Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

??.02.2008 Ankara

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

Baluu said:
Can çok alindi yaaa, abi napalim yani, içmek istemedim bu nedenle de gelmek istemedim. Ha bowling oynayalim denildi, valla olur dedim. Gelseydiniz siz de beraber oynardik, siz içiçez dediniz, yani biz teklif ettik, siz de teklif ettiniz, taraflarin istekleri farkli yönlerdeydi. Felan filan..

Darilmaca, gücenmece olmasin yani.

ortaam biz öle konuşurken tamam diyodun, oraya gideriz buraya gideriz, içmek için? burger king'te mi geldi aklına içmemek istediğin? aklına mı girdiler ciğerim?

neyse öylesine yazdım, çok da zigot diyoruz ve önümüze bakıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi planı yaptık buluşmadan, itiraz edende olmadı. kızılay yapmıycaktık zaten, bahçeli yada tunalıda takılıcaktık.

naptık? gittik seyire tamam. seyirden çıkarken planı yapmıştık. cs 1.5, adana, el paso falan takılıcaktık bahçelide. 1 anda 8 kişi karar değiştirdi nasıl iş anlamadım. marco hadi gidicekti adam haberde verdi. önceden planlasak anlarım ama birden çıkıyor abi. büyük satış oldu orda. güzel gidiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

abi anlayamıyorum bunu ben ya. sessiz mekan dediniz seyire götürdünüz, yemin ederim barkodu tercih ederdim gürültü olarak. aşşa katta yarım saat ıslık sesi kulaklarım uyuştu resmen.

ayrıca içmiycektim gelmedim ne demek ya, biz fasılmı yapıyoruz abi orda.gülüp kopup eğleniyoruz, sende köşende pısıp bakıyorsun, öylemi düşünüyorsunuz? otur çay iç ( içmedikmi?) kola iç, kahve iç, nargile iç birşeyler yap lan. buluşmuşuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:
alkol alalım demedim, bahçelide bowling oynayalım dedim hacı. dedim değil dedik aslında. artık ortam mı yoktu neydi, bilkent istediler.

bahçelide oynasak, sanırım bilkente geç kalmazdın, yani 3.5 saat oynamıyorsanız.

ha bilkente geç giderken korkuyorsan eyvalla, öle de.

açıkçası ben bahçelide bowling oynayalım dediğini bile duymadım can ya da hatırlamıyorum. benim olayım bowling falan değildi planımda yemek yedikten sonra kaçmak vardı anormal başım ağrıyordu çünkü bahçelide de oynardık yani ancak millet bilkentte oynamak istiyormuş e madem öyle atalım bi bowling dedim ben.

Spastik_Serce said:
abi anlayamıyorum bunu ben ya. sessiz mekan dediniz seyire götürdünüz, yemin ederim barkodu tercih ederdim gürültü olarak. aşşa katta yarım saat ıslık sesi kulaklarım uyuştu resmen.

ayrıca içmiycektim gelmedim ne demek ya, biz fasılmı yapıyoruz abi orda.gülüp kopup eğleniyoruz, sende köşende pısıp bakıyorsun, öylemi düşünüyorsunuz? otur çay iç ( içmedikmi?) kola iç, kahve iç, nargile iç birşeyler yap lan. buluşmuşuz.

mekan tercihini ben yapmadım, yapsaydım eğer mekana son değil ilk gelenlerden biri olurdum heralde bu bağlamda çoğul kullanma istersen kerim ne kadar beğenilmese de seyir'in ortamı barkod'a basar benim gözümde ha bi tek çalan parçalar falso o kadar. bana kalsa seyir de sikko mekan da neyse.

içmiycektim gelmicektim mevzusunu da şöyle açıklayayım sana alkol alan biriyle alkol almadan sohbet edemezsin frekanslar uyuşmaz bilmem anlatabildim mi? illaki edersin ama zevk alamazsın. kaldı ki ben içmeyeceksem eğer alkolün öncelikli satıldığı mekanlara gitme fikrine pek sıcak bakmıyorum.

herneyse yorum bile yazmayacaktım da yazınca taraf tutuyormuş konumuna düştük zaten. kim haklı kim haksız tartışması yapıp üzmeyelim birbirimizi isterseniz. ben kendimi hiç bir şekilde sorumlu görmüyorum yaşadığınız alınganlıktan ötürü ekibi yönlendircek bişey de yapmadığımı söylemek istemiştim kısacası. yatıyorum ben gg.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm..

Durumu Satiş ve Savunma olayina cevirmişsiniz, fakat oyle bir şey söz konusu degil, ben suclu degilim ki, kendimi savunayim.

Daha öncede belirttim, şimdi de belirtiyorum, bilkent'e gidip bowling oynamak istedim, bowling oynamak istedim ve ankara'da oynanabilecek tek yer bilkent oldugu için, bu fikre tamam dedim..

Şimdi grup;
Baluu ( bowling )
kingpin ( bowling )
dadashnikof ( bowling )
black_lupin ( bowling )
ginaly ( bowling )
lexius ( bowling )
can ( lexius'un arki ) ( bowling )
kerem ( black_lupin arki ) ( bowling )
spastik_serce ( nedjima )
archangel ( nedjima )
laraken ( nedjima )
fede ( eve gitti ders olaylari )
malkor ( nedjima diye dusunuyorum bilgim yok )
marco ( marco zaten erkenden kacti )

simdi bakarsak 8 kişi gitmiş bilkent'e bowling'e.
4 kişi gitmiş kizilay'a nedjima'ya ( nedjima'ya gittiginizi duydum ne kadar dogru bilemem )..

Gelmediniz bizimle bilkent'e. Bu durumda 8 kişi 4 kişiyi satti yani ? Oyle mi ? Siz satmiş olmuyor musunuz ?

Yani alttan alalim, sevdigimiz insanlarin kalbini kirmayalim, herkes istedigini yapti, konuyu uzatmayalim dedikce ben, siz bu dusuncelere sahip olmayip, sattilar alcaklar nankörler şöyleler böyleler'e getiriyorsunuz konuyu.

Bu topic'de herkes bir şekilde bir şeye itiraz etti zaten konu başindan beri, farkli cikarlar uzerinde dusundunuz. Kimi besevler benim evime uzak dedi, hatta bunu degistirip, besevler sizin evinize yakin diyerek soyledi, ses cikarmadim, sanki ben 3.cadde'de oturuyorum. Kizilay'a vasitalar rahat, gidilip gelinmesi kolay denildi, daha dogrusu kizilaya gidip gelmesi rahat olan insanlar söyledi bunu. Hatam var mi ? Bilkent'de bu nedenle kabul edilmedi zaten degil mi ? Yakin degildi, uzakti.. Barkod'a gidilmedi diye, seyir dunyanin en gürültülü ortami ilan edildi. ve tabi unutmamak lazim, 4 kişi'nin istedigini 8 kişi istemedigi için satici denildi, ve bu 8 kişi diger 4 kişinin kalbini kirmamak için burada, yumusatici konusmalar yapti, ama gene nafile.

Daha fazla uzatmak istemiyorum, bir yerde durup kendine de bakmak lazim. Kalp kirmanin, insanlarin canini sikmanin ya da onlara kulp takmanin bir anlami yok. Gecirdigimiz zaman dilimi güzeldi, umarim başka bir bulusmada tekrar görüşebiliriz.

Saygilar..
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
Hmm..

Durumu Satiş ve Savunma olayina cevirmişsiniz, fakat oyle bir şey söz konusu degil, ben suclu degilim ki, kendimi savunayim.

Daha öncede belirttim, şimdi de belirtiyorum, bilkent'e gidip bowling oynamak istedim, bowling oynamak istedim ve ankara'da oynanabilecek tek yer bilkent oldugu için, bu fikre tamam dedim..

Şimdi grup;
Baluu ( bowling )
kingpin ( bowling )
dadashnikof ( bowling )
black_lupin ( bowling )
ginaly ( bowling )
lexius ( bowling )
can ( lexius'un arki ) ( bowling )
kerem ( black_lupin arki ) ( bowling )
spastik_serce ( nedjima )
archangel ( nedjima )
laraken ( nedjima )
fede ( eve gitti ders olaylari )
malkor ( nedjima diye dusunuyorum bilgim yok )
marco ( marco zaten erkenden kacti )

simdi bakarsak 8 kişi gitmiş bilkent'e bowling'e.
4 kişi gitmiş kizilay'a nedjima'ya ( nedjima'ya gittiginizi duydum ne kadar dogru bilemem )..

