Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok kötü durumdayım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kız daha önce gelen görücüleri niye kabul etmemiş?
sorun kızın hayatını garantiye alamayacakları ise bu iş bitmiş zaten.

git sen iste maddi durumunda yerinde. yani ne biliyim sırf seni önceden arkadaşı oldugun için reddeder mi?

anlatmak istedigim şu görücü usulü ile evlenilebilecek bi kız ise zaten bu kadar detaylı düşünmene gerek yok. okumuş ve zenginsin işte.
Mesaj tarihi:
Phyx said:
kız daha önce gelen görücüleri niye kabul etmemiş?
sorun kızın hayatını garantiye alamayacakları ise bu iş bitmiş zaten.

git sen iste maddi durumunda yerinde. yani ne biliyim sırf seni önceden arkadaşı oldugun için reddeder mi?

anlatmak istedigim şu görücü usulü ile evlenilebilecek bi kız ise zaten bu kadar detaylı düşünmene gerek yok. okumuş ve zenginsin işte.

abi kız ağaoğlu yönetim kurulu başkanının oğlunun çıkma teklifini reddetmiş şımarıktı çok diye :( sizce şansım nedir?
Mesaj tarihi:
heracles1986 said:
abi kız ağaoğlu yönetim kurulu başkanının oğlunun çıkma teklifini reddetmiş şımarıktı çok diye :( sizce şansım nedir?

ooo, aklı yerinde değil miymiş?
Mesaj tarihi:
Kısmet deilmiş artık yapıcak bişeyin yok.
Şimdi Yapıcaklarını Sölim. Daha fazla acı cekmek istemiosan mümkün oldugunda uzaklas, Başka türlü olmucak
Mesaj tarihi:
abi çok ii diosunda ya elimde deil dedim ya kafayı sıyırmak üzereyim bakmicam aramicam diorum bi şekilde aklıma gelio bi şekilde takılıo kafama kurtulamıyorum bi türlü..

psikolojik tedavimi görsem gerçekten durum çok fena
Mesaj tarihi:
kızın cıktıgı varsa olayları ağırdan alcaksın artık başka yapcak bişey yok.
kanka mod takılma ama yine de.
gerektiğinde selam, selam. o kadar.
yoksa yazış yaparsan antipatik olursun kızın gözünde bi anda biter geleceğiniz.
Mesaj tarihi:
sen o kıza git ne hissettiğini söyle.. karşılık vermezse ben daha güzelini ayarlicam sana..

plazma+yüzükle istemeye bile giderik sdf :D

yukardaki mesajını okuduktan sonra fikrim değişti.. mesafeli davranman gerek artık
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...