Phobos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Eheh.. Başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama yazıcımdaki bir hatadan ötürü kendisini kaldırıp tekrar kurmam gerekiyor. Yalnız notebook ve yazıcı HP ürünü olduğu için sistemdekilerden hangisinin yazıcıya ait olduğuna karar veremedim ve yanlış bir programı kaldırmayı da göze alamadım :D (Evet donanımsal mevzulardan uzak yaşayan tiplerdenim..) Resimde görülenlerden seçmiş olduğum program yazıcı mı? Değilse benim yazıcı hangisi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yazicini mi kaldiracaksin yoksa yazicinin yazilimini mi? yazicini kaldiracaksan baslat > denetim masasi > yazicilar ve fakslar yolunu izlemen gerekli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Yapmak istediğim şey şu; Bilgisayarda yazıcı ile ilgli herşeyi kaldırmak ve daha sonra tekrar yüklemek. Formattan sonra yazıcı yüklemediğim zamanki haline getirmeye çalışıyorum da denebilir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 HPlerin hepsini kaldır işte başka HP donanımı bağlı mı ki bilgisayarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 notebook'un kendisi hp'miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 HP photosmart essential HP imaging device functions 7.0 HP photosmart,officejet and deskjet 7.0.A yukaridaki programları ucur ıstedıgın olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar