Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ulusoy kupayı vermek için zorlana geldiği klübe kıyak mı geçicek? ya hadi artık uzatmayın yahu, hepiniz kolluyorken biz nefret ediyorduk arkamızdan bu sene beşiktaş geldi,şimdi de galatasaray mı laf atmaya başladı? doğru yolu mu buldunuz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 allahini seversen alinan istihbarat ile fenerbahce icin cikarilmis demendeki alaka nedir? federasyonun icinde neler dondugunu 2. lig klupleri bile biliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Madcat said: ulusoy kupayı vermek için zorlana geldiği klübe kıyak mı geçicek? ya hadi artık uzatmayın yahu, hepiniz kolluyorken biz nefret ediyorduk arkamızdan bu sene beşiktaş geldi,şimdi de galatasaray mı laf atmaya başladı? doğru yolu mu buldunuz nedir? Yahu adam Fenerli, Galatasaraylı falan demiyorum. Seçim geldi aklı sıra birilerine yaranmaya çalışıyor. Fenerbahçeden destek almak için yapıyor bunları ama yemez Fenerbahçe bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 fmea said: allahini seversen alinan istihbarat ile fenerbahce icin cikarilmis demendeki alaka nedir? federasyonun icinde neler dondugunu 2. lig klupleri bile biliyordur İstihbarat falan demiyorum zaten başka birşey diyorum yani bu konunun Fenerbahçe ile Ulusoy arasında görüşüldüğünden bahsediyorum daha önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 gene bu adam seçilirse futbol izlemicem ben. edit:voleybol izlicem ne güzel hatunlar var ne yapayım vahşet içindeki futbolu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Seçilmeyecek, seçilemez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 sutopu da güzel madcat tavsiye ederim gs trömsöye elendiğinde başlamıştım ben bu yeni spor arayışına =) higuain kiralık ve evet sanırım beşiktaşın da işine yaramadıgı kesinleşti bu bonus hakkın en azından şuan çıkmasının ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 aslında ülkeye daha çok yamyam girmeliki bizimkiler futbol öğrensin o yüzden yabancı sınırı kalkmalı . mesela şöyle ejide mejide gelicek bol bol atraksiyon görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar