Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Neyi kınıyoruz bende kınıyım Kın kın kın kın Oldu mu ?
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 yukarda montla sıçma anının resmi mi var ben mi yannış görüyorum O.o
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 lan yanlış uyere yazdım ben bunları
elm Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 yok ya adam adapte olmus resim bile göndermiş :D
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 elesso said: misyonerliğin nesi kötü? nesi iyi ?
Fly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 eisenheim said: elesso said: misyonerliğin nesi kötü? nesi iyi ? nesi çirkin ?
irin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 PhysX said: feysbuku kınıyorum bir de. abk buralarda neler dio sonra napıo..annene söyliceem işte
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ya bu varsınolsun her topiğe salak saçma resimle koyup duruyo tek kişi "bu ne yahu" demiyo. adam benim bilinçaltımın resimlerle yüzeye çıkmış oyunumu yoksa bi hikmeti bişeyimi var. yoksa adama kıyamıyonuzmu?
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Overseer said: ya bu varsınolsun her topiğe salak saçma resimle koyup duruyo tek kişi "bu ne yahu" demiyo. adam benim bilinçaltımın resimlerle yüzeye çıkmış oyunumu yoksa bi hikmeti bişeyimi var. yoksa adama kıyamıyonuzmu? 6. his ya o, o yüzden koyduğu resimler çok önemli bizim açımızdan bilinç altımızın evrene pozitif yansıması onun koyduğu resimler nirvanaya ulaşmak için gidilmesi gereken yol ne diyorum ben ya (bide neden mesaj yollarken bazı kelimelerin altı çiziliyor? daha önce olmuyordu :S dikkatimi "bozuyor" o çizgiler :)o) edik: irin said: PhysX said: feysbuku kınıyorum bir de. abk buralarda neler dio sonra napıo..annene söyliceem işte =/ annemde feysbuka karşı zaten
Öne çıkan mesajlar