Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Emekin Emektar kebapçısı Edessa'nın cingılı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dinleyin ölün arkadaşlar. Muhteşem birşey.. Moralimi düzeltti valla.

Burdan[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Mesaj tarihi:
pilav domates kebaapp edessaaaa...

ahuhua bu ne lan :lol:[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Lyrics

pide kebap çeşitlerimiz
sizi sizden çok severiz (x2)
hizmettir ana ilkemiz
afiyet olsun yine bekleriz (x2)
pide lavaş lahmacun
edessaaa (chorus)
kuzu şiş tavuk şiş
edessaaa (chorus)
beyti adana
edessaaa (chorus)
kebap döner çorba
edessaaa
pilav domates kebap
edessaaa
hele künefemiz bambaşkaaaa (uzun hava)
edessa edessa şanlı edessaaa (x2)
ammaaaaaaaannnnn ammaaaaaaaannnnnnn
ooyyy amanamanaman anneeeyyyyyy (upuzun hava)[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:

Mesaj tarihi:
kıloğlan[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:

Mesaj tarihi:
Edessa ankaranın en iyi kababçılarındandır . oraya sürekli yolum düşer . hele o mahalle çocukluğumu geçirdiğim mahalle olunca bu biraz doğal oluyor :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu 'edessa' nın yerini Tam olarak bilen biri varsa bana açıklayabilrimi belki bigün yolumuz düşer ....[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır...
----------------
-Dw-Strong Life-
Senior Game Master
Mesaj tarihi:
ememk 8.caddenin başı . eğer gidersen zaten hemen görürsün merak etme :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
Allah allah her zaman ordayım hergün ama hic duymadım ve gormedim 8.cadde bası derken akün sinemasının o kısımlardanmı basedıyosun dahamı assagısı?? :D :)[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır...
----------------
-Dw-Strong Life-
Senior Game Master
Mesaj tarihi:
ne akünü ne sineması bea :D . Hamdullah Suphi İlköğretim okulunun oralarda :) . Aştinin orda bea :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
Şimdi sen oyle bi laf ettin ki hamdullah suphi ile aşti arasında daglar kadar rak var eger hamdullah suphinin oralardaysa tamam da aştiyle 8. cadde arasında ne gibi bi benzerlik kurdun orasını anlayamadım :)[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır...
----------------
-Dw-Strong Life-
Senior Game Master
Mesaj tarihi:
Emek ne 8 i ya 4 de de war[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
2 subesi var. ayni cadde uzerinde. cadde kacinci cadde bilmiyorum ama metro duragi var, onun hemen arkasindaki caddede.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
kebap döner çorba
edesaaaa

ve

hele künefemiz bambaşka kızmı kopardı yırttı beni

/anneme dinletmek için yanıma çağırdım önce beni privatesözlükmüdür nedir oraya üye yapmaya çalıştı sonra kendisi paticiğe üye olmaya çalıştı zor kurtuldum valla [signature][hline]Aket Atum

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 28 January 2004 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Payro, 28 January 2004 06:58 tarihinde demiş ki:
Şimdi sen oyle bi laf ettin ki hamdullah suphi ile aşti arasında daglar kadar rak var eger hamdullah suphinin oralardaysa tamam da aştiyle 8. cadde arasında ne gibi bi benzerlik kurdun orasını anlayamadım :)
ya orası yakın birbirine ( aşti derken metro çıkışı diom ) hamdullah suphiden ankara ilköğretime doğru yürü solda görürsün[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 28 January 2004 06:50 tarihinde demiş ki:
ne akünü ne sineması bea :D . Hamdullah Suphi İlköğretim okulunun oralarda :) . Aştinin orda bea :D

Ben ilköğretimde hamdullah suphideydim lam sendemi yoksa o okuldansın?[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
  • Yeni Oluştur...