Xayder Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 hyr netten indirilmiyor ve cdkeysiz acc açılmıyor.[signature][hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Indiriyorsun ama cdye cektiginde burnlag olayindan dolayi kurulmayabilir, guzel cracklenmis olup kurulsa bile her paketten bir cdkey cikiyor ve keysiz acc acamiyorsun, uo gibi promosyon cdkey falan da dagitilmadigi icin disaridan cdkey bulma/alma sansin yok pek.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Disaridan cdkey veya acc bulmadikca 'denemek' gibi bir sansin yok :) Ikinci el acc almak hic guvenli degil EU'da oynayacaksan, cunku ana sifre degismiyor, ancak game pass degisiyor. US'de oyle degil sanirim, tek sifre var ve degisiyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 CD-Key nereden buldun yav? Satın almadan, veya satın alan birinden o cd key'ı almadan?? Bu arada CD-Key'ler acctlarla beraber kayıt olur yani oynayan birinin CD-Key'i ise sana kayıt yaptırmaz... Yani sadece CD-Key değil register edilmemiş CD-Key bulman lazım. Birileri cevaplamıştı nasıl İngilizceye çevrildiğini, geçmiş sayfalarda olması lazım. Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ben daoc italy dede oynuyorum we o clienti updatele ingilizce yapamazsin. yapsanda yeni client indiriomus gibi patch cekersin 1.60 dan 1.67 ye :-p [Bu mesaj daverc tarafından 22 January 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 EU/US?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 [signature]Simdilik bunla degistir update.dat'ini, ingilizceye cevir, sonra buldugun key/acc US ise degistirirsin. [edit: SI icin bu, classic client olani yok bende suan.] Mythic Patch 193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat 193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 23 January 2004 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: daverc, 22 January 2004 18:43 tarihinde demiş ki: Ben daoc italy dede oynuyorum we o clienti updatele ingilizce yapamazsin. yapsanda yeni client indiriomus gibi patch cekersin 1.60 dan 1.67 ye :-p said: yok, 23 January 2004 13:48 tarihinde demiş ki: hey massallah.. patch basladi yaklasik bi 600 MB dosya var.. :-) v.47 olarak gorunuyor. bildigim kadariylşa 1.67 var su anda. degil mi? evet usa 1.67[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] [Bu mesaj daverc tarafından 23 January 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 buda US patch. Mythic Patch patch.daoc.net:1280/updates/isles/mpatch.dat patch1.daoc.net:1280/updates/isles/mpatch.dat patch2.daoc.net:1280/updates/isles/mpatch.dat patch3.daoc.net:1280/updates/isles/mpatch.dat patch4.daoc.net:1280/updates/isles/mpatch.dat patch6.daoc.net:1280/updates/isles/mpatch.dat patch7.daoc.net:1280/updates/isles/mpatch.dat patch8.daoc.net:1280/updates/isles/mpatch.dat patch9.daoc.net:1280/updates/isles/mpatch.dat[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Benim verdigim EU idi, 1.63 suan. p.s: "Ben demistim" sux.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 CD kopyalanmiyor, ya da zor kopyalaniyor, burnlag var uzerinde :) Git adam gibi ismarla. Zaten o keyi denemek icin oyunu kurman gerekmiyor, gir siteye dene, calisiyorsa cd ararsin, calismiyorsa paket alirsin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 hd de install edilmiş bir daocu alıp başkasının harddiskine kopyalarsanız sorun olmuyor. cd key falan hikaye mühim olan account.[signature][hline]Qal 50 Armsman 8L2 Sercain 50 Cleric 3L5 Margot 49 Theurg 3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Acct önemli tabide, cd-key olmadan acct kaydedilmiyor diye biliyorum ben... US version da new acct. zımbırtısına bastığında cd-key sormuyor mu tekrardan? Öyle hatırlıyorum en azından. EU'da zati kaydoluyorsun goa sayfasına, adam şifreyi yolluyor sana... Yani acct'la cd-key bağlantılı... Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot On a long enough timeline survival rate for everyone drops to zero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 eee simdi mutlu oldunmu? :)[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L4(HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 gösterdigin insan üstü azminden ötürü seni tebrik etmek istiyorum :tebrikz:[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 İyi de 1 ay bedavacılık tutacak, sonrası? Anladığım kadarıyla tabii... Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot On a long enough timeline survival rate for everyone drops to zero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar