Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 1. öle bi ihtimal yok 2. keske olsa da biraz acı cekip sora bişilerin farkına varabilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 kız daha önce gelen görücüleri niye kabul etmemiş? sorun kızın hayatını garantiye alamayacakları ise bu iş bitmiş zaten. git sen iste maddi durumunda yerinde. yani ne biliyim sırf seni önceden arkadaşı oldugun için reddeder mi? anlatmak istedigim şu görücü usulü ile evlenilebilecek bi kız ise zaten bu kadar detaylı düşünmene gerek yok. okumuş ve zenginsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Phyx said: kız daha önce gelen görücüleri niye kabul etmemiş? sorun kızın hayatını garantiye alamayacakları ise bu iş bitmiş zaten. git sen iste maddi durumunda yerinde. yani ne biliyim sırf seni önceden arkadaşı oldugun için reddeder mi? anlatmak istedigim şu görücü usulü ile evlenilebilecek bi kız ise zaten bu kadar detaylı düşünmene gerek yok. okumuş ve zenginsin işte. abi kız ağaoğlu yönetim kurulu başkanının oğlunun çıkma teklifini reddetmiş şımarıktı çok diye :( sizce şansım nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 eline bi plazma kap kızı istemeye git aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 heracles cakıcaz azına 2 tane ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Sintisyzer said: heracles cakıcaz azına 2 tane ama seven kalp hassas olduğu kadar yırtıcıdırda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 evlat, gel yol yakınken vazgeç bu sevdadan. bunun daha çocuğu var, hastanesi var, bakımı var, hayatını zindana çevirmek mi istiyorsun?! :( sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 laf anlamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 kız hoşlanıyo bence senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 heracles1986 said: abi kız ağaoğlu yönetim kurulu başkanının oğlunun çıkma teklifini reddetmiş şımarıktı çok diye :( sizce şansım nedir? ooo, aklı yerinde değil miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 kaybettiğin her gün kankalık hanene bonus olarak yazılıo Git söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 aradım kızın yanında iki tane erkek bi kız var erkeklerden birisi çıktığı kişi :( ya bide bunu bana sölüyo ya yemin ederim kalp atışım zayıflıyo şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Kısmet deilmiş artık yapıcak bişeyin yok. Şimdi Yapıcaklarını Sölim. Daha fazla acı cekmek istemiosan mümkün oldugunda uzaklas, Başka türlü olmucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 abi çok ii diosunda ya elimde deil dedim ya kafayı sıyırmak üzereyim bakmicam aramicam diorum bi şekilde aklıma gelio bi şekilde takılıo kafama kurtulamıyorum bi türlü.. psikolojik tedavimi görsem gerçekten durum çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 oha noluyo lan :D kızın cıktıgı vardı ve jhaberin nası yoktu ki senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 kesinlikle Gör derim. Hayat Kısa densede Oldukca uzundur. Daha karsına kimler cıkar sıkma canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 kızın cıktıgı varsa olayları ağırdan alcaksın artık başka yapcak bişey yok. kanka mod takılma ama yine de. gerektiğinde selam, selam. o kadar. yoksa yazış yaparsan antipatik olursun kızın gözünde bi anda biter geleceğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Onların ilişikilerini baltala sen kap kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Keptın ayıp. Edit: Keptın kızdı deşifre olayına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Tode sen sus.Benim dediğime katılmycaksan hiç konuşma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 sen o kıza git ne hissettiğini söyle.. karşılık vermezse ben daha güzelini ayarlicam sana.. plazma+yüzükle istemeye bile giderik sdf :D yukardaki mesajını okuduktan sonra fikrim değişti.. mesafeli davranman gerek artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Varmissa da simdiye kadar sana yok demisse anla ki sende zamaninda gozu varmis. Simdi var diyorsa anla ki gozu kalmamis. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 İş plazmayla oluyorsa bende bulayım bir kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ortaam kıza öyle gidip masumca senı sevıyorum demiyceksin o zaman. seni istiyorum bu iş başka türlü olmaz diyeceksin. alıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Annene söyle gitsin istesin kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar