Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN Hotmail sürümüne geçmek istiyorum nasıl geçerim


Gothic

Öne çıkan mesajlar



benim hotmailim ne güzel böyleydi bugun bi açtım live falan olmuş ben istemiyorum bunu gelen mailler msn den göstermiyor en kötü yanı bu bu resimdeki sürüm varken bi mail geldimi msn den gösterirdi mail geldi falan diye şimdi göstermiyor ben nasıl bu sürüme geri geçerim klasik sürüme git dedim yine live in klasik sürümünü gösteriyor veyahuy bana mail geldimi msn den gösterme olayını yaptırın göstermiyor çünki teşekkürler :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende junk a düşenleri göstermiyor inbox a gelenleri gayette guzel gösteriyor. MSN in son sürüm mü ? değilse son sürümünü indirip denesen ayrıca kullandıgın 3rd party programlardan da sorun kaynaklanıyor olabilir (tabi kullanıyorsan, msn plus , discovery vs ) kısaca normalde gayet güzel gösteriyor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bill Gates Türkiye'deki konferansında Gmail için, gençler uğraşmış güzel şeyler yapmış ama bizimle rekabet etmeleri mümkün bile olamaz gibi bir laf söyleyerek, salonda gerçekten İngilizce bilenleri ve az çok bu işten anlayanları kahkahalara sevk etmişti. Nedir bu özgüven, neyine güvenir Gates amca hiç bilememekteyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...