Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bi kadın eve girdi tuttum arkadan boğazını kestim, sonra kesememişimdir diye 2 defa daha kestim. kanı görünce bıraktım. sonra annem "aferin oğlum iyi yaptın" dedi, rüyamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Oha katil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Annen kız arkadaşını istemiyor. Sen de içten içe istemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kan varsa bi etkisi olmaz bozulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 hmmm. kadın ailenin düşmanı rolündeydi sanki rüyamda. bir de uyanmak üzereyken fikir attım eldiven giyin parmak izi bırakmadan aynı bıçaktan alın bi tane onu olay yerine bırakıcam bunu yok edicem fln dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ferrero said: hmmm. kadın ailenin düşmanı rolündeydi sanki rüyamda. bir de uyanmak üzereyken fikir attım eldiven giyin parmak izi bırakmadan aynı bıçaktan alın bi tane onu olay yerine bırakıcam bunu yok edicem fln dedim. güzel düşünce ama yıne yakalnırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 karıya genk çekmişisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 korktuk bak şimdi senden,bugun ruyasında adam ölduren yarın patide neler yapar asdf. bişicik olmaz cok etkilenmişssin anlasılan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 benim annem olsa niye yerleri kirlettin der sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 *aaa diye bağırır ve sayfayı kapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ardeth said: benim annem olsa niye yerleri kirlettin der sdfrüyamda da görmüştüm öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 basligi okumadim ilk basta... noluooz dedim !! bi an :P ben cok uzun zamandir ruya gormuom ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bende..özledim rüya görmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reis® Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 tosun senin pisikolojin bozulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 sadfsdfa :D:D teşhise gel sdafs X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Anneye gizli düşkünlük sezdim. Aynı zamanda annenin dominantlığına tepki dışardaki karı kıza yansıyor gibi. *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ahaha bu sağlam teşhisti. anne baskın. aşırı ama of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 gündüz uyuduğumda ortalama saat başı 1 rüya görürüm.. o kdr saçmalarki.. HİÇ bişi çıkmıo sonunda salla yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 şimdi ben çok ermiş bir adamım hergece rüya görürüm ve rüyalarımda aynen çıkar , valla lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Ben 2 3 gunce isi yapamayan tasaronlari vinc ile alip oraya buraya firlatiyordum olur boyle seyler bir seyi takmissin kafana belli yada icinde bastirdigin bir yan disari cikiyor. *uzaklasir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 şimdi rüyalardan normal hayatımıza aktardığımızı şeyler oluyo bişi görürüz kısmet demek hede demek felan gibisinden ama senin rüyandan bişi olmıycak kan rüyayı bozar çünki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 anne de onaylıyor duruumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Reis® said: tosun senin pisikolojin bozulmuş. hahahahaha reis çok sevdim ben seni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar