calimero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 var mıdır böyle bir program? varsa adı nedir nasıl indirebiliriz? Not: arkadaşın biri fujitsu siemens life book lar için üretildi böyle bir program demişti ama bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 speech recognition diye aratirsan bulabilirsin. soyle de bir video vardi bir aralar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 vista ile speech recognition geliyor misal.. yaklaşık 1 saat vista'yla konuşuyorsun, o da seni daha anlayabilir hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bi sürü program olması lazım. PIIli bilgisayarımda bile word çakması bi program vardı konuşmamı tanıyan. (tabii ingilizce idi:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ractamainus said: vista ile speech recognition geliyor misal.. yaklaşık 1 saat vista'yla konuşuyorsun, o da seni daha anlayabilir hale geliyor.oha vistam var hiç karşılaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 IBM in via voice ve de dragon naturally speaking 8 diye 2 program buldum. /silinmis icerik//> Dipnot: çok mu fazla şey istiyorum ne? mumden not: http://tr.wikipedia.org/wiki/Warez adresinde yazanlari iyice okuyup hazimsamaya calis. bu iki programdan birini edinmek istiyorsan parasini pasa pasa verip satin aliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Videoda koptum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar