündükleri, seçtikleri doğru olamaz, tek doğru kendi normlarınıza, kendi eğitim şartlarınıza göre sizin karar verdikleriniz değil mi? Türkiye'nin Don Kişotları olarak düşman zannettiğiniz her şeye saldırma hakkını elinizde tutuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bir gün herşey için çok geç olacak.uyku servisi hizmeti bizimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yapmaya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Antimodes52 said: Çünkü insanların düşündükleri, seçtikleri doğru olamaz, tek doğru kendi normlarınıza, kendi eğitim şartlarınıza göre sizin karar verdikleriniz değil mi? Türkiye'nin Don Kişotları olarak düşman zannettiğiniz her şeye saldırma hakkını elinizde tutuyorsunuz? sadece kafalarında veya forumda kalıyor tabi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 erkekseniz yüzüme söyleyin diyosun yani seni gözüm bir yerden ısırıyor ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 İnsanların seçtikleri ideolojiyi ilgilendiren birşeydir.Bana saçma gelen bir ideolojiyi temsil eden bir partinin iktidar olması demokrasinin olmadıgını göstermez.Ancak bu partinin muhalefeti hiçe sayması demokrasi olmadıgını gösterir.Bir de demokrasi ile bağdaşmayacak ideolojiler vardır şeriat istemek , bölücülük istemek ya da aşırı uç faşistlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yapmaya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Sparkcaster said: erkekseniz yüzüme söyleyin diyosun yani seni gözüm bir yerden ısırıyor ama neyse hayır hayır onu söylemek istemedim,böyle hakaret yada slogan içeren forum mesajlarrı hakkında. ne bileyim sivil toplum örgütüne girebilirsiniz,yada milletvekili olabilirsiniz, burdan çatmakla elinize birşey geçmez yani bunu demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Gene alakasızım gene geliyorum gene abuk bişi yazıyorum. Öle bi halkımız varki parayı basan oy veriyolar halbuki hiç bi şekilde neden bu durumda olduklarını sorgulamıyorlar. Daha dorusu kafaları o kadar güzel yıkanıyorki düşünmüyolar bile daha çok sabah programlarında bu işsizliklerin ne bilyiim bunalımların yola açtığı tecavüz ve kız kaçırıp mutlu olamama sorunlarını tartışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar