Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok kötü durumdayım

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

valla bende soyle birsey soliyim :)

clio varken ciktigim kiz sayisi ferrari varkenkinden 10 kat falan daha fazlaydi :)

bunda 5 senelik kiz arkadasimin olmasinin etkisi buyuk sanirim nedense merhaba diyen kiza ikinci kelimeyi kuramiyorum aklima kiz arkim geliyor. Adim poposu kalkiga cikti bundan dolayi :(

evlenmek ole yuzugu buldum plazmada tamam lets go seklinde olmuyor ne yazikki. Burdakilerin bir kismi turk filmi cocuklari oldugunu daha oncede soyledim, yok beyler oyle iki gonul bir olunca samanlik seyran olur devri istanbulda. Kadinlar goruyor istiyor, siz zora girersiniz. En bok tan bir dugun bile 30 40 milyara mal oluyor. olede dusunun

yalniz biriyle cikmadan, teni tenine degmeden, olmaz yani. O yuzden her zaman derim ben hayatta bakire kizla evlenmem egitim fakultesi miyim. Once cik bir kizla, ustunede cik ama sonra karar ver evlenmeye bakalim herseyi sana uyuyor mu.
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:

Adim poposu kalkiga cikti bundan dolayi :(

ahah yok onun sebebi başkadır.

buarada hastayım sana muabbeti için:
heralde ciddi solicek hali yok, ama sakayla karısık belli etmis iste, sen de gidip "nerden buluyosan böle igrenc sakaları yeaa" gibi cok yanlıs bi cıkıs yapmıssın ustune, resmen kızı "yok canım yaa ne sakası asıgım sana hayvanlar gibi" demesini beklermiş gibi.
agırdan sat kendini biraz be, dükkanın var paran var plazma var cıx cıx
Sosyal ağlarda paylaş

zenginim muhabbeti yaptığımı düşünen arkadaşları buradan kınıyorum benim bunlardaki amacım sadece arkadaşında dediği gibi geleceğini güven altına alabileceğimi göstermekti her konuda anlaşılcağı gibi bu konudada yanlış anlaşıldı plazma resmini koymamda ufak bi espri vardı onuda anlamadınız olsun size kızmıyorum

kızın güzelliği yada çirkin oluşu farkmaz sizin için benim için son derece gsl

ayrıca paramla asla övünmedim övünmemde

bu arada kızın ablasıyla konuşmayı deniicem evde onunla aynı odada kalıolar ablasını çok sevio
Sosyal ağlarda paylaş

pff :( abi dedim ya kızı seviyom ya ah bi bilse onun için nelerden vazgeçebilceğimi neleri feda edebilceğimi...

allahım bi şans göster bana bu yaazdıklarımı duysun benim ne acılar çektiğimi görsün onun için

cuma namazlarından sonra allaha dua ediorum nolur beni sevsin benimle bi ömür mutlu olsun diye :( o derece sanırım saplantı olmaya başladı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...