Gelmediniz bizimle bilkent'e. Bu durumda 8 kişi 4 kişiyi satti yani ? Oyle mi ? Siz satmiş olmuyor musunuz ?

Yani alttan alalim, sevdigimiz insanlarin kalbini kirmayalim, herkes istedigini yapti, konuyu uzatmayalim dedikce ben, siz bu dusuncelere sahip olmayip, sattilar alcaklar nankörler şöyleler böyleler'e getiriyorsunuz konuyu.

Bu topic'de herkes bir şekilde bir şeye itiraz etti zaten konu başindan beri, farkli cikarlar uzerinde dusundunuz. Kimi besevler benim evime uzak dedi, hatta bunu degistirip, besevler sizin evinize yakin diyerek soyledi, ses cikarmadim, sanki ben 3.cadde'de oturuyorum. Kizilay'a vasitalar rahat, gidilip gelinmesi kolay denildi, daha dogrusu kizilaya gidip gelmesi rahat olan insanlar söyledi bunu. Hatam var mi ? Bilkent'de bu nedenle kabul edilmedi zaten degil mi ? Yakin degildi, uzakti.. Barkod'a gidilmedi diye, seyir dunyanin en gürültülü ortami ilan edildi. ve tabi unutmamak lazim, 4 kişi'nin istedigini 8 kişi istemedigi için satici denildi, ve bu 8 kişi diger 4 kişinin kalbini kirmamak için burada, yumusatici konusmalar yapti, ama gene nafile.

Daha fazla uzatmak istemiyorum, bir yerde durup kendine de bakmak lazim. Kalp kirmanin, insanlarin canini sikmanin ya da onlara kulp takmanin bir anlami yok. Gecirdigimiz zaman dilimi güzeldi, umarim başka bir bulusmada tekrar görüşebiliriz.

Saygilar..

yani bahçelide bowling oynayamazdık? anaa ilginçmiş yahu.

ayrıca:

demin içmek istemiyordum diosun, şimdi bowling oynamak istiyordum diosun.

o daha ilginçmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

ne obkjektifi ya? ayrıntıya dikkat ederim, kaçırmam.

oraya paticik buluşması adı altında gidiyoruz. ve 12 kişiyiz. burger kinge gelene kadar gidiceğimiz yer belli ( el paso, hayal meyal, sessiz, nargile,alkol,vs herşey olan bir yer kısacası)

burger kingte bowling olayına ilk değinildiğinde sadece baluu ve dadas biz gidiyoruz dedi. kardeşim topluca buluşmuşz ayıp değilmi ? bana bunu söyle ya? 1 arkadaşım gelse benim ve biz sinemaya gitsek laraken,archangel ve malkoruda alıp gitsek, ne diyeceksiniz bize?

-beyler benım arkadaşlar geldi bowlinge gidicez. bu satıştır tamam mı . bunun başka bir açıklama, anlamı yok. satışsa satış eyvallah napalım.
bu olaydan sonra diğer 4 kişi (lex,king,ginaly,non pati) de bowlinge gitmeye karar vermişler.

ha o zaman salt çoğunluğu tamamlayınca satmış statüsünden çıkılıyor ve bu seferde bize alkolik, metalci vs denmeye mi getiriyorsunuz.

daha öncede yazdım kingpin. biz orda fasıl yapıp çoşmuyoruz, oturursun sende bakarsın işine, yaparsın muhabbetini, ben içmiyorum diyip emrah modunda köşene pısmazsın? pısarmısın? hoşlanmazsan böyle planlanan buluşmaya falanda gelmezsin bu kadar basit. 2003 senesiydi sanırım ankarada bone buluşma yapıyordu sürekli. hoşuma gitmedi, gitmedim bir daha. bu kadar basit.

en azından bulusalım eglenelım , oratk birşeyler aypalım dıyoruz. noldu *? bizim arklar geldi biz bowlinge gidiyoruz. o zaman 1 saat önce konuştuklarımız nerde kaldı. ( dediğim gibi git yada gitme önemi yok, ama bu satıştır, anlamı doğrulayalım önce)

önce 2 kişi gidince tamam, ama salt çoğunluk tamamlanınca o statüden cıkılıyormu ?

8. sayfada bu buluşmanın yalan olacağı belliydi.

noldu işte, bir daha nasıl buluşucak ankara. o ona laf söylüyr o ona, objektifmiş. şu durumda herkez birbirine sattı durumunda bakıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

İşin açıkcası benim düzenlediğim her buluşmada gittiğimiz cafe de de muhabbet ettik beraber.Herkese,ortaya doğru sordum ne yapalım ne yapalım diye.Birisi benim sunum var gidecem,öteki bunum var gidecem dedi,bizde iyi eyvallah dedik.Yani enazından ben öyle dedim.Kalan kısımlada bowling oynama kararı aldık,daha sonra topluca bowling'e gittik.Giderken yolda burger'da bi yemek arası verdik.Sonra bowling'e geçtik.İçkisini içende orda içti,muhabbetini edende orda etti,eğlenende orda eğlendi.Dahil olan kime sorarsan sor,herkeste bolca eğlenmişti,muhabbetiyle,oyunuyla,yemeğiyle.

Netekim ben,"şu şu yapılacak,şuraya gidilecek,bowling oynanacak" diye bi plan yapmamıştım.Cafeye bulusmaya gelen geldi,gelemeyenler ise gelemedi,gelmek istemeyenlerde gelmedi.Sen işin var diye ayrılmıştın ogün burger king'den,laraken de "ben gidecem durmayacam" dedi ayrıldı,dersimi vardı,kız arkadaşıylamı buluşacaktı bilmiyorum.Biriki kişi daha vardı sanırsam katılmayan herneyse.Evet belki "arkadaşlar geldi biz bowlinge gidiyoz" diye ayrılmadınız ordan ama,netice olarak bi sekilde ayrıldınız ve bulusmadaki bütünlüğü bozdunuz ozaman sizde satıcımı oluyosunuz?

Evet sana hak vermiyo değilim ben,"şunlar yapılacaktı,ama siz şunu yapalım dediniz ve sattınız" konusunda.Ama bulusmaya gelenlerde 13 yaşında çocuk değilki.Dedim ya zevk meselesi diye,evet bu bi zevk meselesi.Frekanslar uyuşmuş o anda herkes bowling istemiş,onu geçtim çoğunluk bowling istemiş o dakikadan sonra "şu yapılacaktı be!" demenin bi mantığı yok hani.

O günki buluşmada, "hadi x rock bar'a gidelim ve içelim" deseydi çoğunluk,eyvallah derdim çoğunluk dediği için ve giderdim duruma göre.Veyahut oraya ogün uyumadan gelmiş olduğum için belkide "ben çok yorgunum arkadaşlar kaldırabilecek durumda değilim" der eve geçerdim.

Ki biz doğan ve diğer tayfa ile buraya yazmadığımız enaz 3 tane bulusma daha gerçekleştirdik.Kiminde çıktık çayyoluna gittik,kiminde gittik bahçelide içtik,kiminde gittik bilkentte bowling oynadık.Herkeste çok keyif aldı ve evlerine mutlu bi şekilde döndü.Gelemeyen ise gelemedi,yine gelmek istemeyende gelmedi.

Netekim fazla açık sözlü olacağım ve yazacağım,önceki sayfalardaki tartışmanın ardından,olur ya,tatsızlık çıkarmak istemediğim için,bone ve lara gelecek diye gelmedim.Bu şekilde olacağını biliyo olsaydım gelirdim,bowlinge giderdim bende.Doğan beni aradığında(tenks doğan) yeni uyanmış ve işe gitmeye hazırlanıyodum,katılamadım.Uzun lafın kısası,ilgimi çekmedi,gelmedim.Sizin içinde aynı şey geçerli,bu kişilerle frekanslar uyuşmamış,ve yapmak istedikleri ve eğlenme şekilleride uymamış,katılmamışsınız,çoğunluk olarak istediklerini yapmışlar,sizde neden keyif alıyosanız onu yapmışsınız.Bukadar basit yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...