Gothic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 benim hotmailim ne güzel böyleydi bugun bi açtım live falan olmuş ben istemiyorum bunu gelen mailler msn den göstermiyor en kötü yanı bu bu resimdeki sürüm varken bi mail geldimi msn den gösterirdi mail geldi falan diye şimdi göstermiyor ben nasıl bu sürüme geri geçerim klasik sürüme git dedim yine live in klasik sürümünü gösteriyor veyahuy bana mail geldimi msn den gösterme olayını yaptırın göstermiyor çünki teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ben yaklaşık 6-7 aydır onu kullanıyorum gayet de gösteriyor yahu =s ama klasik sürüme geçiş yap gibisinden bir link vardı sayfanın bir yerinde ona basınca geçiyor eski haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 klasik görünüme geç diyince live klasiğe geçiyor (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Sırf sürükle/bırak özelliği nedeniyle livemail'ı hiç birşeye değişmem. Biraz yavaştır hantaldır ama live hotmail candır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Shek, msn den sorsaydın ya xD bak orda kare içine aldığım yer. Options dan giriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 tamamda kanka yine o ilk halini almıyoki live in klasigine geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 o sürüm kaldırılmıştır belkim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Bende junk a düşenleri göstermiyor inbox a gelenleri gayette guzel gösteriyor. MSN in son sürüm mü ? değilse son sürümünü indirip denesen ayrıca kullandıgın 3rd party programlardan da sorun kaynaklanıyor olabilir (tabi kullanıyorsan, msn plus , discovery vs ) kısaca normalde gayet güzel gösteriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 hotmail çok bozdu... Gmail da git gide daha da güzelleşiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Bill Gates Türkiye'deki konferansında Gmail için, gençler uğraşmış güzel şeyler yapmış ama bizimle rekabet etmeleri mümkün bile olamaz gibi bir laf söyleyerek, salonda gerçekten İngilizce bilenleri ve az çok bu işten anlayanları kahkahalara sevk etmişti. Nedir bu özgüven, neyine güvenir Gates amca hiç bilememekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Gates emekliliğe ayrılıyor ondandır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar