Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 evet beyler bayanlar okgd(osym'ye kafam girsin derneği)'yi kuruyorum... katılmak isteyenler..bir adet kafa ile başvursunlar..[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock:
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Wendigo, 28 January 2004 14:47 tarihinde demiş ki: eğitim sistemimiz ne kadar kötü olursa olsun bize çok katıyor. buna katılıyorum,lise eğitimimmiz ezbere dayalı.öğrenciyi geliştirmek değil şekillendirmeye dayalı bir öğretim sistemimiz var.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone!
Dionysus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Bende aynen DynamicK gibi senelerce aynı kampüste takılmaya iyetliyim :) Adam illa ezberlicen diyor yahu ..[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh. Hestia... Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir...
Öne çıkan mesajlar