Mirage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 C++'in güncel kullanim alanlari genel olarak: Oyun yapimi, grafik uygulamalari, legacy programlarin bakimi ve gelistirilmesi ve donanima yakin yazilimlar (driver vb, daha cok C kullaniliyor gerci) Onun disinda cidden cok büyük bir oranda Java ve C# a ragbet var. Okulda gezinirken dikkat ediyorum is ilanlarinin cok büyük bir kisminda Java bilen eleman araniyor. Hele bir de EMF, GMF gibi framework'leri biliyorsaniz, Eclipse plug-in gelistirme konusunda bilginiz varsa büyük avantajdasiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ben ABD'deyim ve pek de acik hissedilmiyo :) Tabi bu konuda is begenmeme durumu da soz konusu bi miktar ama oyle abarttiginiz kadar bi fark yok. En kilit nokta MS, Google, Cisco vs. olsun bunlarin adam alimlari C/C++ uzerine genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 google jobs'a gore google python > java > php > c++ seklinde adam ariyormus. yani benim yaptigim aramanin sonuclari bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Steve Jobs da dunyanin en ince laptop'ini yaptik dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar