Buz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Naruto-arena bu oyunla ilgili konu yokmuş oynamıyo mu kimse? varsa türk klanı var mı bu browser game için bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Uzun zaman önce oynamıştım, birinci de olmuştum. Genel olarak Haku, Tenten, Tayuya mass-lock oynuyordum. Daha sonra bekleme süreleri, saçma derecede imba hokageler vs gibi sebeplerden bıraktım. İlk zamanları güzel ama çabuk baydırıyor >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 fena değilmiş, beklemeler uzun geldi gerçi. millet ben immuneken ya da onlar cc'liyken bile 1dk kullanıyor ille ki. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Bir ara deli gibi oynuyordum, sonra soğudum biraz. :P Arada dönüp birkaç el oynadığım oluyor ama hala. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar