zgrw Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 sizce çok şeymi istiyorum ? . kaç hafta çalıştığım matematik sınavından 70 beklerken 18 alıyorum ama bir sayfa bakmadığım matematik sınavından 30 alıyorum bu nebimçim bir sistemdir . bu üniversteden nefret etmeye başladım . bize okulu sevdireceklerine iyice soğutuyorlar :( . nedir bu bea . p.s. imzaya ek yaptım [signature][hline]Ah bea Aşk Acısı Daha Az Yakmıştı Yüreğimi :( Meyhaneci Sarhoşum Bu Gece Aşığım Aşık Çal Bu Gece Tak Etti Artık Canıma Her Gece İçiyoruz Yine Bu Gece [Bu mesaj zgrw tarafından 28 January 2004 03:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 kesinlikle katılıyorum berbat sistem.Çook gereksiz şeyler ogreniyoruz,ve hayatımız bu gereksiz şeylere baglı;ÖSS.
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ahh ahh bizi bi duysalarda biraz g.tlerini kaldırsalar... :hrr:
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 şimde ben kafa atsam onlar beni sistemden atarlar o yüsden yemio[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ben alıştım valla. Başıma neler geldi sınavlarda. Üni de hiç bir sınavdan sonra aha böle not alıcam demem. (kopya çekip 100 lük kağıt bile versem demem) Çümkü bariz bir şekilde sınav kağıtları toto oynar gibin okunuyor. Bazen de tam tersi oluyor hoca sırf birşeyler karalamışız diye bize fazladan puan veriyor. Gelde durumu evdekilere anlat.Sınavın nasıl geçti diyorlar. İyi desem bir dert kötü desem başka bir dert.. :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 rahat at bari şimdi atarken birsürü sorun çıkar gene :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 *!Kafa atanlar listesinden adını sildirir* hayır hayır... *!Kafam girs...*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 rahat girmesi dileğiyle :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Girsin. Harbiden girsin. Ama öyle bir sistem ki bu, kafamızı sokmaya bile değmez.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 off bea bu durumda 1 . sınıfın - 1 . döneminde ; Fizikten,İngilizceden,Maematikten ve ortalamadn kalmış oluyorum . Hepinizi mezarıma fatiha okumaya bekliyorum nasılsa ayın 30 unda babam benim için bir tane kazacak :) . O kadar dedi kalırsan çok pişman olursun die ve bende kaldım :( .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 acaip bir sistem bu öle demeyin, öle bir sistem ki bu iyice yavşamış yalama olmuş artık oynamaktan üzerinde. öle bir yalama ki ne kafa atsanız ne kafa soksanız kayar gider hissetmez bile.[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 öss yede , eğitim sisteminede kafa atıyorum . yarın gidip hocayıda dövcem :) . ne bu bea dicem benlen dalgamı geçion sen :yapma: *!Küt* *!Kafa Atar*[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 28 January 2004 04:29 tarihinde değiştirilmiştir]
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ben mezun oldum kurtuldum diodum ki ne b.k yemeye istedim bilmiorum ama "haydi bir de master yapalım" moduna girip 1 sene daha okudum, ama tezi yazamıcam heralde. Çok sıkıldım çok bunaldım bu sistemden çoook[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Bu sistem daha böyle oldukça biz daha çook yerimizde sayacağız.Başta öss sınavı diye birşeyin olmaması lazım.Sen o kadar çalış et sınavdan önce ya karnın ya başın ağrısın hadeee 1 sene gitti.Çok iç bunaltıcı bir halimiz var.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 valla 2. sınıftan ekonomi dersi vardı bizde 2 kredi dc almıstım hiç derslere fln girmeden simdi alam gene dedim bütün derslere girdim quizlere girdim ödevleride verdim hersey tam takır vizeden 40 aldım (ortalama35) finale girdim kagıt minimum 80 lik ki 90 civarı gelmesi lzm acıklanmış ders dd gelmiş hehe 2. dönem baslasın eger geç kalmadı isem dilekçe yazıcam tekrar okunsun diye du bakalım ne olcak[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 OSS'ye girmediginiz surece gayet rahat bir egitim sistemimiz var... hic sikayetci degilim... hepiniz patlayabilirsiniz! *!nanik*[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 benide ekleyin listeye. bi ara bulusup gidelim ankaraya. :) belki kafa atinca sesimizi duyarlar. goz altina alinirsakta paticik orgutundeniz deriz ehe[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bende isterüm b kafa atmak!o kadar gerekszi bir ders ve konu ağırlığı varki lise,bazı erser biirleştirilse,bazıları kaldırılsa,kaldırılankların yerine bazı derslerden extra saat konulsa idda ediyoum başarı ortalaması devesa bir şeklide artar.bakıyorum ders programına haftada 8 saat son derece gereksiz dersler görüyoruz(güzel konuşma,dilbilimi,trzm,..) piskoloji haftada bir derse indirilse ve şu bilim adamının yaptığı deneyleri,onun bunun bilmemne konusun da dediği şeyleri,önemli deneyerli onları bunları öğrenmek ywrine daha bilgilendirici insan doğasına dönük bir derse dönse 9 saat oldu,bence edebi metinlerde angarya bir ders(metin incelemsi,yazar,şair,bilgisi) olamktan kalkıp türk ve dünya edebiyatının dönemlerine yoğun laşan bir derse dönse süper oluur. yukarıdakiler benim görüşüm tabi katılmayabiklişrsiniz.ama şu anndaki derslerişn nerdeyse yarsı öğrenceyi angaryadaqn başka bişi değil bnence.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone!
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Hayatını 3 saate bağlıyolar olması gereken ilkokuldan sonra herkesin yeteneği doğrultusunda okutulması böylece alanında iyi bilim adamları vsler yetiştirilebilir görüyorum bilgisayar mühendisleri boş boş oturuyorlar bence nedeni ise yatkın olmadıkları bir iş sevmiyorlar ben And Tek lise Bilgisayar bölümüne gidiyorum mesela sırf bilgisayar hakkında daha fazla şey öğrenebilmek için bu yönde bir eğitim sistemi olsa Türkiyenin geleceği kurtulur
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 arthura katılıyorum...Yeteneğine göre yapılmalı iş seçimi.Adamın yeteneği yok fakat mimar olmuş,sevmiyor işini.hayatı berbat oldu[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Genel olarak bir kayıklık var zaten sistemde.Önce neye yeteneği olduğunu bilmeyen bir çocuğu liseye alıyorsunuz.Sonra ezbere dayalı araştırıcı bir niteliği olmayan eğitim veriyorsunuz.Sonra tamamen yoruma dayalı bir sınava sokuyorsunuz .Ardından araştırmaya ve bilime dayalı bir okula koyuyorsunuz.Sonra çocuk gene ne olacağını bilemeden çıkıyor ve başa dönmüş oluyor arada geçen(hazırlıklar dahil) 9 senede cabası.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 not: zgrw sen o kafa ile minyon bir kızı bile deviremezsin olm eğitim sistemi canavar gibi boşa atma kafanı sana yazık :) nice yiğitler sisteme kafa attıda ne oldu :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: fizban, 28 January 2004 13:20 tarihinde demiş ki: bi sınavdan 70 beklemek için bi çok soruyu doğru yapmış olman gerekir, 18 almak içinse bi çoğunu yanlış yapmış olman gerekir. burda bi kere bi terslik var. tabi öss ye kafam girsin o ayrı mesele. *! naniiik * 600 kişiin ortalaması 20 olunca pek tuaf gözükmüo ama :) said: DynamicK, 28 January 2004 14:15 tarihinde demiş ki: not: zgrw sen o kafa ile minyon bir kızı bile deviremezsin olm eğitim sistemi canavar gibi boşa atma kafanı sana yazık :) nice yiğitler sisteme kafa attıda ne oldu :) ehuehue doğru söze ne denir :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 28 January 2004 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ah bir de yukarıdaki mesaja quote yapmasanız...[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 eğitim sistemimiz ne kadar kötü olursa olsun bize çok katıyor. Bence sistemden çok anlayış yanlış ki bunun da sebebi OSYM...[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting
Öne çıkan mesajlar