Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Dinleyin ölün arkadaşlar. Muhteşem birşey.. Moralimi düzeltti valla. Burdan[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
axedice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 pilav domates kebaapp edessaaaa... ahuhua bu ne lan :lol:[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Lyrics pide kebap çeşitlerimiz sizi sizden çok severiz (x2) hizmettir ana ilkemiz afiyet olsun yine bekleriz (x2) pide lavaş lahmacun edessaaa (chorus) kuzu şiş tavuk şiş edessaaa (chorus) beyti adana edessaaa (chorus) kebap döner çorba edessaaa pilav domates kebap edessaaa hele künefemiz bambaşkaaaa (uzun hava) edessa edessa şanlı edessaaa (x2) ammaaaaaaaannnnn ammaaaaaaaannnnnnn ooyyy amanamanaman anneeeyyyyyy (upuzun hava)[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 super kebapcidir cidden. [Gittim ordan biliyorum :)][signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Pahahaahhah REKLAM BU DUR[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 kıloğlan[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 lol[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Edessa ankaranın en iyi kababçılarındandır . oraya sürekli yolum düşer . hele o mahalle çocukluğumu geçirdiğim mahalle olunca bu biraz doğal oluyor :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 puhahahaha uzun hava bomba[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Estel_Anorien, 28 January 2004 00:16 tarihinde demiş ki: kıloğlan Znumuhaeuhea:D
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 eheh Eagleayla gittiğimiz olacak olursa anakaraya Direk buraya gitcem LOL :)))[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 estel konu yemek olunca tabi :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Payro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Bu 'edessa' nın yerini Tam olarak bilen biri varsa bana açıklayabilrimi belki bigün yolumuz düşer ....[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır... ---------------- -Dw-Strong Life- Senior Game Master
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ememk 8.caddenin başı . eğer gidersen zaten hemen görürsün merak etme :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Payro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Allah allah her zaman ordayım hergün ama hic duymadım ve gormedim 8.cadde bası derken akün sinemasının o kısımlardanmı basedıyosun dahamı assagısı?? :D :)[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır... ---------------- -Dw-Strong Life- Senior Game Master
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ne akünü ne sineması bea :D . Hamdullah Suphi İlköğretim okulunun oralarda :) . Aştinin orda bea :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Payro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Şimdi sen oyle bi laf ettin ki hamdullah suphi ile aşti arasında daglar kadar rak var eger hamdullah suphinin oralardaysa tamam da aştiyle 8. cadde arasında ne gibi bi benzerlik kurdun orasını anlayamadım :)[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır... ---------------- -Dw-Strong Life- Senior Game Master
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Emek ne 8 i ya 4 de de war[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 2 subesi var. ayni cadde uzerinde. cadde kacinci cadde bilmiyorum ama metro duragi var, onun hemen arkasindaki caddede.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 kebap döner çorba edesaaaa ve hele künefemiz bambaşka kızmı kopardı yırttı beni /anneme dinletmek için yanıma çağırdım önce beni privatesözlükmüdür nedir oraya üye yapmaya çalıştı sonra kendisi paticiğe üye olmaya çalıştı zor kurtuldum valla [signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 28 January 2004 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 orası bızım akrabanın yerı =] sarkıları komık falan ama guzel yaparlar yemeklerı[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Yüzyılın buluşunu görmek sizinde hakkınız!
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Çiğ köfte urfalı herif nası bağrınıyo ole :D
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Payro, 28 January 2004 06:58 tarihinde demiş ki: Şimdi sen oyle bi laf ettin ki hamdullah suphi ile aşti arasında daglar kadar rak var eger hamdullah suphinin oralardaysa tamam da aştiyle 8. cadde arasında ne gibi bi benzerlik kurdun orasını anlayamadım :) ya orası yakın birbirine ( aşti derken metro çıkışı diom ) hamdullah suphiden ankara ilköğretime doğru yürü solda görürsün[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: zgrw, 28 January 2004 06:50 tarihinde demiş ki: ne akünü ne sineması bea :D . Hamdullah Suphi İlköğretim okulunun oralarda :) . Aştinin orda bea :D Ben ilköğretimde hamdullah suphideydim lam sendemi yoksa o okuldansın?[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal
Öne çıkan mesajlar