Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Redogski said: ciğerlerim kendine gelsin fln dionda. küçük parkta gezmeyi bilion :D Tüh :P Ben yakalanmam diyodum. Nerden çıktın abi sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 yok hacı yalan olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Bu cumartesi toparlanalım hazır tatil bitmeden...havalar iyiyken gidelim güzelce eğlenelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bende 77 im arkadsim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 1 hafta geçmiş üstünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Theridone said: Anam ne çok 77 varmış patide :D heheh öle biz hergün büyüyoruz dahada büyücez. "Bir gün herkez 77 olucak." huzauhzauhuhzahuhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thaumielyavrusu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yeni buluşma düzenlense ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bu sogukta, cok zor be. = bir de hep ayni mekanlar. yok abi. bulusmayalim, iyiyiz boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 sen zaten gelmezsin olm. Bide gelip post atmazmı böyle buluşma topaklarına... Sıkıcam topuklarına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 evet guncelleme zamanı arkadaslar 2 hafta ıcınde bı bulusma yapalım dıyorum ben uygun olanlar yazsın tarih belirlensin bulusulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Evet bayadır toplanmıyoruz şöyle birbirimizin yüzlerini unuttuk valla :P hahahaha Bu hafta sonu yani; 22 Şubat Cuma, 23 Şubat Cumartesi, 24 Şubat Pazar, veye önüzdeki hafta sonu 29 Şubat Cuma günlerinden birinde buluşabiliriz tabii herkeze ugun ise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 24 unde buluslım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ben bu yazın yine sanırım matematik okuluna gelcem orda şimdiden hazırlayın buluşmayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 24 Şubat benim için daha ugun 23'ünde son dakka golü yedim Rock-A toplatısına gitmem gerek geçen senden beri gitmiyorum gördükleri yerde indircekler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bune ya izmirlilerin içleri çürümüş valla nerdesiz la ALOOO hey yapalım bi buluşma yav. yaş 70 iş bitmemişler var bizler yaş 20 lerde içde dışda çürümüş işmiş kalmamış hale geldik yav.Hadnin la toplarlanın acık buluşak eğlenek şöyle, güzelce saçma sapan geyikler yapak.cips kapma savaşları vs. şeyler yapalım.hadi izmir uyanın lan! alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ahah slayer izmirli uyanmaz birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kusura bakma aga, kış geç gelince biz de uykuya gec yattik, dinlenemedik hala. hep küresel ısınmanın işi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 MrLevie said: ahah slayer izmirli uyanmaz birader valla öle görünüyor illa uyandırmak için faklı yöntemler kullandırcaklar yane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 izmir iptal hocam unut ha olursa ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 öncekileri kaçırmışım. yenisi yapılırsa bende gelirim büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 slayer77 said: .hadi izmir uyanın lan! biz uyanığız.. her cuma pubtayız : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Llama said: slayer77 said: .hadi izmir uyanın lan! biz uyanığız.. her cuma pubtayız : ) valla öleyizde şu pub'a bigün paticik grubu olarak girsek paso dans etsek. varmı bu cuma pub'a gelmek isteyen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 oha pati halinde ve dans? rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Madcat said: oha pati halinde ve dans? rofl. biraz komiks biras eğlenceli gibi sankim hehehe fena olmazdı hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 hangi gun gideceksiniz soleinde biz o gun gitmeyelim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar