heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 başlıktanda anlaşıldığı gibi şu an çok kötü bidurumdayım.. Bi kız var aile dostluğumuz olan bi aileden annesi ve babası tutucu ama kendisi son derece modern bayaa karışık bi durumdalar kızın ablası kocasından ayrıldı..ekonomik durumları fln filan. Şimdi Asıl meseleye gelelim bu kıza ben çok fena aşık oldum.Ama nasıl desem çağrılarıma cvp vermese meraktan çatlıyorum felan kendi çapımda araştırdığımda kızın bi çıktığı olduğunu öğrendim ama kendisine sorduğumda bi çıktığı olmadığını ve çıkacağı kişide saygı ve dürüstlük aradığını söyledi.. şimdi bu kıza çıkma teklif edemiyorum sebebiyse bütün herşeyin bitme korkusu daha önce kız samimi olduğu arkadaşlarından böyle bi teklif almış ve bu duruma çok üzülmüş... Ben teklif etsem hem aile dostluğumuz hem arkadaşlığımız bitebilir ama bi yandanda ailem o kızı gelin olarak görmek istiyor e bende kızı seviyorum ama napıcağımı bilmiyorum bu arada kızla hemen hemen herşeyi yaptık yılbaşı gecesi aldık biralarımızı baş başa arabada açtık müziği sonuna kadar bağıra bağıra şarkı söledik..böle bi arkadaşlığımız var şu sıralar fenerin maçına gitmeyi planlıyoruz..ve şunuda ekliim kızın en zor günlerinde hep yanında oldum ablası ayrılırken ben ordaydım onlara yardım ettim gezmek istedikleri zaman istedikleri yere götürdüm.. Kendimce bi değerlendirme yaptım; Ailesi ablasının durumundan ötürü tanımadığı bi kişiye kızı hayatta vermez. E bizimde ekonomik durumumuz son derece iyi Evlenip gideceği evde 37 ekranda televizyon izleyecekken benim evimde plazmada izlicek aileside beni seviyor ama kızla bazen şaka usulü ben yakışıklı adamım felan diyorum o ise aman yakışıklı görmesek inanacaz felan diyo bunun gibi karışık durumdayım nolur bana fikrinizi söleyin kafayı yemek üzereyim bu ikilem beni öldürüyo.. bu arada dün rüyamda kızın başkasına verildiğini gördüm.. :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 çok kanka modunda takılma. arada sahiplendiğini hissettir, bi erkekle konustugunda kim o falan de. bi ara da seni kıskanıyorum falan dersin belli edersin niyetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 çok da karışık bir durum değil sadece aceleye getirmemen gereken bir husus. kızın ve ailesinin sana olan güvenleri tam. ablasından bahsetmişsin, o konuda toparlanmaları lazım. sonuç olarak zamana ihtiyacın var fazlasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 direk evlenme hayali kursummussun yahu.sakin! nasıl bu kdr emin olabiliyorsun belki ilşki istediğin gibi gitmez.. hem ayrıca acele etme derim cunku kız,bunca zaman yaptıgın iyiliklerin hepsini,ondan hoşlandıgın için yani kismi olarak cıkar amaclı yaptıgını dusunebilir ve tamamen kaybedebilirsin maleesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Evlenip gideceği evde 37 ekranda televizyon izleyecekken benim evimde plazmada izlicek said: benle evlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 irin said: direk evlenme hayali kursummussun yahu.sakin! nasıl bu kdr emin olabiliyorsun belki ilşki istediğin gibi gitmez.. hem ayrıca acele etme derim cunku kız,bunca zaman yaptıgın iyiliklerin hepsini,ondan hoşlandıgın için yani kismi olarak cıkar amaclı yaptıgını dusunebilir ve tamamen kaybedebilirsin maleesef işte tek korkum da o zaten ama fazlada geç kalmak istemiyorum çünkü kıza görücü felan geldi kaç kere ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 irin said: hem ayrıca acele etme derim cunku kız,bunca zaman yaptıgın iyiliklerin hepsini,ondan hoşlandıgın için yani kismi olarak cıkar amaclı yaptıgını dusunebilir ve tamamen kaybedebilirsin maleesef+1 bu var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Llama said: Evlenip gideceği evde 37 ekranda televizyon izleyecekken benim evimde plazmada izlicek said: benle evlen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kızın meslek ne senin meslek ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Fistan said: kızın meslek ne senin meslek ne? adamın plazması var olum mesleğin önemi ne çıh çıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Fistan said: kızın meslek ne senin meslek ne? kız 2 yıllık inşaat bitirmek üzere ben 4 yıllık işletme ayrıca büyük bi marketimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 olmaz o iş unut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 davul dengi dengine öter kankut. iyi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kızın yanında dün kahve falı baktırdım sana bi kısmet var dedi bakan abla konu bi ara evvlilik mevzusuna dönüştü kız bana pırlanta almadan kimsenin evlilik teklifini kabul etmem gibi bişi söledi 2000 dolarlık pırlanta sipariş edebilirim şu anda kabul etse.. ama bilinmezlik beni çıldırtıyo zaman zaman beklicem beklicem ama bi anda onun düğün davetiyesini görürsem o zaman artık yaşamanında bi anlamı kalmicak benim için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kanka ayağına bağlamışın sen yalan o iş. ne demişler kanka ayağı g.t ayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Todesengel said: kanka ayağına bağlamışın sen yalan o iş. ne demişler kanka ayağı g.t ayağı. saol bab çok ii moral verdin şu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kaptırmışsın sen kendini baya. olmazsa unutulur gider daha iyi biri bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bi çıkın bi gezin arkadaşlık ayrı sevgili olmak ayrı hemen evlenmek istiyorsun hırs yapıyorsun unutur gidersin rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Fistan said: kaptırmışsın sen kendini baya. olmazsa unutulur gider daha iyi biri bulunur. gerçekten şu an düşününce başka biri yok galiba benim için bi türlü kurtulamıyorum ondan içimde sanki bi yerlerde kazınmış gibi çok uğraştım aramiim sormiim diye ama her seferinde bi nedene bağlayıp arıyorum kurtulamıyorum onun benim içimde açtığı yaradan tamam belki onun hiç bi suçu yok tamamen kendi kendime yaptığım bi olay bu tek korkum o evlenirse artık onsuzlukla oluşmuş hastalığıma o bile çare olamicak..benim için artık gerçekten çok geç olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kız güzeldir seksidir iki de gülüvermiştir tamam. aşık oldun evlencen. kız 2 yıllık inşaat bitircek ailesenin durum kötü belki kültürü farklı vs. sende market var işletme okuyosun 2 klasman üsttesin sevdin ettin evlendin iki gün sonra yok ailesine yardım et yok bilmem kardeşine yardım et, işte çalışsa ne alacak, senin market ilerde yetecek mi, kültür farkı varsa sorun olacak mı düşünme zaten tak yüzüğü kapa eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 heracles1986 said: tek korkum o evlenirse artık onsuzlukla oluşmuş hastalığıma o bile çare olamicak..benim için artık gerçekten çok geç olacak o evlenirse max 1 ay üzülürsün 2. ay az üzülürsün sonra unutur gidersin, hep öle deniyorda değiiyor işte hayat devam ediyor çok güzel bi şekilde. biri çıkıveriyor karşına güneş doguyor tekrar kendimden biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 fistanda degişim rüzgarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Fistan said: o evlenirse max 1 ay üzülürsün 2. ay az üzülürsün sonra unutur gidersin, hep öle deniyorda değiiyor işte hayat devam ediyor çok güzel bi şekilde. biri çıkıveriyor karşına güneş doguyor tekrar kendimden biliyorum.buraya kadar katılıyorum ama henüz geç değil hiçbir şey için ve hala sevginin karşılığını alabilecek durumdasın. şartlar sorun olmamalı hiçbir şekilde ama en fazla birkaç ay sonra hayatın senin için yeni bir anlam kazanacağını farkedeceksin. tercihlerin, isteklerin ne olursa olsun şimdiden karamsarlığa düşmemen gerekli. her şeyin bi vakti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bu arada kız bu en bittiğim sahnede bu bende bu fistana soruyorum abi davul bile dengi dengine diyosun sence burdaki durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kız çirkin abi sana göre deil. hatta paralı biri oldugunu düşünürsek yol yakınken dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar