Omur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 sphere v55i kullanıyorum worldüme save atraken şu sorun çıkıyor Warning: C:sphereaccountssphereaccu.scp NOT FOUND dio ama öle bişi var anlamadım cewap yazarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Warning: C:sphereaccountssphereaccu.scp NOT FOUND Türkçesi gösterdiği dizinde sphereaccu.scp dosyası yok diyor Senin probleminde anlaşıldığı gibi bu o dosyanın var olup olmadığını kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 evet biliyorum var sphereaccounts.scp filan var nie öğle yazıyor anlamıyorum.. yanlız ben bir ara bilgisayarımı formatlamadn önce sphere i cdye yedekledim sonra bu uyarıyı vermeye başladı önceden vermiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 sphereaccounts deel sphereaccu[signature][hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 taam ondan şuan benim bilgisayarın yanında lmadığım için yanlış yazmış olabilirim bunun cdden çekmemle ilgisi varmıdır? veya bu warning olayını nasıl düzeltebilirm?.. normalde sphereaccu.scp var ama sphere console de yok yazio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 eksik çekmiş olabilirsin yada bilgisayar eksik çekmiştir[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 tam ama bi ara sphereweb mi yasa öyle bişeydede sorun veriyordu ama sildim onu artik sorun vermio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Windows XP kullanmiyorsan CD den HDD ye cektigin dosyalar muhtemelen salt okunur olmustur. Dosyalarin ozelliginden o secenegi kaldir.[signature][hline] Adalete giden yol bencillerin cürümleri, kötü adamların despotluğu ile bezenmiştir. Merhamet ve iyi niyet adına karanlık yolda güçsüzlere yardim eden, kutsanmıştır Çünkü, kardeşinin koruyucusu, kayıp çocukların kurtarıcısıdır o.Ben kardeşlerimi zehirlemek ve yok etmek isteyenlerden acımasızca intikam alacağım. Onları gülümseyerek cezalandıracağım ki, intikam alanın ben, yani Lord GNR nin kendisi olduğunu anlasınlar. ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 C:'de olmayabilir Sphere klasoru.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 lordgnr çok saol. baggio sphere im c: de çok saolun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar