Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NE deriz aslinda ne demek isteriz...?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
birde şu var
kafam çok karışık(walla yeni tanıştığım çocuğu sende görsen dibin düşerdi)[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
bi de ben şunu farkettim. türkçe karakter kullanmak önemli bişi. :D allah muhafaza insan sıkılıyorum derken :-p[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Mesaj tarihi:
amma içimiz dışımız farklıymış azizim. herkes kendisi için konuşuyorsa, sabit cümleler için yazayim ben de:

* sinirli değilim.(sinirli değilim.)
* beni seviyor musun? - sormadım bu soruyu hiç ciddi manada.
* kilo mu aldım ne? - ehe bunu da sormadım haliyle.
* yakışıklı mı sence bu erkek?(yakışıklı mı?) - ehe bu konularda gayet bilimsel yaklaşırım da.
* konuşalım mı?(bir sorun var pakize)
* seni kardeşim gibi görüyorum. - kardeşimi, arkadaşım hatta çok iyi arkadaşım olarak değiştirirsek: (süppear bir insansın. salla sevgili modunu, biz dünya ahiret gülüp eğlenelim.)
* beni yarın ara.(yarın ara.)
* meşgul değilsem gelirim.(işim çıkmazsa gelirim manasında. ama neyse, bunu açıklamayayim. çünkü bunu sadece karşı cinse değil, herkese kullanabiliyorum. kafam karıştı.)
* unuttum.(unuttum)
* hazirim geliyorum.(çıkıyorum yola)
* sıkıldım.(başka bir şeyler yapalım veya yapmayalım, farketmez.)
* iletişim problemimiz var.(senin cep telefonu çok cızırtı yapıyor, değiştiriver.)
* ne yaparsam yapayim beni seveceksin değil mi? - sormadım bunu. sormayı dahi düşünmedim, o derece.
* çok bekledin mi?(özür dilemek için cevap vermeni bekliyorum.)
* ne şekersin.(mümkünse yanaklarınızı sıkabilir miyim?)
* seni seviyorum.(seni seviyorum)
* uyuya kalmışım.(ehe çok alıştığım bir cümle. zira çok fazla uyumaktayım. haliyle bu cümle de hep taşıması gereken anlamı taşımakta)
* senden bir şey istesem yapar mısın?(boktan,amelelikten hallice, bi işim var. üşengeç olduğum için yapmıyorum.sana yıkmayı düşünüyorum. ayrıca aslan ve kaplan olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım.)

[Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 23 January 2004 03:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 23 January 2004 03:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tam da bombacı +1 komple olarak yani tamamen. pakize kısmı hariç ehu.[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Mesaj tarihi:
abi ben yanlış anladım heralde benim yazdıklarım benim düşündüklerinm değil.bunlar kızların söyleyip de altında düşündüklerini düşündüğüm şeyler.(biraz karışık oldu :))

ben çok daha basitim.ama ne düşünüyosamda sölemem.patavatsızlık denir onun adına.herşeyin söylencek yeri var.ama bişi istiyosam yada bişeye kızmışsam sölerim.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Bilmiyorumki kafam çok karışık.?
Mesaj tarihi:
said:
PiNk, 24 January 2004 00:59 tarihinde demiş ki:
İlk 'dijital güzel' yarışması

DÜNYANIN ilk dijital güzellik yarışması düzenleniyor. Yarışmanın organizatörlüğünü yapan İtalyan Franz Cerami, "Sanal gerçekliği kullanarak günümüzün güzellik idealini arıyoruz" dedi. Birinci seçilecek sanal güzeli yaratana 5 bin dolar ödül verileceğini söyleyen Cerami, başvuruların www.missdigitalworld.com adresine yapılabileceğini ve finalin gelecek yıl aralık ayında yapılacağını kaydetti.
http://www.missdigitalworld.com/index.html
bilgi almak isteyenler icin link burda efendim....

*ı* harflerine dikkat çekerim kasıt var gece gece
bütün kadınlar gazetelerin kadın eklerini mi okuyor bu ne banel bişeydir

fotografta iyiymiş *nikah düşer* ayrıca
ben düşündüklerimi yazdım :D[signature][hline][b]Show No Merci[b]
Mesaj tarihi:
said:
Ra_d, 24 January 2004 01:23 tarihinde demiş ki:
bişi istiyosam yada bişeye kızmışsam sölerim.

aynen[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !
Mesaj tarihi:
said:
armra, 24 January 2004 01:48 tarihinde demiş ki:
said:
PiNk, 24 January 2004 00:59 tarihinde demiş ki:
İlk 'dijital güzel' yarışması

DÜNYANIN ilk dijital güzellik yarışması düzenleniyor. Yarışmanın organizatörlüğünü yapan İtalyan Franz Cerami, "Sanal gerçekliği kullanarak günümüzün güzellik idealini arıyoruz" dedi. Birinci seçilecek sanal güzeli yaratana 5 bin dolar ödül verileceğini söyleyen Cerami, başvuruların www.missdigitalworld.com adresine yapılabileceğini ve finalin gelecek yıl aralık ayında yapılacağını kaydetti.
http://www.missdigitalworld.com/index.html
bilgi almak isteyenler icin link burda efendim....

*ı* harflerine dikkat çekerim kasıt var gece gece
bütün kadınlar gazetelerin kadın eklerini mi okuyor bu ne banel bişeydir

fotografta iyiymiş *nikah düşer* ayrıca
ben düşündüklerimi yazdım :D

*I* harflerinde ne var ya ben goremedim?:)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Mesaj tarihi:
(bütün kadınlar gazetelerin kadın eklerini mi okuyor bu ne banel bişeydir )

ne alaka verilen konuya bak once arkadasim ..
Yersiz elestiri yapma....[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Mesaj tarihi:
Tamam simdi aceleden quate yapmak istemedim kusura bakma..
Bir daha ki sefere oyle yaparim....[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Mesaj tarihi:
Ne yani laf mı yarıştırıcaz özelden yaz ne yazacaksan ben beş bin ekte bunları okudum hani gazete okuyorum babında deilde klasik bi konu bana banel geldi olamaz mı iyi okumuşum ki neler yakaladım araştırmacı gazetecilik dersi alıyom wendigodan eheh[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 24 January 2004 02:11 tarihinde demiş ki:
pişt quote yapma
dün bi arkadaş dövüyodu beni az daha ;)

wendigo cidden yiyecen ama
şakayla arada geçirivereyim modundasın.
olm yanlışdı yaptığın işte.bende uyardım.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Bilmiyorumki kafam çok karışık.?
Mesaj tarihi:
IYi de bu gazete'den alinti degil ..hele'de kadinlara ozel birolay hic degil....
Her meslek grubun'dan her yastan her cins'e acik bir yarisma ...
ozellikle'de grafiker'lerin ilgisini cekicegini dusundugum icin koymustum....
usenme ac oku ogren..
Ayrica amacim laf atip yaristirmak'ta degil...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
  • Yeni Oluştur...