mmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Oyunda da yeniyim sitede arkadaşlar... Alıntıla
elma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 cok cok mu yenisin,, ii hoşgelmişsin :)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Hoşgeldin kardeş Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar la uğraşıyosan buraya bakmanı tavsiye ederim.. iyi eğlenceler[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc [Bu mesaj Hadescik tarafından 27 January 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Hoşgeldin.Merak etme yakın zamanda öğrenirsin.Tab a basıp millete tıklayacaksın başka birşeyi yok yani.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Alıntıla
artali Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bak 2 günde kurt oldum darısı başına :tebrikz:[signature][hline][b]Genede saygılar[b] Alıntıla
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bu kadar yeni olmak çok ii deil :P[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Alıntıla
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 aramıza hoşgeldinde hangi oyunda yenisin ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 biz buralarda yenileri sevmeyiz ona gore[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Alıntıla
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yeşilleride sevmeyiz yeşil lakaplı mafya babası vardı reha muhtara mı cıktıydı ne :) kardeş sende düştün bu bataga nah cıkarsın demek istiyorum nah smiley i olsa yapacktım ama sağlık olsun paticik hastalıktır bazen turkiyenin bütün yurt dısı cıkısı falan kopar yurt içinde bile pek cok siteye giremessin ama ne hikmetse bi paticik e baglanabilirsin giriş var çıkış yok buraya hoşgeldin[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Alıntıla
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 cok yeni nasil oluyo yahu? bi insan ya yenidir yada yeni degildir. :)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Alıntıla
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Thanatos :) Hoşgeldin Çok Yeni Arkadaşım Alıntıla
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: green_martian, 28 January 2004 07:19 tarihinde demiş ki: biz buralarda yenileri sevmeyiz ona gore -bizde şurada yenileri sevmeyiz -nerede? -bak şu köşeyi dönünce,işte orda swevmeyiz. -burda? -burda severiz -haa,tamam.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Alıntıla
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 kötü bi geyik olmuş açıkcasi dogmeat[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Alıntıla
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yapma yaa,bana çok komik gelmişti,oslun,vatan saolsun :)[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Alıntıla
elma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 dogmeat güseldi, bence, dogmeat : nerde güzeldi ? elm@ : şurda demin yazdıın postta ;)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.