Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Ege Üniversitesi'ne geliyoruz biz, Pyro insanı ile buluşacağız sabahtan. Sevinç falan neresi bir bilgim yok, o anlatır artık bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 alsancak'a gelen otobüse bindirsin sizi pyro, dersiniz şöföre abi biz bilmeyiz buraları alsancak camii durağında indir, ben ordan alırım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ben de gelirim ama 4.30-5.00 gibi dershaneye dönmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 tamam o zaman 2 de sevinçte olun zaugna falanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Bende gelmeye çalışıcam 2 de gelemeye bilirim belki 3-3.30 sarka bilir belkim belli olmaz uyku duruma göre hehe. =) gündüz sahilde akşamda güzel bir mekana gireriz.Tato,deep,İmbat gibi yerler olmazsa gidicemiz yerler çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Gündüz Bahane olursa çok makbule geçer, hem insanlar gelmişler ta İstanbul'lardan, çimlere mi salıvercez. Tamamen yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 kaç parala gelmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 15 dk sonra cıkıyorum ona göre sevıncte olun saat 2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 "HADİ OLM GEL LAN"la güne başladım sayenizde, ama eğlendik gene sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 siz neden erken buluşursunuz ki yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 http://forum.paticik.com/thumbnails/519/0e3/db5/f04/108/74f/d32/a72/dfe/c8d/32_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ahuauhau. iyimiş karikatür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Ehehhe evet güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Buluş benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 dirsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 abi böle iş yaparsanız kimse gelmez tabi 3 5 kişi buluşun yeni konu acmaktan acizmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 aileleri kızıyor.. ondan erken buluşuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 zuahaha aileler mi kiziyo. Supermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bizim (zaugna + spidee) ege üniversitesi'nde konserimiz olduğu ve erken dönmemiz gerektiği için + buluşmaya gelenlerin çoğunun akşama planları olduğu için erken buluştuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bu boğaziçi konserimi yoksa ben izledim be onu o gece : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ZaugnaKhaldun said: .. + buluşmaya gelenlerin çoğunun akşama planları olduğu için erken buluştuk. evet raid vardı a kü >.< !!!!!!! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Ehah evet, boğaziçi konseri bizim kulübümüz zaten, ben de yönetimde olduğum için orada olmak zorundaydım; pyro da katıldı bize falan konserde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar