Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

affli lock için maxi dps spell rotation ı


Wayne

Öne çıkan mesajlar

ua-corr-immo-sb spam , immolate kullanmadan ua-corr-sb spam seklindede oynayabilirsin , trashde shadowburn u iyi kullanirsan dps arttirirsin , coa dps kaybidir hem trashde hem boss fightlarda , boss fightlarda acilisi AC+CoD seklinde yapip coa yerine cod tazele , spell rotasyon yine ua-corr-immo-sb spam..fakat aff. lock olarak pve surv. gayet yuksek sl ve dl sayesinde , max dps yapmak yerine healerin isinide kolaylastirmak isteyebilirsin .p birde lifetap kullanmak icin asla mananin belli bi yuzdenin altina inmesini bekleme , spell rotasyonun sonuna 1 adet life tap ekle 4-5 roundda bir.life tap spamda ciddi dps kaybidir.end game oynuor ve 160+ hit 25+ crit 1.1k+ spll dmg i gorebiliorsan gearin ile destruction dan sasma derim max dps icin , yok ole ortalama bi char bu diorsan 30-21-10 dene derim birde succubus sacrifice ile , aff. locka yakin oyun tarzi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hyjal da bt de falan bikaç boss ta işe yarıor sadece archide mesela affli spec über flaandır dotla kaç dps tavana vuruo blooboilde drain life ve siphon life fena ezior bikaç boss dısında ama bipoka yaramıor ha bide supreme de oda kite phase i volcanlar oldugu icin dotla kaç misali ama ua corr ve coa yeterli dier bosslarda o zaman gerisi sb spam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stabil ve tek target bosslarda 0 21 40 ezior dogal olarak.(hitin 160+ crit 30+ varsayıyorum)Fakat cok targeta sahip olan ve hareketli encounterlarda afl her sekil eziyor;ama bi destro lock olmadan afl ve sp lerin dmgleri baya nerf yiyor o gercek.Ua/dest reach oynucak arkadas Ua/Coa/cor sp spam seklinde oynamalı.Trashlerde ve dmg almayacagı combatlarda siphon gereksiz,gcd kaybı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
Fin said:
siphon life ve d.life gereksiz kullanmayın

drain life ok de siphon life nie gereksiz* =) dps dps dir ne zararı var instant cast ayrıca heallio


said:
Affliction commonly used is as follows: CoS/E/A-> UA-> Corruption-> Immolate-> Shadow Bolt until first dots fade and then reapply and continue nuking SB. Don't bother using Siphon Life unless damage input is large and you need healing from it. For pure dps, it's not that good and you're better off dropping it from your rotation. Also, always cast Immolate regardless of the fact you probably have more shadow than fire damage bonus on gear. It's still a very powerful spell and should always be a part of your rotation. Also, there is a misconception that Drain Life is a viable part of an Affliction rotation. It couldn't be further from truth, DL should be cast only in situations when you desperately need health and HS/pots are on a CD. If you did everything right, Shadow Bolt should be 50-60% of your total damage. It's vital to squeeze out as many casts as possible rather have a second or two without a dot tick than 1 SB less.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ufak bi yanlışı düzelteyim.
0/21/40 1 dakikadan uzun hiçbi combatta 41/0/20 yi geçemez eşit gearda.(Shadow priest var ise raidde)
3+1 > 1+1 migitation yüzünden ua+crr gelen non-crit sb'nin 53%'ü kadar dmg verir ruin açığını kapadir sm+msry+sv+cos+imp sb den doom max dmg output alacağından çünkü % olarak artiyor 1 dakikdan uzun savaşlarda Affi yaklaşık olarak 15% fazla dps yapar (Nf ler hariç) bunun yanında savaş uzadıkca dps farkı artacakdir eşit gearda aynı ortalama crit ile(tabiiki 202 hitli)
Destronun şuyu var orta dereceli instancelerde(ssc/tk(solarian trashi harici)) trash daha ziyade focus fire olduğundan affiyi geçiyor bi de rahatlik be abi ver doomu spamla shadowbolt arada life tab yap içkini yudumlarken affi daha şatafatlı gelior çoğu kişiye :>
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende katilmiyorum regalya , dps olarak ele alirsam gayet esit seviyede customize edilmis end game diyebilecegim dest. gearla 0-21-40 da 1200-1500 araliginda oynarken aff. gearla 41-0-20 ile 1000-1200 araliginda kaliyorum , olaya dmg. deal olarak bakarsak eet bazi encounterlarda aff. ile daha fazla dmg yapiliyor ve kesinlikle oynamasi daha zevkli.fakat aff. nadir specledigim bi build oldugundan dest. dps ini gecemememin nedeni rotasyon bozuklugu yada vb. yaptigim hatalardir belkide fakat deneyimlerim bu sekilde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet biraz gear alakalı. şöle diim:
1- Eğer yeni kasılmış bir lock iseniz, üzerinizde craft, badge, rep vs itemlar varsa, crit düşük spll dmg yüksektir. bu da âfili 41/0/20 ile daha verimli dmg yapmanızı sağlar.
2- Ama t5-t6 gearınız ve ssc-tk + itemlarınız varsa crit yüksek olacağından deso daha mantıklı. dot crit 1.5x, deso crit 2x(ruin ile).

Aslında burda blizzardın locklara bi kıyağı var resmen. bütün badge + rep + craftlar + karazhan (za ı saymıyorum.), itemları ile âfili lock olarak BT-hyjal de yetecek dpsiniz oluyo. diğer classlarda bu kadar avantaj sağlandığını düşünmyorum. kendim lock oynuyom bu aralar, yani biraz test edip görme usulu. bi rogue konusunda çok fikrim yok, ama craft kullanan rogue pek görmedim :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...