calimero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 var mıdır böyle bir program? varsa adı nedir nasıl indirebiliriz? Not: arkadaşın biri fujitsu siemens life book lar için üretildi böyle bir program demişti ama bulamadım...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 speech recognition diye aratirsan bulabilirsin. soyle de bir video vardi bir aralar:
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 vista ile speech recognition geliyor misal.. yaklaşık 1 saat vista'yla konuşuyorsun, o da seni daha anlayabilir hale geliyor.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bi sürü program olması lazım. PIIli bilgisayarımda bile word çakması bi program vardı konuşmamı tanıyan. (tabii ingilizce idi:P)
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ractamainus said: vista ile speech recognition geliyor misal.. yaklaşık 1 saat vista'yla konuşuyorsun, o da seni daha anlayabilir hale geliyor.oha vistam var hiç karşılaşmadım
calimero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 IBM in via voice ve de dragon naturally speaking 8 diye 2 program buldum. /silinmis icerik//> Dipnot: çok mu fazla şey istiyorum ne? mumden not: http://tr.wikipedia.org/wiki/Warez adresinde yazanlari iyice okuyup hazimsamaya calis. bu iki programdan birini edinmek istiyorsan parasini pasa pasa verip satin aliyorsun.
Öne çıkan mesajlar