Aykan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bi laf vardır ankaralı namık bi şarkısında sölemiştir Para bitti kızlar evine Gitti. arkadasın basına inş o olay gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bunu anlamak için bi kızı onun anlamayacağı şekilde bi teste tabi tutmak gerekir sanırsam :D edit:neden güldüğümü bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 o deilde plazmanın resmini bile koymussun o derece vahim durum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 abi bi kere kız çirkin. paranda varmış her mesajında övüne övüne zenginim diyorsun. evlenip parayı kıza yatıracağına takıl o zaman kafana göre dertsiz hayatınıza dert aramayın be kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 abi adam sewiyorum dio ÇIkmıssınız kız çirkin diosunuz bizene yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 kiz cirkin sen zengin, olmadi bu bi kere. ama sana guzel geliyodur kiz tabi, kanka muhabbeti yapma, hoslandigini belli et azcik derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 çirkinliği güzelliği görecelidir.. sizin beğendiğiniz adriana limayı ben beğenmeyebilirim(mesela yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 valla bende soyle birsey soliyim :) clio varken ciktigim kiz sayisi ferrari varkenkinden 10 kat falan daha fazlaydi :) bunda 5 senelik kiz arkadasimin olmasinin etkisi buyuk sanirim nedense merhaba diyen kiza ikinci kelimeyi kuramiyorum aklima kiz arkim geliyor. Adim poposu kalkiga cikti bundan dolayi :( evlenmek ole yuzugu buldum plazmada tamam lets go seklinde olmuyor ne yazikki. Burdakilerin bir kismi turk filmi cocuklari oldugunu daha oncede soyledim, yok beyler oyle iki gonul bir olunca samanlik seyran olur devri istanbulda. Kadinlar goruyor istiyor, siz zora girersiniz. En bok tan bir dugun bile 30 40 milyara mal oluyor. olede dusunun yalniz biriyle cikmadan, teni tenine degmeden, olmaz yani. O yuzden her zaman derim ben hayatta bakire kizla evlenmem egitim fakultesi miyim. Once cik bir kizla, ustunede cik ama sonra karar ver evlenmeye bakalim herseyi sana uyuyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 doğubank esnafı çocuğu kişiliğine sahip bir insansın heracles1986. ayrıca modayı geriden takip ediyorsunuz, zira LCD televizyonlar revaçta şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Lol. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 matama said: Adim poposu kalkiga cikti bundan dolayi :( ahah yok onun sebebi başkadır. buarada hastayım sana muabbeti için: heralde ciddi solicek hali yok, ama sakayla karısık belli etmis iste, sen de gidip "nerden buluyosan böle igrenc sakaları yeaa" gibi cok yanlıs bi cıkıs yapmıssın ustune, resmen kızı "yok canım yaa ne sakası asıgım sana hayvanlar gibi" demesini beklermiş gibi. agırdan sat kendini biraz be, dükkanın var paran var plazma var cıx cıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 zenginim muhabbeti yaptığımı düşünen arkadaşları buradan kınıyorum benim bunlardaki amacım sadece arkadaşında dediği gibi geleceğini güven altına alabileceğimi göstermekti her konuda anlaşılcağı gibi bu konudada yanlış anlaşıldı plazma resmini koymamda ufak bi espri vardı onuda anlamadınız olsun size kızmıyorum kızın güzelliği yada çirkin oluşu farkmaz sizin için benim için son derece gsl ayrıca paramla asla övünmedim övünmemde bu arada kızın ablasıyla konuşmayı deniicem evde onunla aynı odada kalıolar ablasını çok sevio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ya ablası senden hoşlanırda kardeşini kıskanırsa? abow. kızı iyice senden soğutabilir euahue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Fistan said: ya ablası senden hoşlanırda kardeşini kıskanırsa? abow. kızı iyice senden soğutabilir euahue ya yok ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 lebron james? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ben söliyim de olabilecekleri, ne yapcagın sana kalmış. iki gün sonra kız telefonlarıma bakmıyor dersen burda olmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 pff :( abi dedim ya kızı seviyom ya ah bi bilse onun için nelerden vazgeçebilceğimi neleri feda edebilceğimi... allahım bi şans göster bana bu yaazdıklarımı duysun benim ne acılar çektiğimi görsün onun için cuma namazlarından sonra allaha dua ediorum nolur beni sevsin benimle bi ömür mutlu olsun diye :( o derece sanırım saplantı olmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ver kızın mailini pmden yolliyim bu topikin linkini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 adamınbiri said: ver kızın mailini pmden yolliyim bu topikin linkini :D bide uzaniimmi şuraya çıblak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 zaten bu laftan sonra yollamam kıza çok acayip sanabilir seni :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 adamınbiri said: zaten bu laftan sonra yollamam kıza çok acayip sanabilir seni :D:D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 gezip dolasmayı dusundunmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Sintisyzer said: gezip dolasmayı dusundunmu o kadar çok denedimki onu unutayı ama dedim ya bi şekilde gelio aklıma aha çağrı atıo lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 anam kız zaten "into you", biz burda seni kurtarmaya calısıyoruz sırf öle kalbini dinleme yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 abi işte benim korkum reddetmesi ve bana arkadaş olarak görmüştüm seni demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar