Vodan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Bende 1 diyorum fakat Namessar'a da +1 diyorum. + Benim motor soğuğa gelemez de diyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 nereden girdiysem topige :S para ne yaptmisin abi 1. sikta :d mafoldum dagildim bittim kul oldum. keske oralarda olabilseydim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Selam, Ama sana yok, yukarıda yazmayı unutmuşum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 mangalda sucuk isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 sanal ortamda hız fikri de aklımı çeldi bak simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Selam, A mı, B mi, C mi? A.Mangal yapalım soğuk falan dinlemeden B.Sıcak bir yerde popişlerimizi ısıtıp, pistlerde kapışalım C.Fikrim geldi (en az 220 kelime ile anlatınız) Zamanınız 3 gündür, herkese başarılar. Kopya çekmek haliyle yasaktır, bu sebeple alıntı yapmayınız :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 A şıkkı mart sonlarına doğru iyi olabilir, ama daha once derseniz itiraz etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 bir de alternatif onereyim: Rumeli fenerinde balık yemeye gitmek. barınak balık lokantasında. adam başı 30-45 milyon arasına çıkılıyor. (baya bir yiyip içerek) üstüne 5 ytl otopark parası. ama mangalın yerini tutmaz tabiki. ben mangalı tercih ederim ama alternatif isteriz sıcak yer isteriz ama meze ve sohbet isteriz diyecek birisi olursa bir alternatif olarak sunuyorum. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=barinak barınak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Selam, Evet, orayı biliyorum. Ekonomik, lezzetli, karizmatik bir yer :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Bana uyar. Kovulmadan ne kadar süre takılabiliriz peki içerisinde? Geçen sefer muhabbet koyuydu malum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 4 saat oturdugum oldu gecmıste ogrencı ıken. son zamanlarda gıttıgımde 2 saatten fazla kalmıyorum o yuzden bılemıyorum. ama genc musterıye alıskındırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 arkadaşlar balık düşünüyorsanız kireçburnunda melisa restaurant var ucuza ayarlıyabilirim kovulmadan dururuzda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 hah gelirim ben de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 gorunen o kı sadece 3 kısıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Selam, 3 kişi tarih ve saat belirtin, operasyonu yapıyoruz :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 herhangibi bir hafta sonu. cuma aksamı, cumartesi tum gun ya da pazar ogleden sonra ıyıdır. sarıyer secılırse eger secenek olarak gunduz olması manzarayı daha guzel yapmakta fakat guzel masa bulmayı zorlastırmaktadır. dıgerlerının goruslerıne katılmaktayım durumundayım yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bu sogukta nereye gidiyonuz ya ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 gün benim için önemli cuma filan olsa süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Benim hafta sonum 4 gün. Cuma, Cumartesi, Pazar, Pazartesi. Yani uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 eger secılen mekan sarıyer ıse karın kalkması beklenmelıdır. cunku rumelı fenerı yolunda asagıda yagmur yagarken yukarıya zıncırsız cıkılamadıgı cok gorulmus bır seydır. bır de sabah 9 aksam 6 takım elbıselı calısan oldugum ıcın tatıl olması sart benım ıcın. cuma bır tek 7 den sonra uygun yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Selam, Gün olarak Pazar gününü öneriyorum, eğer Cmts günü çalışan yoksa o gün de olur. (Ben Cmts günü de çalışıyorum, o sebeple 3-4 gibi buluşursak OK) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bu pazardan mı bahsediliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Selam, Bu Pazar fazla erken planlamak için, 02 Mart 2008 Pazar günü olsun misâl? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 benim için uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Selam, Bana da uyar. Saat kaç olsun? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar